Gel şöyle bi sarilayim tam benim kafa.canım 6 ay çok yaaaa hadi 1 hafta 10 gün tamam da 6 ay ne
Hayır sanki biri çıkıp 7 ay 10 gün olmalı dese eyvah geç kaldık deyip nikah günü alacakSayfa 33 çok arama. 8. madde B fırkası.
Ben öyle yaptım sayılır :)) gayette mutluyuz şimdilikBen birini bulursam direk nikah masası, yok öyle sevgililik , sözlülük, nişanlılık hemen nikah masasına oturtacam
Nişanlılık en kötüsü galiba. Evliliğin tüm kötü yanları var ( kayınvalide, akraba, görümce, borç, taksit vs) tüm iyi yanları yok ( sevişme, beraber uyuma, bebek vs )kesinlikleeee. 1 sene nişanlı kaldım. zulümdü. yarı evlisin. ne olduğun belli değil aslındaben hiç sevmemiştim nişanlı olmayı
Nişanlılık en kötüsü galiba. Evliliğin tüm kötü yanları var ( kayınvalide, akraba, görümce, borç, taksit vs) tüm iyi yanları yok ( sevişme, beraber uyuma, bebek vs )
Para nişandan önce de biriktirilebilir bence, ben öyle yapıyorum. Allah sağlık versin tabi her şey planlandığı gibi gitmiyor her zaman.kesinlikle katılıyorum sana ya.
şu an ki aklım olsa hoop evlilik derdim.
ama para yoktu beya.
neyse şimdi de kaynana falan var ama dediğin artı özellikler olunca çekiliyor. yoksa ne işim olurdu
Çok zor olmadı mı o kadar yaRekor bende galiba 2 yıl 7 ay
Nişan dönemi çok sancılı 3 yıl iyi dayanmışsın3 yildirli nisanliyim2018 nisanda dugunum var insallah
ne demezsiniz 3 yil omurden omur gudio kimse beklemesin bnce 1 ayy bile cokNişan dönemi çok sancılı 3 yıl iyi dayanmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?