Ne kadar şanslıyım ki öz annem bana gelin muamelesi yapıyor

quietnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
9.127
17
158
artık annemle yaşadıklarımıza gülüp geçiyorum.ve annemi dinlemiyorum:19:
resmen evde gelin muamelesi görüyorum annem tarafından.hani yeni evlilerde kayınvalide herşeye karışır akşam gelir oğluna şikayet eder ya.işte benim annemde aynısını yapıp akşam babama şikayet ediyo:21:
yaptığım hiç bişey yok ya.geçen gün sigara böreği sarıyorum.annemin bana öğrettiğnin aynısını.kalktı içerden mutfağa geldi.aldı heemn elimden.bölemi sarılırmış.o bana öğretmemişmi.kendi sardı.aynısı ya aynısı ben hiç bi fark göremedim :26: hatta kardeşime gösterdimo da fark göremedi :1: 10 dak önce yaşanan olayı söliyim bana hak vericeksiniz.kahvaltıyı hazırladım.peynir çıkardım birde annemin sevdiği peynirden vardı.onu açtım tabaklara koydum ama o peyniri açarken yanımdaydı.oturduk neyse ne gereği varmış şimdi iki peynirde bozulcakmış.yeri geliyo 3 çeşit açan kendisi :1: bende sen seviyosun diye açtım dedim.ne gerek var.sustum kahvaltımı yaptım :21:
böle bi annem var işte benimde.bu arada kendisiyle konuşmuyorum aslında ama işte yinede duramıyorum :19:

oda bişeymi benimki kocamı kışkırtıyor dolduruyor bana karşı of of bizim annelerimiz neden böyleeeee

valla ben artık annemle çok fazla konuşmuyorum.erkek arkadaşımada benim annem böle böle diye anlatıyorum.sesimin tonundan attığım msjların azlığından canımın sıkkın oludğunu anlıyo zaten.neden yalan söliyim hem:19: sonuçta tanışınca şok olmasın sevdiğim :17: kendisi diyo sana böle davranıyo ben seni alıyım elindende anlasın senin kıymetini o zman ah kızım der diyo :9:

Benim annemde nişanlıma demet çok bencil, kendisinden başka kimseyi düşünmüyor demiş (sebebide bu güne kadar kazandığım paraları biriktirmem)ama diğer kız kardeşimi her zaman her yerde herkese övmüştür.Üstelik onun hayata, kendine ve bizlere karşı o kadar büyük hataları olduki.Üniversite okudum, çalıştım, kazandığımı biriktirdim.Kardeşim lise terktir.Annem o kadar uğraştı okutamadı.Evleneli 2 sene oldu annem hala onun kredi kartı borçlarını öder.Öde öde bitmedi ama ondan değerliside yok.O yüzden seni anlıyorum.

Benim annemde nişanlıma demet çok bencil, kendisinden başka kimseyi düşünmüyor demiş (sebebide bu güne kadar kazandığım paraları biriktirmem)ama diğer kız kardeşimi her zaman her yerde herkese övmüştür.Üstelik onun hayata, kendine ve bizlere karşı o kadar büyük hataları olduki.Üniversite okudum, çalıştım, kazandığımı biriktirdim.Kardeşim lise terktir.Annem o kadar uğraştı okutamadı.Evleneli 2 sene oldu annem hala onun kredi kartı borçlarını öder.Öde öde bitmedi ama ondan değerliside yok.O yüzden seni anlıyorum.

seni istemeye geldiklerinde müstakbel kayınvalidene (artık annecim mi dersin bilmem diyo :21:) benim kızım iş yapmaz.inattır dicem diyo.susuyorum bende.içimden diyorumki erkekler annelerinin huyuna benzer birisiyle evlenmek ister aşkımda bana çok aşık demekki bi sorun yok :9::8::8:
ayrıca kayınvalideciğim beni çok seviyo.daha tanışamadık ama her fırsatta selam sölüyo halimi hatırımı soruyo.olum hadi artık bak sözleninde eşyalarınızı almaya başlayalım daha bekletme gelinimi diyo canım benim :17: bide gamzlerime bayılıyomuş ayyy :17::17::17:

seni istemeye geldiklerinde müstakbel kayınvalidene (artık annecim mi dersin bilmem diyo :21:) benim kızım iş yapmaz.inattır dicem diyo.susuyorum bende.içimden diyorumki erkekler annelerinin huyuna benzer birisiyle evlenmek ister aşkımda bana çok aşık demekki bi sorun yok :9::8::8:
ayrıca kayınvalideciğim beni çok seviyo.daha tanışamadık ama her fırsatta selam sölüyo halimi hatırımı soruyo.olum hadi artık bak sözleninde eşyalarınızı almaya başlayalım daha bekletme gelinimi diyo canım benim :17: bide gamzlerime bayılıyomuş ayyy :17::17::17:

