13 bin borcum var dediğinde birlikte öderiz evlenince demesi daha mı hoş olurdu veya aa ödenir bişey değilmiş diye yapmacık davranması mı iyi olurdu belki hemen yakında evlilik düşündüğünü belli etmek için o zaman onu çok bitir daha evlenicez vs demek istedi makaraya vurmuş beyfendi bence bu kadar ayrıntıcı olmayın üzülürsünüz ki bunu benim gibi feminist biri diyor yine de sen bilirsin..ama çabuk bitir demezdim yani ...
ama çabuk bitir diyor bir de o 30 ama ben 25'im
Konunun akışında sorduğu için çok takılma eğer ki çalışıyorsan sen ödeyeceksin istediğin zaman ödersin .Ama direkt başta sorsaydı evet o zaman sorundu.evet :) ben de o olayları bildiğim için o zihniyet mi acaba dedim
13 bin borcum var dediğinde birlikte öderiz evlenince demesi daha mı hoş olurdu veya aa ödenir bişey değilmiş diye yapmacık davranması mı iyi olurdu belki hemen yakında evlilik düşündüğünü belli etmek için o zaman onu çok bitir daha evlenicez vs demek istedi makaraya vurmuş beyfendi bence bu kadar ayrıntıcı olmayın üzülürsünüz ki bunu benim gibi feminist biri diyor yine de sen bilirsin..
Sen asıl onun bu masum cumlesıne takılırsan anlasamazsınız.ya tabiki öyle demesin ama ben ödüyorum zaten aylık ödediğim cüzi bişe maaşıma göre buna bile takılırsa anlaşamayız diye düşündüm
işte tam olarak ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden kafaya taktım
Eger oyleyse de haklı. Herkes kendi borcunu odesın. Aynı borc adamın olsa kadınında hosuna gitmez bekarken neden odememıs ki der.O sohbetin üstüne ne kadar borcunun olduğunu sorması normal.Ama çabuk çabuk bitir diyerek sanki evlenirsek bana borçlu gelme gibi bir ima sezdim ben.Tabi sadece kötü bir şaka da olabilir,bilemedim.
Otuz yaşına kadar bekletmissin,bence 'aman cabuk bitir' demesi çok normal .ama çabuk bitir demezdim yani ...
Eger oyleyse de haklı. Herkes kendi borcunu odesın. Aynı borc adamın olsa kadınında hosuna gitmez bekarken neden odememıs ki der.
Olabilir, sen takmazsın o takar. Belki o da takmıyor oylesıne dedı.ya ama zaten benim maaşımın yüzde 5'i bile değil aylık ödemesi cüzi bişe yani ben olsam takmazdım bu kadarcık borcu ..
Adam olSun da o ödesin cabuk cabuk bitirsin madem.işte tam olarak ben de sizin gibi düşünüyorum o yüzden kafaya taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?