30 değilim 30 olan oOtuz yaşına kadar bekletmissin,bence 'aman cabuk bitir' demesi çok normal .
ben de bekletenlerdenim,yapılandırma gelince ödemek için birikim yaptım. Kiminle KYK kredim hakkında konuşsam istisnasız herkes 'ne kadar borcun var ki?' diye sormuştur.
Ki sorar. Bundan doğal bir şey olamaz. Bu kadar alıngan olmayın bence
Off saçmalamayın ya, ne demem adam olsun da ödesin? Bunlar nasıl kafalar? Borçsuz biriyle evlenmek isteyebilir ne var bunda? Ben de kimsenin bekarlıktan kalma borcunu ödemek istemem bana ne yani. Biz de eşimle kyk ödedik, ikimizin de vardı. Az para değil yani. Ortada maddiyatla ilgili hiçbir problem yok, siz bunu takacak kadar maddiyatçısınız demek ki. Bir insan şuncacık şeyden soğuyorsa istediği bilezik alınmadı mı ortalığı ayağa kaldırır herhalde.
Yani biri borcum var dese bende ne kadar diye sorarım.Muhabbeti devam ettirmek için.Başka bir şeyini sezdiyseniz bilemem.Birde bu adam geçen konunuzda bahsettiğiniz kişi mi? Hani hoşlaniyordunuz ama aşık degildiniz falan.Nickinizden hatırladım.
Ha pardon o zaman :)30 değilim 30 olan o
Kadının ya da erkeğin bekarlıktan kalma borcunu kimse ödemek zorunda değil. Ailesi ödesin o zaman . Kusura bakmayın da borcunu ödeyince mi adam olunuyor ?Adam olSun da o ödesin cabuk cabuk bitirsin madem.
Uff şimdiki erkekler vallahi beş para etmez.
Haklisin bence.
Karşısındaki kadına daha il8skinin başında direktif vermek ona düşmez.bu söz hakkını kendinde buluyorsa elini taşın altına koysun .Kadının ya da erkeğin bekarlıktan kalma borcunu kimse ödemek zorunda değil. Ailesi ödesin o zaman . Kusura bakmayın da borcunu ödeyince mi adam olunuyor ?
Adamın kendi maddi durumu nasıl mesela ne kadar maaş alıyo zengin biri olsa bende yardımcı olabilirim der belki ama sıradan çalışan bi insan tabi ki öde bitir der sonuçta sen harcamışsın sen yemişsin o parayı o nedenle bir an önce öde bitir demesi bence normal. Belki ilerleyen zamanlarda ilişkiniz ciddileştiğinde destek bile olacaktır bilemezsinİyi akşamlar herkese yeni bir birlikteliğim var oldukça başındayız 1-2 aylık birşey.
Ben kadınlardan maddi olarak bişeyler bekleyen erkeklerden çok çabuk soğuyorum yani zaten ben kendim gerekeni yaparım tabiki ama bunun iması falan çirkin geliyor diyeyim.
akşam kyk borcumu ödemeye çalışıyorken sorun yaşadım o arada erkek arkadaşımla mesajlaşıyorduk öylesine sordum fikri var mı diye ve şöyle bir diyalog gerçekleşti;
Eki Görüntüle 2632244
açıkcası daha yeni olduğumuz için beni biraz rahatsız etti bu durum ben mi fesatım belki de çok normaldir sizlere fikir sormak istedim. Yani evlenmeden bitir demek ister gibi geldi çünkü sürekli evlilikten bahsediyor zaten.
ekleme : ben ödeyeceğim arkadaşlar herkes neden o ödesin yazmış ona ödetmek istiyormuşum gibi .
ben zaten çalışıyorum kendim ödeyeceğim öyle bir beklentim yok zaten cüzi bişe dediğim gibi.Kadının ya da erkeğin bekarlıktan kalma borcunu kimse ödemek zorunda değil. Ailesi ödesin o zaman . Kusura bakmayın da borcunu ödeyince mi adam olunuyor ?
yok ben yardım teklifi beklemedim ama çabuk bitir demesine bozuldumAdamın kendi maddi durumu nasıl mesela ne kadar maaş alıyo zengin biri olsa bende yardımcı olabilirim der belki ama sıradan çalışan bi insan tabi ki öde bitir der sonuçta sen harcamışsın sen yemişsin o parayı o nedenle bir an önce öde bitir demesi bence normal. Belki ilerleyen zamanlarda ilişkiniz ciddileştiğinde destek bile olacaktır bilemezsin
Yok artık daha nelerKarşısındaki kadına daha il8skinin başında direktif vermek ona düşmez.bu söz hakkını kendinde buluyorsa elini taşın altına koysun .
Bu adamın evlilik versiyonu kadının her türlü harcamasını maaşını didik didik etmektir.NET.
Bence öyle ama. Sizce de şimdiki erkek nesli çok farklı değil mi ve bu çok itici değil miYok artık daha neler
Bişey olmaz takılma böyle şeylere erkek işte nerde ne deniliceğini kestiremiyor söylediği laflar normal geliyor onlara boşver hayatına bakyok ben yardım teklifi beklemedim ama çabuk bitir demesine bozuldum
Adam sohbet esnasında sormuş laf lafı açmış yani kalkıp direk maaşın ne kadar borcun ne kadar dememiş ki. Konuyu konu sahibi açmış.Karşısındaki kadına daha il8skinin başında direktif vermek ona düşmez.bu söz hakkını kendinde buluyorsa elini taşın altına koysun .
Bu adamın evlilik versiyonu kadının her türlü harcamasını maaşını didik didik etmektir.NET.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?