• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar nişanlı kaldınız??

yareen01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
64
17
38
Merhaba kızlar...
Sizlerin ne zaman nişanlı kaldığınızı merak ediyorum.
ya da sizce ne kadar nişanlı kalınmalı?

Hiç nişanlanmadım ancak bizim orda çok fazla uzattırmazlar en fazla 8 ay yada 1 yıl

Toplam 7.ay nisanli kaldim ben. Kasim 2015de nişan oldu haziran 2016 dugun oldu.

bence nişanın uzatılmasına gerek yok.

eskiden sevgililik, flört vs gibi durumlar olmadığı ya da hoş karşılanmadığı için tanışma evresi olarak nişanlılık süresi kullanılıyordu. şimdi zaten adamla iki sene sevgiliysen bi iki sene daha nişanlı kalmanın anlamı yok.

yap nişanı. bi kaç sonra evlen.

1 sene kaldik. Ama para biriktirmek icin zamana ihtiyacimiz oldugu icin bu kadar uzadi. Maddi derdimiz olmasa once dugun tarihini belirler, ondan 2-3 ay once de nisanlanirdim. Uzatilmasinin anlami yok çünkü.

bence nişanın uzatılmasına gerek yok.

eskiden sevgililik, flört vs gibi durumlar olmadığı ya da hoş karşılanmadığı için tanışma evresi olarak nişanlılık süresi kullanılıyordu. şimdi zaten adamla iki sene sevgiliysen bi iki sene daha nişanlı kalmanın anlamı yok.

yap nişanı. bi kaç sonra evlen.
Nişan komple gereksiz oldu aslında artık. Şimdi çoğu kişi formaliteden yapıyor. İlerde direkt nikah bile olabilir. Yabancılar evlenme teklifi edip kabul edilince nişanlandık diyorlar mesela. Evlilik hazırlıkları bitene kadar geçen süre aslında. Bizde adet ayağına işler karışıyor.:KK45:

Nişan komple gereksiz oldu aslında artık. Şimdi çoğu kişi formaliteden yapıyor. İlerde direkt nikah bile olabilir. Yabancılar evlenme teklifi edip kabul edilince nişanlandık diyorlar mesela. Evlilik hazırlıkları bitene kadar geçen süre aslında. Bizde adet ayağına işler karışıyor.:KK45:

aynen ha. en güzelini yabancılar yapıyo valla. hep filmlerde görürüm de özenirim :D

6 ay nişanlı kaldım o surecte de ev bakma eşya alma düğün salonu bakma gibi ıvır zıvırlarla geçti. 3 ay sürmüş olsaydı bu ıvır zıvır 3 ay sonra evlenirdim kesin.

Back
X