- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Merhaba
Baba evine geri döndüm bes aylik kizim var. Halasi amcasi her iki günde görüntülü arar evimdeyken aramazdi halasi sık sık. Simdi ne olduysa göreceği tutmus. Acmadim simdi acmak zorundamiyim?
Ben her gün arıyorum yeğenlerimi :)))Aaa
Herkes yeğen özler vs demiş
Benim yeğenim yok bilmiyorum belki de
bebeği her gün mü arıyorsunuz görüntülü falan
Ne bileyim ben annemle o sıklıkta konuşmam kaldı ki görümceyle kaynımla konuşacağım
Ben her gün arıyorum yeğenlerimi :)))
Ya bizimkiler aramayınca küsüyor :)) sürekli anneleri de foto atar video atar. Çok seviyorum ne yapayım :))Ay ciddi misin
Yani oğlumun halaları ve amcası var
Her gün arasalar asla açmam
Haftada bir bile çekilmiyor bazen
Ya bizimkiler aramayınca küsüyor :)) sürekli anneleri de foto atar video atar. Çok seviyorum ne yapayım :))
Al benden de o kadar. Bende deli oluyorum teyzeleri de deli olur o gün foto atmazsam sitem eder özlüyoruz ayıp ediyorsun biraz düşünceli ol diye saydırırYa bizimkiler aramayınca küsüyor :)) sürekli anneleri de foto atar video atar. Çok seviyorum ne yapayım :))
Bu iş nasıl başlarsa öyle gider genellikle. Sizdeki soğukluk karşılıklı anlaşılanYa ben odunum da Bebek ne kadar etkiler ki
Hani büyük olur dilli olur vs seversin de Bebek işte hepsi aynı hem de foto bakacaksın ya da uzaktan göreceksin tel ile
Ha ben hayatımda hiç foto vs de gönderip paylaşım yapmadım gelmediler aramadılar diye kimseye küsmedim hatta bu ne böyle devlet dairesi gibi düzenli olarak Bebek sevmeye mi gelinir bile dedim
Ben olağan dışıyım kabul
Açmak zorunda değilsiniz ama ne olursa olsun o insanlar bebeğinizin ailesi, halasını, amcasını tanıyarak, onlarla görüşerek büyümeye hakkı var, ileri de büyür kendi kararıyla görüşmek istemez o ayrı ama şimdi her ne olmuş olursa olsun duygularınıza göre hareket etmeyin, siz isterseniz muhatap olmayın ama bebekle olan diyaloglarını engelleyen kişi konumuna düşmeyin.Merhaba
Baba evine geri döndüm bes aylik kizim var. Halasi amcasi her iki günde görüntülü arar evimdeyken aramazdi halasi sık sık. Simdi ne olduysa göreceği tutmus. Acmadim simdi acmak zorundamiyim?
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?