bu kadar sert çizgiler insanları rahatsız eder, mesela benim düğüm günüme kayınvalidem kayınpederim, görümcem ve eşi evimde kaldı hatta düğün öncesi eşimin bekar arkadaşı da kaldı. ne oldu eşyalarım mı eskidi, hala evim çok güzel. sağolsunlar beni de seviyorlar. siz sorunun kaynağını aramaya mı geldiniz yoksa konuşup rahatlamaya mı?
eğer sorunun kaynağını bulmak istiyorsanız kusura bakmayın insanları dinlemeniz lazım. benim beyaz eşylarım geldiğinde mobilyam geldiğinde eşim yoktu, gittim ailemle kurdum, eşim de bana " ben evde yokken nasıl gelirler" mi deseydi, aileme laf mı soksaydı.
bu evlilik aşamasında o eve 100 kişi girip çıkıyor da perdeye bir görümceniz bakmış çok mu? sonuçta yeni ev kuruluyor, eşyalar gelip gidiyor perdeler takılıyor. biz iş yerindeyken benim nelerim geldi, sağolsun abimin eşi, annem ve babam gittiler halettiler hiç sizin gibi düşünmedim, tam tersi mutlu olduk çok şükür biz yokken gittiler de halllettiler diye.
bakın çok sempatik biriyim diyorsunuz ama bu kadar basit bir konuda bile tavrınız çok yanlış. üstelik eşinizin kardeşine karşı böyleyseniz sokaktaki insanları düşünemiyorum.
bu arada, görümcesinin kayınvalidesinin konu komşuyu eve çağırmasıyla sizin durumunuz aynı değil.