Ne kadar beceriksizsin

Kötü bir süreçten geçiyoruz onca sıkıntının içinde bide bu yasak falan tuzu biberi oluyor birbirimize torelanslı davranmak lazım herkeste oluyor ufak tefek kavgalar ama dozu kalçmadığı sürece tabi bence uzatmamak lazım kendi görüşümce

Normalde iş falan yapar ama sanırım erkekler değişken varlıklar. Bazen bu tarafa doğru kayıyor sonra özür diliyor. Ben yoruldum ama ya sürekli aynı şeyleri yapıp özür dilemesi yorucu
Değişkenlik değil bu, haddini bilmemezlik. Hem saçını keseyim, hem pisliği de ben temizleyeyim... Berbere mi gelmiş? Pedikür filan da istiyor muymuş, sorsaydınız? Sessiz, sakin, alttan alan bir insan mısınız bilmiyorum ama genelde böyle insanlara karşı haddini bilmiyor insanlar.

Ünlülerin attığı tatlış videolardan oluyor bu beklenti bence.

Herkes saç kesiminde iyi olmak zorunda sanki.
Eşimde saçını kesmemi istedi, ara ara da olsa işe gidiyorsun, sen benim kesmemi göze alıyorsan bende alırım sorun yok dedim, vazgeçti

Gereken cevabı verip keyfinize bakın, bir daha da birşeyine elinizi sürmezsiniz.

Sakin bir insan değilim. Sinirliyimdir. Ama o an sinirden kahkaha attım. Kahkaha atmasam kavga çıkardı. Normalde eşim de böyle şeyler yapmazdı. Bilmiyorum bakalım hayat kısa umarım düzelir

Bir daha asla. Resmen bi anda uzaklaştım kendinden

Şimdi geldi konuşmak istiyor benimle. Saçımı kazıyalım mı diyor. Eline saglik diyor. Konuşmadım

Olur boyle seyler
Ayni seyi ondan isteyeseydiniz ve siz de hayal kirikligina ugrasaydiniz eminim ayni sekilde bagirirdiniz. Hatta sinirden deli olurdunuz.

Kesim istedigi zaman " ben hic beceremem, eger yapamazsam karismam sonucuna " deseydiniz ciddi sekilde belki kestirmezdi.
Demenize ragmen kes dediyse tabii ki sonuc ne olursa olsun kizsa bile takmamaniz gerekir

Aman canim bos verin neyi takiyorsunuz ki.

Telefon ıcat oldu ınternnet ustedıgı modelı gmsterdeydı böyle olmazdı. Abımı cok tras ettım eskıden netten bak boyle olacak derdı hallederdım

Konuşmuyorum küsüm kendisi ile. Bir kez kardeşim de saçını kesmemi istemişti. Kesememiştim makineden dolayı. O an çok gülmüştük sonra kazıyalım demişti. Kazırken de aşırı eğlenmiştik. Ben ailemi annemi ,babamı,kardeşimi ozledim. Evlilik hic guzel değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…