Ne istiyor sizce ?

Amaann "çatır çatır sevişiyoruz bana da evlencez diyor" dese kullanılıyorsun yazacak herkes. Mecburen öyle diyor kadın da.

Amaann "çatır çatır sevişiyoruz bana da evlencez diyor" dese kullanılıyorsun yazacak herkes. Mecburen öyle diyor kadın da.

Yok ya gerçek ne ise onu söyledim. İnsanlar bu yorumu yapmasın diye değil. Hani tüm gerçekleri söyledim ki benim bulamadığım göremediğim ne olabilir acaba birisi görür de söyler umudu ile

Ben olsam açık açık söylerim blöf atarak “ bizimkilere söyledim seni cumartesi akşamı tanışmaya bekliyorlar “ diye. Bakalım tepkisi nolacak. Cevabına göre anlarsınız zaten.

Yok ya ben onu yapamam da bir sorayım bakayım açık açık ne zaman düşünüyor. Sanki hemen gibi konuşuyordu o nedenle anlam veremedim ya zaten

Kızlar bugün görüştüm kendisi ile ve gelişmeleri konuya edit olarak ekledim sizce doğru mu düşünüyorum ?

Kızlar bugün görüştüm kendisi ile ve gelişmeleri konuya edit olarak ekledim sizce doğru mu düşünüyorum ?

39 yaşındaki adam ve henüz işi vs oturmamış. Maddi durumu uygun mu ki evlenmek için? Normalde bu kadar yıl ne iş yapmış düzenli çalışmış mı? Bende bu yaş grubunu genelde problemli görüyorum hep

Yok düzenli bir işi var kendi işi zaten. Fakat biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. O benim yaşadığım şehirde bir yerleşik düzen kurmak istiyor. Bu nedenle buraya taşımayı düşünüyor yani. Beklediği dönüşleri alamaz ise mecbur onun yaşadığı şehre gidilecek. İş olayı bu yani .

Bu şu tek taş alırken kuyumcuda arıza çıkaran adam değil di mi? Eski konularınıza baktım da sizi hatırladım. Evlilik sürecinde maddi beklentileriniz fazla da gelen kamilleri korkutuyor musunuz acaba?? Bu arada 39 yaş korkmaya çok müsait bi yaş,yavaş yavaş anlatın ritüellerinizi

Yok yahu o değil o gideli 4 ay oluyor , bu yeni
Buna hiç bir isteğimden bahsetmedim kendisi yüzük ölçümü aldı falan tek taşı kendi getirecek gibi duruyor . Yani inşallah öyle olur çünkü beni kuyumcuya sokarsa sıkıntı

Dört ayda hem de şehirdışından biriyle evlilik kararı çok makul gelmedi bak bana.. Acele ediyorsun bence bırak bir yıla kadar gitsin gelsin yaşadığın şehre o arada seni bağlamak için mi atıp tutuyor cidden evlenesi var mı öğrenmiş olursun. Çok yeni bi ilişkiymiş

Ama önceden tanıdığım birisi . Neyse zaten bakacağız artık yapacak bir şey yok.

Eğer niyeti ciddiyse ki anlattıklarınız öyle gibi, önce sizi ailesi ile tanıştırmak istiyor olabilir. İş durumu belli değilse. İş durumunu netleştirip öyle çıkmak istiyordur sizin ailenizin karşısına.

Ya canım bu zamana kadar uzun süreli ilişkilerim nişan sürecim vs de oldu ama emin ol uzadıkça bişeyleri çıkıyor. Ve aslında ne kadar uzatırsan uzat bir insanı tam tanımak mümkün değil ben. Canımı yakmayacak mantığımın uyuştuğu birisi olarak gördüğüm için evlilik düşünüyorum kendisiyle. Benim için yeterli bir süre . Zaten nişanıydı nikahıydı derken bir süre daha geçecek sonuçta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…