30Kadina maddiyat soran erkek bana da cok itici geliyor genel olarak
Su mesaj bana gelse ben de sogurdum. Yasi kac bu tipin?
gayet normal bi sohbet ne var ki bunda anlamadımİyi akşamlar herkese yeni bir birlikteliğim var oldukça başındayız 1-2 aylık birşey.
Ben kadınlardan maddi olarak bişeyler bekleyen erkeklerden çok çabuk soğuyorum yani zaten ben kendim gerekeni yaparım tabiki ama bunun iması falan çirkin geliyor diyeyim.
akşam kyk borcumu ödemeye çalışıyorken sorun yaşadım o arada erkek arkadaşımla mesajlaşıyorduk öylesine sordum fikri var mı diye ve şöyle bir diyalog gerçekleşti;
Eki Görüntüle 2632244
açıkcası daha yeni olduğumuz için beni biraz rahatsız etti bu durum ben mi fesatım belki de çok normaldir sizlere fikir sormak istedim. Yani evlenmeden bitir demek ister gibi geldi çünkü sürekli evlilikten bahsediyor zaten.
Birden bire borcun var mı maaşın ne kadar diye sorsa hak verirdim fakat konuyu kendin açmışsın.
O sana bu şekil de bir konuda danışsa sen sormaz mıydın ?
Empatiye davet ediyorumm
Şimdi bu soru elbet normal gelmezdi bana da itici gelirdi ama iyiki ekran görüntüsü atmışsınız ordan okuyunca tuhaf karşılamadım açıkçası normal bi sohbetmis gibi geldi diğer davranışları nasilİyi akşamlar herkese yeni bir birlikteliğim var oldukça başındayız 1-2 aylık birşey.
Ben kadınlardan maddi olarak bişeyler bekleyen erkeklerden çok çabuk soğuyorum yani zaten ben kendim gerekeni yaparım tabiki ama bunun iması falan çirkin geliyor diyeyim.
akşam kyk borcumu ödemeye çalışıyorken sorun yaşadım o arada erkek arkadaşımla mesajlaşıyorduk öylesine sordum fikri var mı diye ve şöyle bir diyalog gerçekleşti;
Eki Görüntüle 2632244
açıkcası daha yeni olduğumuz için beni biraz rahatsız etti bu durum ben mi fesatım belki de çok normaldir sizlere fikir sormak istedim. Yani evlenmeden bitir demek ister gibi geldi çünkü sürekli evlilikten bahsediyor zaten.
işte tam olarak ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden kafaya taktım30 mu? Ben de genc cocuk falan sandim , 22-25 civari. 30yasinda bir adamdan ben olgunluk beklerim, erkek gibi davranmasini beklerim. Ben kendine guvenen erkeklerden hoslaniyorum, kadinlara para soran erkekler bana ezik geliyor acikcasi, erkek olarak bakamiyorum. Yine de siz bilirsiniz.
Akışa uygun bir soru olmuş. Büyütmeyin.
Ben de 30 yaşında birinin hala KYK borcu mu olurmuş, olursa ne kadar olur acaba diye merak ederim.
evet :) ben de o olayları bildiğim için o zihniyet mi acaba dedimBorcunu sormasinda sıkıntı yok ama çabuk bitir demesi yani evlenmeden borcunu bitir borçla gelme der gibi.
Bazı arkadaşlardan duymuştum eş yâda kv adayları Kyk borcun var mı diye soruyorlarmış?Yanı insanlar ufak detaylar peşinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?