Ne kadar nişanlı kaldınız??

esimle tanistim , 3. günün sonunda evlenme teklifi etti , ertesi gün istenmeye gelindiginde ayni gün yüzügü taktik tam 86. günümüzde dügünümüz oldu :)

9 ay nişanlı kaldım ben bence yeterli bizim ev döşeme taksit olayları falan vardı eğer eşya ev derdi yoksa hemen para varsa 3-4 ayda bile evlenebilir yani eşya yerleştirme süresi yeter Bizde çok şükür sıkıntı yaşanmadı ama çok aile görüyorum birbirine giren çok uzamaması en güzel taraf

7 ay nişanlı kaldık ama 2 yıldır sevgiliydik nişanlandığımızda. bku çıkmıştı yani

kesinlikleeee. 1 sene nişanlı kaldım. zulümdü. yarı evlisin. ne olduğun belli değil aslında ben hiç sevmemiştim nişanlı olmayı
Nişanlılık en kötüsü galiba. Evliliğin tüm kötü yanları var ( kayınvalide, akraba, görümce, borç, taksit vs) tüm iyi yanları yok ( sevişme, beraber uyuma, bebek vs )

nişan yapmadık, ailelerin isteğiyle söz kesildi 1 yıl sonra evlendik.

3 ay nişanlı kaldım. Uzun olan hiçbir şey bana göre değil.

Nişanlılık en kötüsü galiba. Evliliğin tüm kötü yanları var ( kayınvalide, akraba, görümce, borç, taksit vs) tüm iyi yanları yok ( sevişme, beraber uyuma, bebek vs )

kesinlikle katılıyorum sana ya.
şu an ki aklım olsa hoop evlilik derdim.
ama para yoktu beya.
neyse şimdi de kaynana falan var ama dediğin artı özellikler olunca çekiliyor. yoksa ne işim olurdu

3 yildirli nisanliyim 2018 nisanda dugunum var insallah

kesinlikle katılıyorum sana ya.
şu an ki aklım olsa hoop evlilik derdim.
ama para yoktu beya.
neyse şimdi de kaynana falan var ama dediğin artı özellikler olunca çekiliyor. yoksa ne işim olurdu
Para nişandan önce de biriktirilebilir bence, ben öyle yapıyorum. Allah sağlık versin tabi her şey planlandığı gibi gitmiyor her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…