NE KADAR DOĞRU ?

Fatmasu_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
1
1
1
Merhabalar
Bir sene önce kadar biriyle evlilik görüşmesi yaptım ikimizde olumluyduk fakat abim onaylamadi.. mesleğini bahane etti. Bende itiraz edemedim o an. 2 3 ay gectikten sonra nisanlandigini duydum. Bende ufaktan pismanliklar vardı bunu da duyunca ister istemez üzüldüm. Sonra aylar geçti evlendiğini ve kısa süre içinde bosandiginı duydum.. sebebinide karşı taraf hatali diye öğrendim ne kadar doğru bilmiyorum.. benimde ondan sonra görüşmelerim oldu ama hep olumsuz oldu.. şimdi bosandigini duyunca hem çok üzüldüm hemde içimde bi umut oldu.. ortak tanidiklarimiz var istersen söyleyelim dediler direk hayır dedim..
Evet desem onun psikolojisi ne durumda bilmiyorum, ben kendimi nasıl hissederim onu da bilmiyorum
Mantığın hayır dedi ama duygularım evet de diyo..
Ne kadar doğru boşanmış biri ıle.. yada doğru kişi çıkmadığı için mi bunu bahane ediyorum bende...
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
Yani ben olsam sanırım komple bitirirdim. Olsaydı o zaman olurdu. Hoş siz bitirmişsiniz ama oda hiç çaba göstermemiş. Belki evliliğinde de öyle oldu. Çaba göstermedi ve bitti. Öyle biriyle yapabilir misiniz?

Neden bosandigini iyice arastrmadan bi harekrtte bulunma bnce

Ama hata karsi taraftaysa neden olmasin
Oda isterse olabilir
Ama iyice tani
Neden olmus ayrilik ogren ondan sonra tabi

Hiç bi insan bende hata vardida o yüzden bitti demezki canim

Iki taraf da zamanında çok istekli değilmiş ki sadece abiniz istedi diye bitirip farklı yollara girmişsiniz.

Belki boşluktan dolayı böyle düşünüyorsunuz ama olmamışı tekrar denemek yorucu değil mi?

Ben olsam böyle düşünmezdim

Aaa bak demek ki ben evlenmiş olsam onunla şimdi boşanmış olacaktık belki de hayırlısı buymuş demek iyiki ayrıldık derdim

Hata karşı tarafta derken ne hatası acaba evlilik yeniyken bana çok saçma geldi ve ben ayrılık sebebini o adamdan değil karşı taraftan öğrenmeni tavsiye ederim adam tabiki kendini haklı göstermek için çabalar
Önce ayrıldığı kişiden veya onun çevresinden duy ne olup ne bittiğini sonra adama sor
Eğer bu niyete girersen

Gerçekten istiyor olsaydın o zaman bi şekilde abini ikna ederdin demek ki sende gerçekten istememissin bence hiç tekrar düşünme

Adam sizden sonra hemen birini bulup evlenmiş yani evleniyimde kiminle olursa olsun kafasında. Böyle bir insanla gerçekten evlenmek istermisiniz?

Karşı tarafın size karşı yoğun duyguları olmamış baştan beri.
Olsaydı kısa bi süre içinde başkasıyla evlenmezdi.
Olayın üstünden çok sular akmış evlenmiş boşanmış yani bunu takıntı haline getirecekseniz sıkıntı.
Ama yok vazgeçemicekseniz deneyin bişey kaybetmezsiniz yalnız iyi araştırın, çok iyi tanıyın, acele karar vermeyin .
Ama şu da var zamanında adamın mesleğini bahane edip ayrılmanızı isteyen aile şimdi evlenip boşanmış adama ne der?
Olumlu bakacaklarını sanmıyorum,
Ailenizle ciddi sorunlar yaşamaya hazır olun eğer delicesine seviyorsanız.
Fakat ilerde içinizde ukte kalmayacaksa yolunuza bakın hiç uğraşmayın eminim yine sevebileceğiniz biri çıkar karşınıza.

iki insan birbirini gerçekten seviyorsa birlikte olmanın bir yolunu her zaman bulurmuş, eğer 2 tarafta da çok yoğun duygular olsaydı o başkasıyla evlenmezdi(sanırım zaten biraz da sırf evlenmiş olmak için evlenmiş gibi) sizde de ciddi duygular olsaydı abinizi ya da onun mesleğini bahane etmezdiniz. Şimdi kendisi boşanmış elbette psikolojisi çok pozitif değildir, sonra arada sizi harcamasın bence hiç bulaşmayın derim. Ayrıca da öyle sadece hoşlanma ile direkt evlilik düşünülmez, karşınıza çok farklı insanlar çıkabilir acele etmeyin derim.

illa evlenicem diye zorlamayın kendinizi.Acele edip yanlış evlilik yaparsınız.Hepsini geç ben olsam düşünürdüm ne ara birini buldun,sevdin de benden ayrıldıktan 3 ay sonra evlendin.Birde boşandın.Normal değil ,evleneyim de nasıl olursa olsun kafasında demek ki.

Abiniz neden olmaz dedi? Hemende sizden vaz mı geçti? Evliliğide hemen bitmiş. Sizden 3 ay sonra nişanlanmış bide. Bu uşak çok hızlı yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…