- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.434
- 683
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Bu iş nasıl başlarsa öyle gider genellikle. Sizdeki soğukluk karşılıklı anlaşılan
Hergün gelinmiyor zaten, mesafeler uzak, telefon ediliyor veya whatsuptan resim paylaşılıyor yani ara ara değil sürekli bir iletişim hali var. Ama siz hergün arasalar asla telefona cevap vermem diyorsunuz sizdeki olay ev ziyareti falan değil yani.Bence bu soğukluk değil ki herkesin bağımsız hayatı olmalı
Zaten akşam ailecek 3-4 saat görüşülen günümüz şartlarında hergün birisi Bebek görmeye ya da sevmeye gelirse nasıl çekirdek aile ile vakit geçireceğiz ki
Hergün gelinmiyor zaten, mesafeler uzak, telefon ediliyor veya whatsuptan resim paylaşılıyor yani ara ara değil sürekli bir iletişim hali var. Ama siz hergün arasalar asla telefona cevap vermem diyorsunuz sizdeki olay ev ziyareti falan değil yani.
Benim de yeğenim var gerçekten çok seviyorum, özlüyorum da ama böyle sık sık aramam. Bir de önceden aramiyorlarmis, şimdi arıyorlar saçma geldi bana.Merhaba
Baba evine geri döndüm bes aylik kizim var. Halasi amcasi her iki günde görüntülü arar evimdeyken aramazdi halasi sık sık. Simdi ne olduysa göreceği tutmus. Acmadim simdi acmak zorundamiyim?
Açmak zorunda değilsiniz. Kimseye açıklama yapmak zorunda da değilsinizMerhaba
Baba evine geri döndüm bes aylik kizim var. Halasi amcasi her iki günde görüntülü arar evimdeyken aramazdi halasi sık sık. Simdi ne olduysa göreceği tutmus. Acmadim simdi acmak zorundamiyim?
Damdan senin mesajlarını okuyunca aklıma kardeşim geldi.Evet çünkü bizimkiler yakın aramayıp gelirler
Ama her gün arasalar cevap vermem
Bana yapmacık gelir zira başkasının çocuğunu her gün görmek istemek
Ben normalim demiyorum ama her gün aramak foto istemek de normal değil
Yılda bir kere görüşenler hasretinden ölmediğine göre daha son 5 yıllık geçmişi olan akıllı telefonların sosyal medya hesaplarının hayatımıza girmesinin dezavantajı bunlar
Ezbere hayat haline geliyor foto paylaştı beğenelim beğeniliyor foto paylaşalım vs vs
Sosyal medyaya konulan fotolardan bahsetmiyoruz beğenilir beğenilmez beni ilgilendirmez. yeğenlerimin büyümesi, kilo alıp boylarının uzadığını görmek, hediye olarak gönderdiğim kıyafetleri çok sevip giydiklerni görmek, hatta özellikle kreştekilere teyzem aldı halam aldı diye hava atmalarının haberlerini almaya bayılıyorum. Beni teyzemm halacımmm diye sevmeleri çok mutlu ediyor. Çünkü biliyorum ki gerçekten ve yürekten seviyorlar öyle yetişkinlerin yaptığı gibi yapmacık ve yalancıktan değil. Ayrıca kendi evladımı elalemin evladı olarak görmeyip bu kadar içten seven teyzesi ve halası olduğu için de çok mutluyum. Olay hasretten ölmek değil kalpten sevmekEvet çünkü bizimkiler yakın aramayıp gelirler
Ama her gün arasalar cevap vermem
Bana yapmacık gelir zira başkasının çocuğunu her gün görmek istemek
Ben normalim demiyorum ama her gün aramak foto istemek de normal değil
Yılda bir kere görüşenler hasretinden ölmediğine göre daha son 5 yıllık geçmişi olan akıllı telefonların sosyal medya hesaplarının hayatımıza girmesinin dezavantajı bunlar
Ezbere hayat haline geliyor foto paylaştı beğenelim beğeniliyor foto paylaşalım vs vs
Sosyal medyaya konulan fotolardan bahsetmiyoruz beğenilir beğenilmez beni ilgilendirmez. yeğenlerimin büyümesi, kilo alıp boylarının uzadığını görmek, hediye olarak gönderdiğim kıyafetleri çok sevip giydiklerni görmek, hatta özellikle kreştekilere teyzem aldı halam aldı diye hava atmalarının haberlerini almaya bayılıyorum. Beni teyzemm halacımmm diye sevmeleri çok mutlu ediyor. Çünkü biliyorum ki gerçekten ve yürekten seviyorlar öyle yetişkinlerin yaptığı gibi yapmacık ve yalancıktan değil. Ayrıca kendi evladımı elalemin evladı olarak görmeyip bu kadar içten seven teyzesi ve halası olduğu için de çok mutluyum. Olay hasretten ölmek değil kalpten sevmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?