- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o nisan yorgunlugunu 1haftada atlatip birde dugun yorgunlugu ceken baba yigit hic gormedimcanım 6 ay çok yaaaa hadi 1 hafta 10 gün tamam da 6 ay ne![]()
Nişan mı formalite?Nişan komple gereksiz oldu aslında artık. Şimdi çoğu kişi formaliteden yapıyor. İlerde direkt nikah bile olabilir. Yabancılar evlenme teklifi edip kabul edilince nişanlandık diyorlar mesela. Evlilik hazırlıkları bitene kadar geçen süre aslında. Bizde adet ayağına işler karışıyor.![]()
Bizde yok öyle valla bizde söz bile yok. İsteme sonrası evde yüzükler takılıyor oldu bitti, artık nişanlısın. Mis gibi. Ben de öyle yapacağım inşallah. Formalite dememin sebebi şu 3 5 senedir sevgili oluyorlar artık zaten, eskisi gibi değil ki nişanlayalım da görüşüp tanışsınlar durumu yok. Adı nişan işte.Nişan mı formalite?
Millet davetiye bastırıp yemek veriyor ya.
Ama adı nişan, düğün değil.
Davetiye bastırıp herkesi çağırdıktan sonra memuru da çağırıveririm.
2 ayMerhaba kızlar...
Sizlerin ne zaman nişanlı kaldığınızı merak ediyorum.
ya da sizce ne kadar nişanlı kalınmalı?
Gerçekten mis gibi.Bizde yok öyle valla bizde söz bile yok. İsteme sonrası evde yüzükler takılıyor oldu bitti, artık nişanlısın. Mis gibi. Ben de öyle yapacağım inşallah. Formalite dememin sebebi şu 3 5 senedir sevgili oluyorlar artık zaten, eskisi gibi değil ki nişanlayalım da görüşüp tanışsınlar durumu yok. Adı nişan işte.
Sayfa 33 çok arama. 8. madde B fırkası.Nişanlılık kanunu kitabına bakıp geliyorum 1 sn.![]()
Merhaba kızlar...
Sizlerin ne zaman nişanlı kaldığınızı merak ediyorum.
ya da sizce ne kadar nişanlı kalınmalı?
1 yil 1 ay. Hayatimin en kotu en stresli donemiydi. Mumkunse kisa tutun .