Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla uyduran ben değilim demekki satır aralarında görümüşüm ki aklımda kalmış mühim olan vasıta olan araçlarda değil zaten..boşanmış erkek diye tepki göstermemize tepki göstereceğinizi adım gibi bildiğimden zaten siz yaşayın biz görelim dedik..hç yoktan senin durumunda güncel 5--6 kişi var topiklerde kızlarımız hiç evlenmemiş fakat evlenmiş boşanmış insanlarla ilk evliliklerini yapan..buyur oku neler yaşadıklarını..istersen link atalım ama eminim biliyosundur..yoksa bize bi yararı ya da zararı yok senin kiminle birlikte olduğunun akıl almak için konu açmışsın üç bes kelime tıklıyoruz işte.
benim eskide öyle diyordu evli çıktı adamve ben ayrıldıktan sonra ögrendim düşün
ben de ikinci evliliğiyim eşimin.![]()
Yaş farkı co evlenince kiskanclikta cok olur bence telefonda bukadar ciddi gormeden enteresan bence uzak durun bosanmasi kimse ayrılmak için evlenmez çok tanimiyosunuz birbirinizi bence görüşme
Başak burcu bir arkadaşım vardı, hâla var. Ama uzaktayız. :) Çok iyi anlaşırız, çok iyi, hassas, duygusal. Ama! Yan yanayken her şeyini kolay kolay anlatmazdı. Bir şeyine denk gelirsek ancak öyle anlatırdı. Biraz yalan söylerdi. Ama bana hiç bir zararı olmadı. Çok da severim onu. Sürekli yeni bir şeyini öğrenirsiniz. Dediğiniz gibi 'Kapalı kutular.'
benim fikrim şu;
9 senelik bir yaş farkı cidden çok
kader bu boşanmış biri olabilir, bekar olabilir ayrı mesele ancak boşanmanın gerçekleşip gerçekleşmediğini kesinlikle öğrenmeniz lazım. ben olsam boşanma sebebini de kurcalardım açıkçası (şiddet, aldatma vs var mı diye). ek olarak çocuğu var mı? 25 yaşında bir genç kız çocuk sorumluluğunu kaldırabilir mi gibi sorular da geldi aklıma.
bunlara cevap almak da yüzyüze görüşmekten geçiyor. birlikte vakit geçirmediğiniz bir insanı tanıyamazsınız. olur gözüyle bakıyorsanız görüşün, içinizde kuşku varsa uzaklaşın.
adamın aklından ne geçiyor bilinmez çünkü hayatına şahit değilsiniz. riskli bir durum.
hayrlısı olsun inşallah
Benim eşimde BAŞAK Burcu ve tipik BAŞAK Burcu böyledir. Yüzyüze gelmeyi bekleyin yüzyüze gelmeden sakın onu yargılamayın yada anlam çıkartmayınselam kızlar
yaklaşık 2 ay once tesadufı bır sekılde bırıyle tanıstım o 34 yasında bense 25 farklı sehırlerde yasıyoruz.
henuz yuz yuze gorusemedık ( ben ıstemedıgım ıcın ) evlenmıs bosanmıs bu arada..
zor bır ınsan başak burcu agzından lafı cımbızla alırsın bu derece kapalı biri ..
fakat benım takıldıgım nokta benden hoslandıgını soyluyor sureklı arar mesaj yazar lakin ciddiyetlık boyutunda amacını anlayamıyorum ne yapabılırım nasıl yaklasmam gerekıyor bu ınsana..
canıma tak ettıgı bazı durumlar oldugunda olurumuz olmadıgını soyleyıp gorusmezsek daha ıyı olacagını soyluyorum bu seferde üst üste aramalar sana cok alıstım gorusucez o zaman herseyı konusuruz telefonda ne kadar anlatayım dıyor..
