Bu kadar kısa olmadı ama benzer süreçlerden geçtim 2 ay en fazla nişanlı kaldım.. Aileler sadece 2 aydır tanıdı birbirini...Tabi ben de onun ailesini sadece nişanlıyken tanıdım. Ama eşimle biz biraz daha uzun süredir tanıyorduk birbirimizi. Ailelerin çok fazla içli dışlı olmadan çiftlerin evlenmesinden yanayımNisanli kalmadim. Cok kısa surede evlendik zaten. Tanistik 3 hafta sonra evlenme teklifi geldi. Sonra aile tanismasi ve 1,5 ayda dugun. Maddi olarak durum varsa uzun uzadiya nisanlilik gereksiz bana göre. Isteme merasim, söz merasim, nisan merasim... Gerci artik söz kalmadi gibi pek sadece nisan yapiliyor. Bence isteme +düğün güzeldir.
Tanistiktan 3 hafta sonra evlilik teklifi aldim lakin goruculu evlenme degil. Tamamen ailelerden bagimsiz tesadufen tanistik.
Bu kadar kısa olmadı ama benzer süreçlerden geçtim 2 ay en fazla nişanlı kaldım.. Aileler sadece 2 aydır tanıdı birbirini...Tabi ben de onun ailesini sadece nişanlıyken tanıdım. Ama eşimle biz biraz daha uzun süredir tanıyorduk birbirimizi. Ailelerin çok fazla içli dışlı olmadan çiftlerin evlenmesinden yanayım
5 ay kaldım zor yetiştirdim herşeyimiMerhaba kızlar...
Sizlerin ne zaman nişanlı kaldığınızı merak ediyorum.
ya da sizce ne kadar nişanlı kalınmalı?
4ay nişanlı kaldım oncesindede 2 yıl flörtMerhaba kızlar...
Sizlerin ne zaman nişanlı kaldığınızı merak ediyorum.
ya da sizce ne kadar nişanlı kalınmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?