ne kadar görmeye hakklari var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
39
Merhaba

Baba evine geri döndüm bes aylik kizim var. Halasi amcasi her iki günde görüntülü arar evimdeyken aramazdi halasi sık sık. Simdi ne olduysa göreceği tutmus. Acmadim simdi acmak zorundamiyim?

İletişiminiz nasıl, babası ilgili mi çocuğunuzla?
Belki sevdikleri ve ayrıldığınız için artık göremeyeceğinden görmek istiyorlardır.
Ya da eşiniz sizi siz onu görmeden görmek için yaptırıyor olabilir mi özlediği için falan?

Merhaba

Baba evine geri döndüm bes aylik kizim var. Halasi amcasi her iki günde görüntülü arar evimdeyken aramazdi halasi sık sık. Simdi ne olduysa göreceği tutmus. Acmadim simdi acmak zorundamiyim?

Psikolojiniz ne alemde bilmem ama yeğen candır.
Ben benimkileri yanımdayken özlüyorum.
Babadan uzak olduğu için ekstra merak içinde olabilirler bu çok doğal.

Büyük olsa anlarım da beş aylık Bebek iki güne bir olağan durumda aranmaz

Ya size yanaşmaya ya da gözdağı vermeye çalışıyorlar

Yani ya ilgiliyiz mağdur etmeyiz diyorlar veya o imajı yaratmaya çalışıyorlar ya da seni rahat bırakmayız bebeği kafana göre büyüttürmeyiz diyorlar

Bu insanları tanıyan sizsiniz halası amcası arıyor da babası nerede

Bu arada bence görmeye hakları vs yok hele ki olay bu kadar yeni Bebek de anlayamayacak kadar küçükken

Babasına mutlaka açın gösterin,diğerleri umurumda olmazdı benim.
Hele ki istemiyorsam iki kere olmazdı.

Aaa

Herkes yeğen özler vs demiş

Benim yeğenim yok bilmiyorum belki de

bebeği her gün mü arıyorsunuz görüntülü falan

Ne bileyim ben annemle o sıklıkta konuşmam kaldı ki görümceyle kaynımla konuşacağım

Ben her gün arıyorum yeğenlerimi :)))

Ya bizimkiler aramayınca küsüyor :)) sürekli anneleri de foto atar video atar. Çok seviyorum ne yapayım :))

Ya ben odunum da Bebek ne kadar etkiler ki

Hani büyük olur dilli olur vs seversin de Bebek işte hepsi aynı hem de foto bakacaksın ya da uzaktan göreceksin tel ile

Ha ben hayatımda hiç foto vs de gönderip paylaşım yapmadım gelmediler aramadılar diye kimseye küsmedim hatta bu ne böyle devlet dairesi gibi düzenli olarak Bebek sevmeye mi gelinir bile dedim

Ben olağan dışıyım kabul

İşi kişiselleştirmeyin bence. Telefonla aradıklarında abuk sabuk konulara girmiyorlarsa niyetleri bebişi görmekse sizin yaptığınız ayıp ve inanılmaz itici birşey.boşanmanın hıncını kendi evladından almak demek. Sakin olun bugünlerde geçer

Bu iş nasıl başlarsa öyle gider genellikle. Sizdeki soğukluk karşılıklı anlaşılan

Merhaba

Açmak zorunda değilsiniz ama ne olursa olsun o insanlar bebeğinizin ailesi, halasını, amcasını tanıyarak, onlarla görüşerek büyümeye hakkı var, ileri de büyür kendi kararıyla görüşmek istemez o ayrı ama şimdi her ne olmuş olursa olsun duygularınıza göre hareket etmeyin, siz isterseniz muhatap olmayın ama bebekle olan diyaloglarını engelleyen kişi konumuna düşmeyin.

İnsanın yeğenini özleyip görmek istemesinden daha doğal bir şey olamaz. O yeğen 5 aylıkken de can gibi sevilip özlenir, 15 yaşındayken de.

Merhaba

Zorunda değilsiniz. Boşandığınızda da telefonlarını açmak zorunda değilsiniz. Boşanmada babanın çocukla ne kadar görüşebileceğine karar verilir. Mahkemede karar verilen günlerde çocuğu biriyle aşağıya yollarsınız, kocanıza teslim eder, sonra aynı kişi eski eşinizden alıp geri getirir. Adam istiyorsa halasıyla, amcasıyla görüştürtür. Ne eski eşinizle, ne onun herhangi bir akrabasıyla bağlantı içinde olmak, onlara zaman ayırmak, iletişim halinde kalmak zorunda değilsiniz.

Babadan zaten bebekle ilgili bilgi aliyorlardir zamaninda. Babada bebekle uzun uzun surkeli gorusemedigi icin sizi ariyorlardir. Bi sure oyle olur bence. Sonra devamli aramazlar.

Amannn salla gitsin hele 5 dk koy bakiverin diye bak nasıl seni ariyorlar gel gel diye bebek için arayana kadar aranızı yapsalar bari de Yuvana dönsen
Boşver boş is onlar arar arar sonra birden keserler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…