Ne istiyor bu adam benden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha bir de mesela bir insanim 12 saat ders calisabilmesi icin rahat bir 18 saatini vermesi gerekiyor. Hani boyle oturdum 12 saat calistim kalktim diye bir sey yok. 18 saat ders basinda rahat geciriyordur o. E zaten 6 saat de uyuyordur.
Gercekten geriye zaman kalmiyordur emin olabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim çok rahatlattınız

12 saate çıkardım deyince ben şok oldum zaten bir insanın bünyesi nasıl dayanır 12 saat derse masa başında uyuyakalırdım herhalde ben olsam. Eğer gerçekten 12 saat ciddi anlamda çalışıyorsa yazmamasını rahatlıkla anlayabilirim

Ben tıp okumadım ama okuduğum bölüm ve okulum ağırdı, çok yoğun çalışmam gereken zamanlar oldu. Şu anda da bi sınava hazırlanıyorum ve yoğun çalışıyorum. Şundan eminim ki gerçekten hoşlanan erkek ne olursa olsun boşluk bulur yazar, bu adam hiç mi ara vermiyor arada açıp 3-5 dk konuşmak neye engel olabilir ki? Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum ki boş yere 3 ay falan bekleyeyim moduna girmeyin. Tamam sizinle netleşmek için şubatı beklemesi bi ihtimal ki ben ona da inanmıyorum, sizi gün içinde 3-5 dk arayıp sormaması için hiçbir sebep yok. Flört aşamasında bir erkek hoşlanıyorsa ne olursa olsun 5-6 gün aramamak diye bir şey olamaz, hiç olmadı 2 dk arar kapatır. Bence bu adam sizden hoşlanmıyor. Ben de yoğun çalışıyor ondan aramıyor vs vs diye kandırdım bazı insanlar için kendimi sonuçları hiç güzel olmadı :) Bence beklenti modundan çıkın, 3 ay çok uzun bi süre, biraz sallamıyor moduna geçin adamı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…