- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
O aparatlar hiçbir işe yaramıyor benden söylemesi.Ben de eşimin sacini kestim ama makinaya takilan aparatlari kaybetmişiz direk makas ve aparatsiz makinayla kestim.Guzel olmadi bir de ustune işe gidecek.
Aparatli yeni bir makina sipariş edecegiz. Keşke sipariş etmeden kesmeseydik.
Ama eşim sacinin rezil olmasini goze almisti zaten cok asiri kotu olsaydi toptan hepsini keseriz diye giriştik işe baştan.
Kuafor degiliz sonuçta, kestiriyorsa göze almasi lazim bazi seyleri, cok becerikliyse kendi kessin sacini bazi erkekler kendileri kesiyor youtubeda
anlık bi sinir ile denilmiş şeyler yaSelamlar
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Korona, dışarı çıkma yasağı ve eşim...
Berberler kapalı olduğu için saçımı keser misin dedi. Ben de kestim. Daha önce hiç saç kesme deneyimim yoktu. Arkası şöyle olacak böyle olacak diye tarif etti ama bir görüntü göstermedi. Ben de onun anlattığı gibi kestim. Daha doğrusu anlamamışımBana bağırdı ne kadar beceriksizsin dedi. Dolayısıyla şuan konuşmuyorum kendisi ile. Kendimi odaya kapatıp dizi izleyip kitap okumayı düşünüyorum. Saç uzar unutulur ama bana dediklerini unutmayacağım. Sanki bilerek yaptım
eşim bana da söyledi onu çok iyi tanıdığım için kızacağını biliyordum oda kaç kere sordu bak güzel keseceksen yap diye dedim ben de her defasında tıraş yapmayı bilmiyorum eğer yaptığıma kızmayacaksan yapayım dedim sonuç olarak o bana güvenmedi benim de işime geldi.Selamlar
Berberler kapalı olduğu için saçımı keser misin dedi. Ben de kestim. Daha önce hiç saç kesme deneyimim yoktu. Arkası şöyle olacak böyle olacak diye tarif etti ama bir görüntü göstermedi. Ben de onun anlattığı gibi kestim. Daha doğrusu anlamamışımBana bağırdı ne kadar beceriksizsin dedi. Dolayısıyla şuan konuşmuyorum kendisi ile. Kendimi odaya kapatıp dizi izleyip kitap okumayı düşünüyorum. Saç uzar unutulur ama bana dediklerini unutmayacağım. Sanki bilerek yaptım
Kıskanma canımAfferim mi diyelim eşinize şimdi niye anlattınız bunu
Çok kıymetli kıllarını kendi temizlesin. Sinir oluyorum bu tiplere ha.Bir de burayı toplamayacak mısın diyor. Sanki kölesiyim. Hem saçını kes üzerine azar ye etrafı toparla. Toparlamadım şimdi kendi topluyor
bu konular bi tek bana mi cok kirilgan geliyor? ben de bir seyi yapamadigimda sevgilimin “off cekil ya ne beceriksizsin” dedigi olmustur. ben genelde “cok biliyosan kendin yap lan” der cekilirim. hani kendimi odaya kapatip dizi izlemek falan bilmiyorum ya hangisi dogru.
Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?