İnşallah öyle devam eder canım :)

valla ben artık annemle çok fazla konuşmuyorum.erkek arkadaşımada benim annem böle böle diye anlatıyorum.sesimin tonundan attığım msjların azlığından canımın sıkkın oludğunu anlıyo zaten.neden yalan söliyim hem:19: sonuçta tanışınca şok olmasın sevdiğim :17: kendisi diyo sana böle davranıyo ben seni alıyım elindende anlasın senin kıymetini o zman ah kızım der diyo :9:

bizde annemle 2 dakika kavga etmeden duramayız benim sevgilimde hep böyle söylüyo :1: ben alıştım ama artık yaaa..

bide garip olan benim annemde gece çıkmama falan dahil istediğimi yapmama izin verir yaptıktan sonra başlar söylenmeye...

evde hiç yan yana gelmemeye çalışırız genelde ama geçen ufak bi ameliyat geçirdi göğüslerine silikon taktırdı :1:

eee ben bakmak zorunda kaldım tabi.. hem elime baktığı halde etmediği hakaret kalmadı =))))

sen ne beceriksizsin bi yastığı koyamıyosun sırtıma, bi insana böyle yemek mi yedirilir oooof off

sonraaa muayeneye giderken giymek için bu elbiseyimi seçtin banaaa?

-ama anne rahat giyersin dikişlerin var diye düşündüm

-beni insanlara rezil etceksin yaa git güzel bi elbise seç zevksiz beceriksiz

-başka bi elbiseeee ve annemm: sen ne salaksın yaa benim dikişlerim var bu elbiseyi nasıl giycem ben !!!!

yani annelerimiz aynııııı üzülmeeee :1::1::1:

erkek arkadşım çalışıyo ve izini hangi gün olucağı belli olmuyo.geçen salı günü izinliydi bende pztden anneme dedim.izin almış gelicek.ne gereği varmış hergün msjlaşıyomuşuz o yetmiyomuymuş :1: not: sevdiğimle ayda 1 anca görüşebiliyoruz.msnde bile zor akşam geç çıktığı için :43:

ooohhh beah yalnız değilmişim... bende diodum ben seçilmişmiyim bunca şey için...

herkesde 1 kaynana var bende 2... biri cadı diğeri melek... hemde işler tam tersi öz annem cadı bi kaynana kaynanam ise öz anne gibi... her alışverişe çıkışımızda defalarca deve kuşuna dönüp öyle eve dönüyorum ben bişi beğeniyorum o -ay o ne kullanılırmı yok çok kıytırık ben almam onu falan filan yahu ben kendi evime alıyorum sana ne oluyooo... tüm alışverişlerde aynı tantanaa en son gelinlik bakmaya gittiğimizde ne giydiysem burun kıvırdı yok öle gelinlik olmaz böyle etek olmaz diye diye genç yaşımda aklımla sınadı valla beni... en sonunda tabi nişanlımla dünyanın en güzel kararını aldık ve artık ne alıcak olursak olalım tek başımıza gidiyoruz biz beğeniyoruz biz alıyoruz... bu kararımızı 3 gün önce söyledim anneme o günden beri sunu böle mi alsam dediğimde -banane git al ne soruyosun sen beğeniyorsun sen kullancan benim fikrimin ne önemi var siz çok bilirsiniz yaaa.... diye bi cümle ezberlemiş sürekli bunu söyleyip duruyor..

Allah hepimize sabır versinde hızla gelip geçsin zaman :(

şu hasta halimle pek güldüm yaa.. çok tatlısınız yaaa:34:
benim annemde benim evime geldiğinde ;'' oraya şunu niye koydun, buzdolabındaki bilmem neyi şöyle kaldırsaydın ya,şuranın tozunu almamışsın,o makinada yıkanırmı hiç ws ws'' diyor.. en son dayanamayıp takılıyorum artık '' aaa yeter kaynana gibisin ya,kayınvalidem bile karışmaz'' diyorum.. -ki kayınvalidem şeker gibi kadındır.. her zaman takdir eder beni.. hem ev hem iş durumunu iyi dengelediğim için.. annem diyor ki : '' hıhh birde ev hanımı olacaklar.. makinaya çamaşırı atıyorlar sonrada ''bugün çamaşır yıkadım'' diyorlar.. hayır efendim makina yıkıyor çamaşırı sen değil..:60:'' diyor.. sonrada ekler.. ''eskiden makina mı vardı,sen hiç elinden bebek bezi yıkadınmı.. amaa yoook onunda hazırı var.. şimdi çocuk doğurmak varmış.doğursam mı ne:26::60:'' diyor.. gülmek ten kırıyor beni..çok seviyorum,bayılıyorum bu kadına yaaa.. çok bomba :34::1:

