ne istiyor !

lorinem

gel-SEN...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.323
690
248
selam kızlar
yaklaşık 2 ay once tesadufı bır sekılde bırıyle tanıstım o 34 yasında bense 25 farklı sehırlerde yasıyoruz.
henuz yuz yuze gorusemedık ( ben ıstemedıgım ıcın ) evlenmıs bosanmıs bu arada..

zor bır ınsan başak burcu agzından lafı cımbızla alırsın bu derece kapalı biri ..

fakat benım takıldıgım nokta benden hoslandıgını soyluyor sureklı arar mesaj yazar lakin ciddiyetlık boyutunda amacını anlayamıyorum ne yapabılırım nasıl yaklasmam gerekıyor bu ınsana..

canıma tak ettıgı bazı durumlar oldugunda olurumuz olmadıgını soyleyıp gorusmezsek daha ıyı olacagını soyluyorum bu seferde üst üste aramalar sana cok alıstım gorusucez o zaman herseyı konusuruz telefonda ne kadar anlatayım dıyor..

bazen cok ılımlı sevecen bazende buzdan bir kütle gibi napıcagımı bılemıyorum aklım cok karısık =(

Klasik basak burcu

ya daha yuzyuze gelmeden bıseylere karar veremezsınız anlayamazsınız kı oldu olcak evlılık teklıfını de telefonda etsın ozamn görusun

ARANIZDAKİ YAŞ FARKI EPEY FAZLA bundan da kaynaklanıyor uyum sorununuz yüz yüze görüşmeyi deneyin bişi kaybetmeszsiniz

benzer durumlardaymisiz. Bende 26 yasimdakiyim karsimdaki insan 34 yasinda (hic evlenmemis) ve basak burcu. Gerci benimki ciddiyet konusunda net. Ama dedigin gibi bazen sevecen bazen ise elestiren bir tarafi var. Belki bunda benimde payim büyüktür cünkü bende ona az agir konusmadim. Böyle herseyi kestirip uzatmaktan hic hoslanmaz ben ise tam tersi. Ah birde ince düsünceliyim diye gecinir ama degiller

2 ay gorustugun biri ..
Bosanmis biri..
Senden yasca buyuk biri..

Yuz yuze gorusmeden hic birsey anliyamazsin...

Klasik basak burcu

sanırım tam anlamıyla oyle ...

Internette mi tanistiniz?

hayır

ya daha yuzyuze gelmeden bıseylere karar veremezsınız anlayamazsınız kı oldu olcak evlılık teklıfını de telefonda etsın ozamn görusun

haklısınız fakat ne ıstedıgını bılmıyor gıbı davranıyor sonucta ınsanın gorusme nıyetı vardır ya arkadas olarak tanımak ıster ya da sevgılı olarak ... ıyıce allak bullagım kafamı toparlıyamıyorum
Net olmayan insandan hiç hoşlanmam.

bende terazı burcuyum ya sıyah ya beyaz grısı yok ne olursa olsun ama anlatamıyorum

Sadece 2 aydır tanıdığınız, sizden 10 yaş büyük, başından bir evlilik geçmiş, size bir çok sıcak bir buz gibi davranan biri için, hiç kafanızı yormayın bence.

dogru dıyorsunuz ama bende hoslanıyorum onu tanımak ıstıyorum ama kendı ıcımdekı sesıde susturamıyorum.. dusundukce onunla mutsuz olacakmısım gıbı hıssedıyorum sanırım eskılerden kalan izler: (

İyi de görmeden, karşılıklı oturup konuşmadan olmaz ki bu işler. Adam haklı bence. Görmediği bir insana ne kadar açabilir kendini?

o da aynısını dıyor sanırım benım bazen algılarım kapanıyor ve tez canlıyım sabırsızım ..

Bir insan ya siyah olmalı ya beyaz gri renge benim hayatımda yer yok..

aksine ben kestirip attıgım vakıt dahada fazla uzerıme dusuyor .. acık sozlu bazen dılının kemıgı yok dovuyormu sevıyormu anlasılmaz derlerya oyle bır yapısı var..

bırde en sınır oldugum huyu saaatlerce aramadıgı olur sonrada hıcbırsey olmamıs gıbı konusabılır bır acıklama beklerken ben ...

2 ay gorustugun biri ..
Bosanmis biri..
Senden yasca buyuk biri..

Yuz yuze gorusmeden hic birsey anliyamazsin...

haklısınız sanırım bır şans vermem gerekıyor pek bırsey kaybetmem ...

ozaman dırek bıtırın su işi kafanız daha fazla karısmasın cevrenızden bırılerıyle düşünün bazı seylerı adam bosanmıs gıtmıs belkı ıc bosanmadı evli bunu da bılemezsınız ohooo neler neler belkı bosanmadı bosanmasına neden olucaksınız belkı de bosanma surecınde yenı bırını arıyor kı boslukta kalmasın bence bu işlere hıc kendınızı bulastırmayın bıtıtrın cok ust uste aramaması ıcın numarasını engelleyın 1 ayda unutacaktır unutmasa bılene ugrascak baskasını bulsun

tipik başak tavrı. dur dur sana joker cümlesini söyliyim: "sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer"

İnternetten mi tanıştınız siz..?
Belki adam hala ewli, boşanma aşamasında ondan böyle de olabilir...
Birde böyle çift oynayanlardan da her zaman korkmuşumdur..
Bi öyle bi böyle ne yaniii onu çözmekle mi geçecek zamanın!!!

ayrıca insanı çoook yorar bu modeller. ilerde "iyi ki.." demek için bence yol yakınken vazgeçin.

yüzyüze görüşmediğiniz bir adamla "ciddiyet" boyutunu düşünmeyin lütfen..
kendinizi bu kadar kaptırmayın.
her şeyi yalan dolan da olabilir.
doğru olma olasılığı olduğu kadar..

Başak erkeği mi..kaç arkana bile bakma

Aaa demek bunlarin hepsi ayni benimkide öyle böyle hicbirsey olmamis gibi davranmasi beni uyuz ediyor cünkü ben hayata yapamam birsey varsa konusulur. Ay ben yine sinir oldum adama :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…