Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıl peki iyi geçti mi hani uzun gibi geliyor bana
Allah iyiliğini versin.Hiç kalmadım, Çünkü henüz birini bulamadım![]()
canım 6 ay çok yaaaa hadi 1 hafta 10 gün tamam da 6 ay neAllah iyiliğini versin.
Şartlar uygunsa 6 ay nişanlılık ideal bence. Yıllarca nişanlı kalmayı saçma buluyorum. Bilemedin 1 sene olsun hadi.
Nişan komple gereksiz oldu aslında artık. Şimdi çoğu kişi formaliteden yapıyor. İlerde direkt nikah bile olabilir. Yabancılar evlenme teklifi edip kabul edilince nişanlandık diyorlar mesela. Evlilik hazırlıkları bitene kadar geçen süre aslında. Bizde adet ayağına işler karışıyor.bence nişanın uzatılmasına gerek yok.
eskiden sevgililik, flört vs gibi durumlar olmadığı ya da hoş karşılanmadığı için tanışma evresi olarak nişanlılık süresi kullanılıyordu. şimdi zaten adamla iki sene sevgiliysen bi iki sene daha nişanlı kalmanın anlamı yok.
yap nişanı. bi kaç sonra evlen.
Eşya almak ev tutmak gelinlik seçmek vs için ideal bence ya. Ben 10 günde yapamam bunları.canım 6 ay çok yaaaa hadi 1 hafta 10 gün tamam da 6 ay ne![]()
Nişan komple gereksiz oldu aslında artık. Şimdi çoğu kişi formaliteden yapıyor. İlerde direkt nikah bile olabilir. Yabancılar evlenme teklifi edip kabul edilince nişanlandık diyorlar mesela. Evlilik hazırlıkları bitene kadar geçen süre aslında. Bizde adet ayağına işler karışıyor.![]()
Ben alışmıştım başka şehirlerdeydik tayin görev suresi mecbur bekledik o geldi n gittim arada ayrılık noktasına geldik sonunda evlendik ama bir yıl daha beklemem gerekse beklerdim alışmıştım böyle rahatlığa2 yıl peki iyi geçti mi hani uzun gibi geliyor bana