Ne kadar beceriksizsin

Bohemianrapsodi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
218
-237
18
Selamlar
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Korona, dışarı çıkma yasağı ve eşim...
Berberler kapalı olduğu için saçımı keser misin dedi. Ben de kestim. Daha önce hiç saç kesme deneyimim yoktu. Arkası şöyle olacak böyle olacak diye tarif etti ama bir görüntü göstermedi. Ben de onun anlattığı gibi kestim. Daha doğrusu anlamamışım Bana bağırdı ne kadar beceriksizsin dedi. Dolayısıyla şuan konuşmuyorum kendisi ile. Kendimi odaya kapatıp dizi izleyip kitap okumayı düşünüyorum. Saç uzar unutulur ama bana dediklerini unutmayacağım. Sanki bilerek yaptım

Bugun banada şakaklarındaki saclarimi kesebilirmisin dedi bilmiyorum dedim belki yanlis yaparim dedim denemedik ama yanlista kassem oyle laflar soylemez esim kesinlikle

Saçının arkasını makine ile duzeltmemi istedi
Makinelerin ucuna takılan aparatlar var.kesilecek saçın kaç mm olacağını ayarlıyor.
"Çok becerikli" olan eşiniz o aparatlardan taksaydı makineye size laf edene kadar

Keşke saçı keserken biraz kafayıda çizseydiniz de yediğiniz azar yerine otursaydı şaka bi yana benim eşimde saçımı kesebilirmisin dedi bilmiyorum ama denerim dedim kestim tabi ama tam istediği gibi değil ama sizin durumunuzu ben yaşasaydım bende konuşmazdım o ayrı yaptığı haksız bişey karşısında ne yani karşısında necip ustayımı bekliyordu doğru söylemişsiniz şaka gibi

bu salaklığı ben de anneme yapmıştım bir kere -saç kestirtip sonra beğenmeyip sinirlenmeyi. kuaför olmayan insandan saç kesmesini isteyip bir de 'niye düzgün kesemiyoğn' diye sinirlenilir mi. bi düşün bakalım neden kesemiyor acaba, kuaför olmadığı için olabilir mi?

saç biraz zaman alan bir şey olduğu için insan başta sinirleniyor elinde olmadan, özür diler elbet. kendi keser bir dahakine, akıllanır.

Bir de burayı toplamayacak mısın diyor. Sanki kölesiyim. Hem saçını kes üzerine azar ye etrafı toparla. Toparlamadım şimdi kendi topluyor
Ouuvv tam ağzına terlikle vurmalık koca ama şiddet tasvip edilmiyor malum. Şu tavırları bu kadar rahat sergileyebiliyorsa, biraz fazla mı taviz verdiniz acaba, fazla mı dötü kalktı, kendini evin paşası filan mı sanıyor diye bir düşündüm ama... Umarım öyle değildir, umarım izolasyon muhabbetine ayarları geçici bir süre bozulmuştur sadece.

Bir de burayı toplamayacak mısın diyor. Sanki kölesiyim. Hem saçını kes üzerine azar ye etrafı toparla. Toparlamadım şimdi kendi topluyor
Iyi yapmışsın canım hem suçlu hem güçlü tabiki allah daha büyük dertler vermesin çokta büyütmemek lazım ama haksızlığı kimse kabullenmemeli

Normalde iş falan yapar ama sanırım erkekler değişken varlıklar. Bazen bu tarafa doğru kayıyor sonra özür diliyor. Ben yoruldum ama ya sürekli aynı şeyleri yapıp özür dilemesi yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…