ne kadar borcum olduğunu sorması normal mi sizce ?

Keşke zamanında buraları okusaydım off

Sizin dediklerinizle beraber birikiminiz olup olmadıgınıda sorarsa yok dediğinizde niye diye sorgularsa ufak bi hesap kitaba girişirse hiç ardımıza bakmadan kaçmak lazım

birikim yap dedi bi kere ...
Çok kolay taktikler var denersiniz. Siz bir mesajla bunu düşünmediniz herhalde. Bir şekilde içinize sinmeyen bir durum olmuştur. Size maaşınızı sordu mu? Ailenizin işini, maddi durumunu çaktırmadan anlamaya çalıştı mı? Genel olarak bir yere giderken çıkarken nasıl davranır? Arkadaşları işe gittiğinde hesabı öder mi? Bunlara dikkat edin. Size aldığı hediyelere. Siz tutumlu davranın mesela iyice tanıyana kadar. Erkeklerin mayışlı, atanmış kadın istemelerinden tiksiniyorum.

maaşımız aynı zaten biliyor hesap konusu da hep ödesem itiraz etmez yani anlıyorum.

ben de bana aşık rolü yapıp aslında mantık evliliği yapsın istemiyorum tabiki mantık olmalı ama geri planda.

Biriyle evlilik yoluna giricek olsaniz ,ustunde borc olsun ister misiniz ,
Siz muhabbeti acmissiniz oda ode bitsin demis cok acaip bir durum yok

Ben 13 bine çok demesine takildim. Gayette ödenip gidecek bir rakam

Kredi çeken kişiler için evet ödenecek bir rakam.
Diğer kişiler için çok olabilir.
Bu adamın hiç borcu yok herhalde, buna çok dediğine göre.
Buradan tasarruf yapabilen biri olduğu sonucuna çıktım ben. Adama 1 puan verdim :KK9:

Kar, kışı soğuk olan memlekette kız ile evlenmeden soruyorlarmış kyk borcu var mı diye bunu geçenlerde arkadaş sohbetlerinde öğrenmiş oldum

Yani diyalog normal gibi. Sadece çabuk bitir vs demesini degil. Ayrıca ben bi erkekle görüşüyor olsam borcunun olmasını istemezdim. Evlilik düşünüyorsam eğer

Adam da sizle ilgili bana kyk borcundan niye bahsetti ödetmek mi istiyo acaba diye düşünse hoş mu

İyi akşamlar herkese yeni bir birlikteliğim var oldukça başındayız 1-2 aylık birşey.

Ben kadınlardan maddi olarak bişeyler bekleyen erkeklerden çok çabuk soğuyorum yani zaten ben kendim gerekeni yaparım tabiki ama bunun iması falan çirkin geliyor diyeyim.

akşam kyk borcumu ödemeye çalışıyorken sorun yaşadım o arada erkek arkadaşımla mesajlaşıyorduk öylesine sordum fikri var mı diye ve şöyle bir diyalog gerçekleşti;

Eki Görüntüle 2632244

açıkcası daha yeni olduğumuz için beni biraz rahatsız etti bu durum ben mi fesatım belki de çok normaldir sizlere fikir sormak istedim. Yani evlenmeden bitir demek ister gibi geldi çünkü sürekli evlilikten bahsediyor zaten.

ekleme : ben ödeyeceğim arkadaşlar herkes neden o ödesin yazmış ona ödetmek istiyormuşum gibi .
Valla ben olsam sormam. Yanlış anlaşılmaktan korkarım. Düşünceli olmak lazım. Yılların ilişkisi olsa tamam ama yeni tanıştığın kişilerde bence olması hoş değil ben olsam bende gerilirdim hoşuma gitmezdi.

Aranızda evlilik muhabbeti geçiyor mu? Eğer geçerse; sen bana geçen mesajlaşmamızda Kyk borcunu çabuk bitir derken ne demek istedin, evlenirken borcum kalmasın anlamında mı dedin, şeklinde sorulabilir bence..

