ne kadar borcum olduğunu sorması normal mi sizce ?

ama çabuk bitir demezdim yani ...
13 bin borcum var dediğinde birlikte öderiz evlenince demesi daha mı hoş olurdu veya aa ödenir bişey değilmiş diye yapmacık davranması mı iyi olurdu belki hemen yakında evlilik düşündüğünü belli etmek için o zaman onu çok bitir daha evlenicez vs demek istedi makaraya vurmuş beyfendi bence bu kadar ayrıntıcı olmayın üzülürsünüz ki bunu benim gibi feminist biri diyor yine de sen bilirsin..

ama çabuk bitir diyor bir de o 30 ama ben 25'im

Ya erkek milleti işte nasıl muhabbet edeceğini bilmiyor

Ne diyecekti başka zaten
A) İnşallah çabuk bitirirsin
B) Tez zamanda biter inşallah
C) Bitince kurtulursun

Benle de yazışsanız ben de bunlardan birini yazarım.
Kalkıp “aaa yardım edeyim ödemene de çabuk bitsin” demem. Ya da “amaaaann salla gitsin” mi demeliydi.
Yani muhabbet orada tak diye kesilmesin diye biriey yazması lazımdı. Bunu bulabilmiş. Çok abes gelmiyor bana.

ya tabiki öyle demesin ama ben ödüyorum zaten aylık ödediğim cüzi bişe maaşıma göre buna bile takılırsa anlaşamayız diye düşündüm

ya tabiki öyle demesin ama ben ödüyorum zaten aylık ödediğim cüzi bişe maaşıma göre buna bile takılırsa anlaşamayız diye düşündüm
Sen asıl onun bu masum cumlesıne takılırsan anlasamazsınız.

Anlamadım yani kadına borcu sorulmaz mı? Belki gerçekten çok hoşlanıyor ve geleceğe yönelik bir şeyler düşünüyordur. Bu tür bir durumda muhabbeti geçtiyse erkeğe ya da kadına borcu harcı (konu oraya geldiyse) sorulması bence normal.Kaldı ki kimse evleneceği insanın borcu harcı olsun istemez. İnsanlar burada şu kadar borcu varmış, şöyle ödemeleri varmış dediğinde herkes ayrıl diyor da konu kadınlara gelince neden böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum. Kaldı ki maddi bir şey beklememiş, sizden bir maddiyat beklemiyor yani.

Muhabbeti siz oymuşsunuz o da sizmiş gibi okuyun. O size “13 falan” diye cevap verdi. Siz ona ne cevap yazardınız?

O sohbetin üstüne ne kadar borcunun olduğunu sorması normal.Ama çabuk çabuk bitir diyerek sanki evlenirsek bana borçlu gelme gibi bir ima sezdim ben.Tabi sadece kötü bir şaka da olabilir,bilemedim.
Eger oyleyse de haklı. Herkes kendi borcunu odesın. Aynı borc adamın olsa kadınında hosuna gitmez bekarken neden odememıs ki der.

ama çabuk bitir demezdim yani ...
Otuz yaşına kadar bekletmissin,bence 'aman cabuk bitir' demesi çok normal .
ben de bekletenlerdenim,yapılandırma gelince ödemek için birikim yaptım. Kiminle KYK kredim hakkında konuşsam istisnasız herkes 'ne kadar borcun var ki?' diye sormuştur.
Ki sorar. Bundan doğal bir şey olamaz. Bu kadar alıngan olmayın bence

Eger oyleyse de haklı. Herkes kendi borcunu odesın. Aynı borc adamın olsa kadınında hosuna gitmez bekarken neden odememıs ki der.

ya ama zaten benim maaşımın yüzde 5'i bile değil aylık ödemesi cüzi bişe yani ben olsam takmazdım bu kadarcık borcu ... kendim ödeyeceğim tabiki

Ben size hak verdim. Borcunu sormasi normal ama hemen bitir demesi hoş değil. Borçsuz kiz isterim gibi. O zaman kendi de sıfır borcla gelecek, düğünden sonraya borç bırakmayacak.
Bazı erkekler kadınlarin bekarlik borçlarını hamallık diye görüyor. Tamam haklılik payı var ama o zaman kendileri de ayni koşulu sağlamalı. Tabii bunlar varsayım, belki adam tamamen art niyetsiz söylemiştir. En iyisi bu sözden duyduğunuz rahatsızlığı dile getirin, kendine cekiduzen verir

ya ama zaten benim maaşımın yüzde 5'i bile değil aylık ödemesi cüzi bişe yani ben olsam takmazdım bu kadarcık borcu ..
Olabilir, sen takmazsın o takar. Belki o da takmıyor oylesıne dedı.
Soyledıgı gelişi guzel cumlelere alınıyorsan ayrıl bence.

Geçenlerde bir konu vardı kk da. Erkek tarafı istemeye gidiyor kızı ve kızın babası kredi borcu varmış oğlunuzun borç bitmeden olmaz nişan düğün gibi bir cvp vermişti ve bir çok kişi kızı ve babasını haklı bulmuştu. O yüzden ben artık hiç garipsemiyorum evlenmeden böyle konuları konuşup halletmek lazım sonradan süprizler çıkmasın...

Kadinlardan maddi beklentisi olan erkeklerle kötü deneyimler yasadin veya duydun sanirim.
Buna odakli oldugun icin bu adami da sorguluyorsun ve ona odakli olarak adamin buna dair bir belirti göstermemesine ragmen konuyu öyle yorumluyorsun sorguluyorsun görüyorsun.

Yola devam.. birsey yok ortada.
Aklindan cikar bu düsünceleri nötr ol öyle tanimaya calis adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…