Acelesi neymiş? İyice tanımadan ailenizle sakın tanıştırmayın. Ne dediğini kendide bilmiyor gibi..bu kış bu evlilik işini halletmeliyiz falan diyordu.
Sorun tabi. Telefonda bahsediyorsun fakat burada mevzu açılmıyor deyin. Madem ciddisiniz sorun olmaz bence. Acaba sizden bir davet mi bekliyor yada çekiniyor. Yaşlar kaç acaca?
Bana kalırsa daha once sordugu icin sizden bir teklif bekliyor olabilir
Aslında yüzyüze geldiğimizde de açtı konuyu parmağıma baktı fln (hani yüzük olayı için ) . Sanki bu gelişinde tanışacak gibi konuştu yani. Yaşlarımız 29-39
Evlilik teklifi aldınız mı ? Ne süredir berabersiniz?
Siz ne diyorsunuz peki o tanısalım diyince ?
Belki evlenmekten vaz gecmistir.
Kac zamandir sevgilisiniz.
tuhaf bir adam.ÇozemedimYok ya daha dün akşamki konuşmamızda bir an evvel bu ayrı yaşamaya son vermeliyiz çözmeliyiz dedi.
Devamlı evlilik üzerine konuşuyor ama evlenmek istediği kişi başkası gibi sanki yoksa neden size bahsetmesin.
Lütfen cinsellik yok yazıp durmayın modum düşüyor cevap verirken
Belki adam evleneceği kız için sizle ısınma turu atıyordur kim bilir alıştırma yapıyordur.
Siz en iyisi o açık olmuyosa siz ona söyleyin bak cinselliğimizde yok(bu ne demekse unisexmisiniz ayol siz) ne zaman alacan beni ne zaman bubanlara getcez diye.
Henüz değil fakat sürekli edeceğini söylüyor. Yani nerdeyse etmesine gerek kalmadı o derece nerede yaşayacağımız eşyalar vs hep konuşuluyor. Bende o yüzden mana veremedim zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?