Saç Uzatma Yöntemleri ne kadar etkili bakın bakalım resimli :)

melix01

'Ben' kattım sana biraz..
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
1.331
3
156
Adana
Son düzenleme:
ooo spr bnde mayalı süt ve turp suyu yapıyorum dün yaptım turplu suyu saçlar yumuşacık oldu valla spr bişi:D

evet yumusacık yapıyor bıde benım sacım azdır normalde sankı bayaaa dolgunlastılarrkaydirigubbakcemile3

evet bnde farkettm ikinci resmde gürleşmiş:D hadi bakalım hayırlısı:D

vay bbee süpeer. hadi bklm bende pişmiş zeytinyağı sinameki sarımsak karştrdm . gerçi sarımsak-zeytinyağı yazdan beri 10cm kdr uzattı ama yetmio kii:)

Cok cok cok begendimm! Bu karisimlari nasil yapiyorsunuz? Yani ne kadar sute ne kadar maya, veya ne kadar turp suyu? Ben de uygulamak istiyorum...

Benim saclar da ikinci fotodaki gibi burada kendi imkanlarimla kesmistim, yazin siyaha boyatmistim ama kestigim halde hala kurtulamadim:((( Sac acici ile actim ama cok az acildilar.Tepeler acik asagilari kopkoyu geziyorum, daha dogrusu hep topluyorum:(((

Cok cok cok begendimm! Bu karisimlari nasil yapiyorsunuz? Yani ne kadar sute ne kadar maya, veya ne kadar turp suyu? Ben de uygulamak istiyorum...

Benim saclar da ikinci fotodaki gibi burada kendi imkanlarimla kesmistim, yazin siyaha boyatmistim ama kestigim halde hala kurtulamadim:((( Sac acici ile actim ama cok az acildilar.Tepeler acik asagilari kopkoyu geziyorum, daha dogrusu hep topluyorum:(((

hayatım bir bardak süte bir tatlı kaşığı kuru maya eritip içiyorum hepsi bu her gece içiyorum ama.diğer tariflerde arkadaslar dıger topıklerde anlatımı var tatlım ordan bakabilirsin :hulya:

yeni resimde ekledim kızlar azimle devammmm

:emir_bebek:bugunde cektıgım fotodan once hepsını karıstırdım :D
sinameki,ısırgan suyu zeytinyağı,badem yağı,hint yağı,yumurta sarısı,bir kaşık bal...:icecream:

sarmısaklı şampuanla yıkadım,son durulama suyuda atkuyruğu suyu ile bitirdim...ayyy delirdim sanırım bu saçlarımla ben yaaaa uzatmak için koca bigünümü bunlara ayırıyorum uffff uzasalarda bende kurtulsam bu dertten:bbo:

ilk saç zaten havalı model fönlü belli olmuyo ikinciside aşagı düşmüş hali üçüncüde ıslak diyeelim 1-2cm

Back
X