İyi akşamlar herkese yeni bir birlikteliğim var oldukça başındayız 1-2 aylık birşey.

Ben kadınlardan maddi olarak bişeyler bekleyen erkeklerden çok çabuk soğuyorum yani zaten ben kendim gerekeni yaparım tabiki ama bunun iması falan çirkin geliyor diyeyim.

akşam kyk borcumu ödemeye çalışıyorken sorun yaşadım o arada erkek arkadaşımla mesajlaşıyorduk öylesine sordum fikri var mı diye ve şöyle bir diyalog gerçekleşti;

Eki Görüntüle 2632244

açıkcası daha yeni olduğumuz için beni biraz rahatsız etti bu durum ben mi fesatım belki de çok normaldir sizlere fikir sormak istedim. Yani evlenmeden bitir demek ister gibi geldi çünkü sürekli evlilikten bahsediyor zaten.

ekleme : ben ödeyeceğim arkadaşlar herkes neden o ödesin yazmış ona ödetmek istiyormuşum gibi .
Adam kendi başına ne kadar borcun var?
Bankada ne kadar paran var gibi sorular sormamış ki
Sohbet öyle gelişmiş
Buluttan nem alıyor gibisiniz

Kyk veya x konu. Borçtan konuşulurken insan sorar ne kadar diye. Durduk yere sormamış ki.

Sohbet olsun diye sormuş adam . Bisey yokki bunda. Sizin gibi alıngan biri ile de ömür geçmez ki ..

Eki Görüntüle 2632244

Rahatsız edici bir şekilde sormamış bence laf arasında sorar gibi olmuş takmayın

birikim yap dedi bi kere ...

maaşımız aynı zaten biliyor hesap konusu da hep ödesem itiraz etmez yani anlıyorum.

ben de bana aşık rolü yapıp aslında mantık evliliği yapsın istemiyorum tabiki mantık olmalı ama geri planda.

Bence bu adamdan ayrıl. Zaten 25 yasındasın ve yeni bir ilişkiymiş. Birikim yap diyen hesap ödeten falan erkekler eziktir, kaadının parasını pulunu kafasında hesaplamıştır ve evlenince senin hamileyken bile işten cıkman sorun olur. Cimri enerjisi var yazdıklarına göre bu adamda. Ben olsam birikim yapıp yapmayacagıma ben karar veririm derdim mesela. Hesap ödetme yanlısı olması zaten tam bir fiyasko.

Kusura bakma da erkek arkadasin rahatsiz olmustur bence. Durduk yere kyk ile ilgili soru soran sensin ona.

Sizden bağımsız olarak borçsuz kız aranmasıyla ilgili şimdi düğün, eşya , takı derken bir sürü borç.(Bazılarının gelenek görenek adet adı altında ağırlığınca altın isteyip bütün masrafı erkeğe itelediğini düşünürsek. Bir de kimseden aşağı kalmamak için en lüksü olursa her şeyin. ) Anlaşamadın boşandın diyelim takılar ve belki de ömür boyu nafaka . Böyle örnekler ortadayken açıkçası erkek olsam borcu yoktur diye onaylı belge isterdim.😂 Sizinki sadece sohbetin akışına gidişine uygun konu gelmiş sormuş. Ve taksitleri fazla fazla ödersen erken kurtulup rahatlayacağını söylemiş. Belki söyleme tarzı rahatsız etmiştir sizi ama yüz yüze konuşmakla mesajlaşmak aynı değil biliyorsunuz ki.😊 Çok rahatsiz olduysanız bir de yan yanayken açın konuyu tavrını hissedersiniz en azından.

Eki Görüntüle 2632244

Sende sonunda merak etme sana yıkmam yazsaydin😅Madem baska niyetle dediğini düşünüyorsunuz öyleyse de değilse dokundururdunuz

Back
X