Ne kadar çok moral ,o kadar çok gebelik ihtimali..

benım geçmiş konuma bakabilirsin
dert edersen gebe kalamazsın diyenlere inat kafaya takarak gebe kalacagım dedim
ve kaldım
moralsiz sıkıntılı her ay stresle yaşadım
10.ayımda kaldım şükür
şüpheli ilişkimden 14gün sonra sabah test yaptım ve pozitif :D
MAŞALLAH canım Allahım sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin ,aslında bir nebze rahatladım çünkü stres yapınca çok korkuyodum olmayacak diye

kacıncı gününde peki,çünkü birinden duydum teste çıkmamış kanda çıkmış bi kaç gün sonra
Adetime 2 gun var. Pazar gunu. Belki erken diye cikmamistir. Ne bilim bu ay ümidimi kesemiyorum aslinda tuhaf bi sekilde. Bi yandanda husrana ugramak kotu

MAŞALLAH canım Allahım sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin ,aslında bir nebze rahatladım çünkü stres yapınca çok korkuyodum olmayacak diye

olur olur
stres yap dert et ne olursa olur vaktı gelınce olur

Stres de yapmiyorum ama olmuyor. Adetime 5 gün falan var. Ve biliyorum bu ay da yok. Allah isteyen herkese hayırlısıni verir insallah..

Ve dayanamadim gunumu bekleyemeden test yaptim. Sonuc tabiki kocaman bir negatif. Olsaydi en azindan silikte olsa cikardi.Bu ayda kismet degilmis napalim

AAAAA :( benim de inancım kırıldı seninle birlikte, yarın sabah da gelmezse yapıcam bend testi. senin için de belki arkadaşların yazdığı gibi test te cıkmamış olabilir. ne zamandır bebek istiyorsunuz arkadaşım

AAAAA :( benim de inancım kırıldı seninle birlikte, yarın sabah da gelmezse yapıcam bend testi. senin için de belki arkadaşların yazdığı gibi test te cıkmamış olabilir. ne zamandır bebek istiyorsunuz arkadaşım
kismet diyorum artik. Ben cikolata kistimden dolayi 2,5 yil d.kontrol hapi kullandim.2013 kasimda biraktim ilaci.baktim kendiliginden olmuyor bebek dr.a gittim.hsg cektiler temmuzda.cok sukur acikmis tuplerim.kistimde kuculmus.dr.esliginde ilk bu ay denedik.once klomen kullandim.sansa yumurtalar kistimin oldugu yumurtalikta buyudu :( ama kendiliginden catladi.igneye gerek kalmadi. Dr.iliski gunlerini soyledi.birde progestan diye bi ilac verdi.eger bebek olursa yerlessin dusmesin diye. Regl olursan yine klomen kullan gel dedi.ayni surec uygulanacak.cok uzattim.yani 8-9 aydir istiyoruz. Bizim surecimiz boyle iste. Sen ne zamandir dusunuyorsun.ilk bebismi olcak kismetse

kismet diyorum artik. Ben cikolata kistimden dolayi 2,5 yil d.kontrol hapi kullandim.2013 kasimda biraktim ilaci.baktim kendiliginden olmuyor bebek dr.a gittim.hsg cektiler temmuzda.cok sukur acikmis tuplerim.kistimde kuculmus.dr.esliginde ilk bu ay denedik.once klomen kullandim.sansa yumurtalar kistimin oldugu yumurtalikta buyudu :KK43: ama kendiliginden catladi.igneye gerek kalmadi. Dr.iliski gunlerini soyledi.birde progestan diye bi ilac verdi.eger bebek olursa yerlessin dusmesin diye. Regl olursan yine klomen kullan gel dedi.ayni surec uygulanacak.cok uzattim.yani 8-9 aydir istiyoruz. Bizim surecimiz boyle iste. Sen ne zamandir dusunuyorsun.ilk bebismi olcak kismetse

Eevet ilk bebeiş olacak kısmetse ama bu ay da olmadı :( 1 buçuk yıldır istiyoruz. 1 yıl bekledim kendiliğinden olur diye sonra hsg cekildi temiz cıktı cok şükür 4 aydır da klomen + çatlatma iğnesi kullanıyorum. olmadı işte :( çarşamba günü yine doktor yolu gözüktü bana, her adetin 3 . günü gidiyorum,

Eevet ilk bebeiş olacak kısmetse ama bu ay da olmadı :( 1 buçuk yıldır istiyoruz. 1 yıl bekledim kendiliğinden olur diye sonra hsg cekildi temiz cıktı cok şükür 4 aydır da klomen + çatlatma iğnesi kullanıyorum. olmadı işte :( çarşamba günü yine doktor yolu gözüktü bana, her adetin 3 . günü gidiyorum,
Herkesin hakkinda hayirlisi olsun.Benimde stresten gelemiyo heralde. Gelsede klomene baslasam bende.

Back
X