her anne çocuğunu sever böyle yapmasın onun karakteridir sizi sevmediği anlamına gelmez ki

az önce sevdiğime msj gönderdim.yok artık seni ordan almak şart oldu dedi :8:
kaçır beni beyaz atlı prensimmmmmmmmm dedim bendeeee :10:

şu hasta halimle pek güldüm yaa.. çok tatlısınız yaaa:34:
benim annemde benim evime geldiğinde ;'' oraya şunu niye koydun, buzdolabındaki bilmem neyi şöyle kaldırsaydın ya,şuranın tozunu almamışsın,o makinada yıkanırmı hiç ws ws'' diyor.. en son dayanamayıp takılıyorum artık '' aaa yeter kaynana gibisin ya,kayınvalidem bile karışmaz'' diyorum.. -ki kayınvalidem şeker gibi kadındır.. her zaman takdir eder beni.. hem ev hem iş durumunu iyi dengelediğim için.. annem diyor ki : '' hıhh birde ev hanımı olacaklar.. makinaya çamaşırı atıyorlar sonrada ''bugün çamaşır yıkadım'' diyorlar.. hayır efendim makina yıkıyor çamaşırı sen değil..:60:'' diyor.. sonrada ekler.. ''eskiden makina mı vardı,sen hiç elinden bebek bezi yıkadınmı.. amaa yoook onunda hazırı var.. şimdi çocuk doğurmak varmış.doğursam mı ne:26::60:'' diyor.. gülmek ten kırıyor beni..çok seviyorum,bayılıyorum bu kadına yaaa.. çok bomba :34::1:

bizde evde gülüyoruz ama sinirden artık :52:

aslında annesi bu karakterde olanlar şanslı ya :9:
düşünsenize anneniz melek ama kayınvalideniz bu karakterde :9:
yok ya çok şükür halime zaten şurda en fazla 1.5 senenm kaldı evden uçuyom :10:

kaynanam olsa umursamam saten hafta da bir ya görüyoruz birbirimizi yada görmüyoruz. ama annemle hep aynı evdeyiz bide ben kıyamıyorum ki.. ablamın evliliğinde çok sıkıntı yaşadı o dönemde yüksek tansiyon ve şeker hastası oldu... bişi dediği zaman üzülmesin die haklısın deyip geçiyorum.. kaynanam olsa çekinmem söylerim lafımı

canım annemm nur içinde yat...... seni çok özlüyorum...çok erken oldu ama Rabbimin taktiri....:14::14:

her anne çocuğunu sever böyle yapmasın onun karakteridir sizi sevmediği anlamına gelmez ki

tabiki sahiplenmelerinden ve çocuklarının genel olarak onlara itaat ettiğinden kaynaklanıyor.. evlat insanın canıdır,çocuğum var,onları daha iyi anlıyorum..yoksa onların söyledikleri şeylerin çok az bi kısmını bile bi başkası yapsa dokunur insana.. bana dokunur şahsen.. ama onların yüreğinde bi art niyet,yada lafı gediğine koyma gibi bi amaç yok.Allahım varlıklarını eksik etmesin

Son düzenleyen: Moderatör:
bu neki bnm annem kocama bunu çok şımartmışın ....buna biraz bişiler söyle bunu böle giymdirme.makyaj yaptırma :))))))
gece 10 yemek yeyip yattık bi gün sabah dokuzda kalkmışş açlıktan öldük öldükkk:))))
3 gün gezmye götürdüm ayaklarım şişti bugün evde oturalım dedi ..akşamına doğru evde hapis olduk:))))
cnm annem bnm :))))menopoza giriyosun farkındayım seni çok seviyommmm:71:

1,5 sene miiii.. çok az mış yaa.. az dişini sık o zaman:1::61:
şakası bi yana da sen elini biraz daha acele tut bence..:34: bekarken tavan yapıyordu canım bende de , ama evlendikten sonra yapmaz oldu.. artık keyiften gülüyorum,sinirden değil:62::34: :34:şükür:64::64: kolay gelsin ne diyeyim:32:

Back
X