bazen cok ılımlı sevecen bazende buzdan bir kütle gibi napıcagımı bılemıyorum aklım cok karısık =(
Benim eşimde BAŞAK Burcu ve tipik BAŞAK Burcu böyledir. Yüzyüze gelmeyi bekleyin yüzyüze gelmeden sakın onu yargılamayın yada anlam çıkartmayın
Inşallah iyi olur sizin için .. Allah sizin için en hayırlısını versin gelişmeleri paylaşın lütfen :)değer verdigini önemsediğini hissediyorum hayırlısı dıyorum bakalım neler olacak
vallahi güven duygunuza hayranım. Ben kocamı yüzyüze 3 sene tanıdımda güvenebildim. Netten nasıl güvenipte evlilik kararını düşünebiliyorsunuz hemde yüzyüze görüşmeden. Karşınızdaki evlenmiş boşanmış tecrübeli. Belkide boşanmamış kekliyor hiç belli olmaz. Biraz ağırdan alsak kendimizi. Biraz pahalı dursak öyle davransak ne iyi olur.
vallahi güven duygunuza hayranım. Ben kocamı yüzyüze 3 sene tanıdımda güvenebildim. Netten nasıl güvenipte evlilik kararını düşünebiliyorsunuz hemde yüzyüze görüşmeden. Karşınızdaki evlenmiş boşanmış tecrübeli. Belkide boşanmamış kekliyor hiç belli olmaz. Biraz ağırdan alsak kendimizi. Biraz pahalı dursak öyle davransak ne iyi olur.
selam kızlar
yaklaşık 2 ay once tesadufı bır sekılde bırıyle tanıstım o 34 yasında bense 25 farklı sehırlerde yasıyoruz.
henuz yuz yuze gorusemedık ( ben ıstemedıgım ıcın ) evlenmıs bosanmıs bu arada..
zor bır ınsan başak burcu agzından lafı cımbızla alırsın bu derece kapalı biri ..
fakat benım takıldıgım nokta benden hoslandıgını soyluyor sureklı arar mesaj yazar lakin ciddiyetlık boyutunda amacını anlayamıyorum ne yapabılırım nasıl yaklasmam gerekıyor bu ınsana..
canıma tak ettıgı bazı durumlar oldugunda olurumuz olmadıgını soyleyıp gorusmezsek daha ıyı olacagını soyluyorum bu seferde üst üste aramalar sana cok alıstım gorusucez o zaman herseyı konusuruz telefonda ne kadar anlatayım dıyor..
bazen cok ılımlı sevecen bazende buzdan bir kütle gibi napıcagımı bılemıyorum aklım cok karısık =(
Allah razi olsun cok sagolunnInşallah iyi olur sizin için .. Allah sizin için en hayırlısını versin gelişmeleri paylaşın lütfen :)
Adam hem evlenip ayrilmis hemde yaşlı sen çokmu cirkinsin? Böyle bir adamla ciddi
Adam hem dul hemde yaşlı ..size çokmu cirkinsiz? Bekar ve genç birini bul bak bu adam cocukludur bende evlidirde
ciddi problemlerimiz yok. hattâ sudan problemlerimiz bile yok. iş stresinden kaynaklı uzaklaşmalarımız oluyor zaman zaman ama bu sorun değil. beni her zaman anlıyor, destek oluyor, omzu ve göbeği hep yanımda! ben şanslıyım belki de bilmiyorum. harika bir uyum içindeyiz her konuda. darısı başınıza!nasıl gıdıyor pekı sevgılılık durumunda ya da suanda cıddı problemlerınız var mı ?
ciddi problemlerimiz yok. hattâ sudan problemlerimiz bile yok. iş stresinden kaynaklı uzaklaşmalarımız oluyor zaman zaman ama bu sorun değil. beni her zaman anlıyor, destek oluyor, omzu ve göbeği hep yanımda! ben şanslıyım belki de bilmiyorum. harika bir uyum içindeyiz her konuda. darısı başınıza!![]()
adam haklı..telden aşk mı yaşıyacak,bu yaştan sonra..
önce dunya gözüyle bi görsün,sonra bülbül olur..
amin çok teşekkürlerAllahım daim etsin huzur mutluluk ve aşkınızı ınsallah..
Banada nasip etsin : )
Sanırım gobek butun turk erkeklerın ortak problemı o da baya kılolu bakalım bu hafta sonu gorusecegız gelısmelerı yazarım..
amin çok teşekkürler
göbekli erkek candır!
görüşmeyi merak ediyorum. hakkınızda hayırlısı olsun. kararınız her ne olacaksa lütfen acele etmeyin.
eşim evlilik yaşamasına, benden 10 yaş büyük olmasına rağmen 4 yıl bekledik biz evlilik için. 26 yaşında girdi hayatımda, 31 yaşımda evlendim.