- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
-
Değişkenlik değil bu, haddini bilmemezlik. Hem saçını keseyim, hem pisliği de ben temizleyeyim... Berbere mi gelmiş? Pedikür filan da istiyor muymuş, sorsaydınız?Normalde iş falan yapar ama sanırım erkekler değişken varlıklar. Bazen bu tarafa doğru kayıyor sonra özür diliyor. Ben yoruldum ama ya sürekli aynı şeyleri yapıp özür dilemesi yorucu
Sakin bir insan değilim. Sinirliyimdir. Ama o an sinirden kahkaha attım. Kahkaha atmasam kavga çıkardı. Normalde eşim de böyle şeyler yapmazdı. Bilmiyorum bakalım hayat kısa umarım düzelirDeğişkenlik değil bu, haddini bilmemezlik. Hem saçını keseyim, hem pisliği de ben temizleyeyim... Berbere mi gelmiş? Pedikür filan da istiyor muymuş, sorsaydınız?Sessiz, sakin, alttan alan bir insan mısınız bilmiyorum ama genelde böyle insanlara karşı haddini bilmiyor insanlar.
Ünlülerin attığı tatlış videolardan oluyor bu beklenti bence.
Herkes saç kesiminde iyi olmak zorunda sanki.
Eşimde saçını kesmemi istedi, ara ara da olsa işe gidiyorsun, sen benim kesmemi göze alıyorsan bende alırım sorun yok dedim, vazgeçti
Gereken cevabı verip keyfinize bakın, bir daha da birşeyine elinizi sürmezsiniz.
Telefon ıcat oldu ınternnetSelamlar
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Korona, dışarı çıkma yasağı ve eşim...
Berberler kapalı olduğu için saçımı keser misin dedi. Ben de kestim. Daha önce hiç saç kesme deneyimim yoktu. Arkası şöyle olacak böyle olacak diye tarif etti ama bir görüntü göstermedi. Ben de onun anlattığı gibi kestim. Daha doğrusu anlamamışımBana bağırdı ne kadar beceriksizsin dedi. Dolayısıyla şuan konuşmuyorum kendisi ile. Kendimi odaya kapatıp dizi izleyip kitap okumayı düşünüyorum. Saç uzar unutulur ama bana dediklerini unutmayacağım. Sanki bilerek yaptım
Evet gösterseydi en azından görürdümTelefon ıcat oldu ınternnetustedıgı modelı gmsterdeydı böyle olmazdı. Abımı cok tras ettım eskıden netten bak boyle olacak derdı hallederdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?