- 23 Şubat 2020
- 218
- -237
- 18
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Bugun banada şakaklarındaki saclarimi kesebilirmisin dedi bilmiyorum dedim belki yanlis yaparim dedim denemedik ama yanlista kassem oyle laflar soylemez esim kesinlikleSelamlar
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Korona, dışarı çıkma yasağı ve eşim...
Berberler kapalı olduğu için saçımı keser misin dedi. Ben de kestim. Daha önce hiç saç kesme deneyimim yoktu. Arkası şöyle olacak böyle olacak diye tarif etti ama bir görüntü göstermedi. Ben de onun anlattığı gibi kestim. Daha doğrusu anlamamışımBana bağırdı ne kadar beceriksizsin dedi. Dolayısıyla şuan konuşmuyorum kendisi ile. Kendimi odaya kapatıp dizi izleyip kitap okumayı düşünüyorum. Saç uzar unutulur ama bana dediklerini unutmayacağım. Sanki bilerek yaptım
Of bu ne ya.
Hem kendisi istiyor hemde beceriksizsin diyor.
Görüntü yok birşey yok kafandan kesiyorsun sonuçta. Neyine kızıyormuş.
Tam bi kımıl zararlısı.
Saçının arkasını makine ile duzeltmemi istediNasıl bir kesim yapmanızı istedi ki?
Makinelerin ucuna takılan aparatlar var.kesilecek saçın kaç mm olacağını ayarlıyor.Saçının arkasını makine ile duzeltmemi istedi
Ouuvv tam ağzına terlikle vurmalık koca ama şiddet tasvip edilmiyor malum. Şu tavırları bu kadar rahat sergileyebiliyorsa, biraz fazla mı taviz verdiniz acaba, fazla mı dötü kalktı, kendini evin paşası filan mı sanıyor diye bir düşündüm ama... Umarım öyle değildir, umarım izolasyon muhabbetine ayarları geçici bir süre bozulmuştur sadece.Bir de burayı toplamayacak mısın diyor. Sanki kölesiyim. Hem saçını kes üzerine azar ye etrafı toparla. Toparlamadım şimdi kendi topluyor
Iyi yapmışsın canım hem suçlu hem güçlü tabiki allah daha büyük dertler vermesin çokta büyütmemek lazım ama haksızlığı kimse kabullenmemeliBir de burayı toplamayacak mısın diyor. Sanki kölesiyim. Hem saçını kes üzerine azar ye etrafı toparla. Toparlamadım şimdi kendi topluyor
Normalde iş falan yapar ama sanırım erkekler değişken varlıklar. Bazen bu tarafa doğru kayıyor sonra özür diliyor. Ben yoruldum ama ya sürekli aynı şeyleri yapıp özür dilemesi yorucuOuuvv tam ağzına terlikle vurmalık koca ama şiddet tasvip edilmiyor malum. Şu tavırları bu kadar rahat sergileyebiliyorsa, biraz fazla mı taviz verdiniz acaba, fazla mı dötü kalktı, kendini evin paşası filan mı sanıyor diye bir düşündüm ama... Umarım öyle değildir, umarım izolasyon muhabbetine ayarları geçici bir süre bozulmuştur sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?