Ne kadar sure karsiliksiz sevebilirsiniz?

Irademe hakim olamadigim için numarasini sildim, cunku sik bogaz yapmak istemedim, cunku cidden o bende cok farkli izler birakti hic sevgili olmadigimiz bir halde.. En sonunda sevdigimi soyledim zamanlamam yanlisti.. Acisina saygi duydum, ona saygi duydum, guzel cumleler kurdum... Numarasini sildigim için pismanim gerci ama surekli whatsapa bakiyordum baglanmis mi falan yani resmen saçmalamanin hakkini vermistim. Simdi bi fotografi var bazen bakiyorum "aaa deli adam seviyorum seni be" diyorum... :) Kaderde varsa ztn çikar karsima yoksada bu aci zamanla diner degil mi asktan olundugu gorulmus mu?

ben 12 yaşımda platonik oldum... 20 yaşıma kadar en son 13 yaşımda görmeme/duymama rağmen sırılsıklam aşıktım..
adını duymam bile yetiyordu... onun olması imkansız ama ben onun adaşlarına bile hayrandım.. iyi anlaşmalıydım belki ileride kilometrelerce ötede olsak birbirimizden karşılaşabilirdik
onun adına ortaokulda ve lise de neşiirler mektuplar yazdım arkadaşlarım okur ağlardı... ben ağlardım...
acırdı arkadaşlarım bense mutlu sevgimi anlattım bir kez daha

zipzip gibi olucak ama kac yasindasin canim sen ?

geri aliyorum sorumu, 22 yasindaymissin. daha cok kucuksun, daha neler yasiyacaksin, bunlari hatirlamiyacaksin bile.

enteresan :)

22 oldum gecen hafta..

gec oldu gormusum, zaten. Merak etme daha cok kucuksun, yillar gecicek, sen ne deneyimler kazanicaksin, neler yasiyacaksin, daha deyisik tecrubeler edineceksin, ve bunlar hikaye gibi gelicek sana.
Hala ogrenciysen ogrenciligine konsantre ol derim. Hayat sartlari zor malum, meslegini eline almadiysa once bunu dusunmeniu tavsiye ederim.

Daha ne asklar goruceksin ne asklar.

zipzip gibi olucak ama kac yasindasin canim sen ?

geri aliyorum sorumu, 22 yasindaymissin. daha cok kucuksun, daha neler yasiyacaksin, bunlari hatirlamiyacaksin bile.
Olabilitesi yuksek, tecrubesiz oldugum dogrudur ama bilemeyiz ve kucukseyemeyiz hic bir seyi yani hayatin neler getirip gotureceginin belirli bir yasi yok. 20 yasinda anne olan kizlarimizda var, 25 yasinda hala hic bi sorumluluk almadan anne baba askiyla hayatini surdurende, yas bir sey demek degil, onemli olan iyi bir insan olup herseyden bir tecrube cikartabilmek..

tecrubenin siniri yoktur.

Uzun zamandir asik olamadigim icin ne diyecegimi bilemedim.

Sevdiği birini kaybetmiş kimse ya kendi kabuğuna çekilir ya da en sevdiği kişinin yanında dayanma gücüne sahip olmaya çalışır.Sizin ki 1. olmuş ki bu da doğal...Babasını kaybetmiş.Ben olsam yanında olmaya çalışırım ama o istemediği sürece uzak dururdum ki o zaten bana ihtiyaç duyarsa gelecektir.Ha gelmiyorsa benden uzaklaşmak için bir şeyi bahane etmiş gibi olmuş olur ama ben bu anlattığınızı bunalım olarak gördüm,bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz yine de.

Herkes ölüm acısını farklı yaşar. Biri sevdiğinin in omzuna yaslanıp ağlamak ister başka biri hiç kimseyi yanında istemez. Ama Iki ay boyunca sizi hiçmi arayıp sormadı. Siz arada arayıp hal hatır sorsaydınız. Yapabileceğim bişey varmı senin için vs kendinizi onun yanında duygularını paylaşan biri gibi hissettirmemiş olabilirmi siniz.

Elbette ölünmez ama yarım kalmışlık hissi kötüdür.
Senin içinde kalmış. Cem Adrian'ın 'sen benim' parçasını bir yerlerde duysan yıllar sonra bile gözlerinden yaşlar süzülebilir. =)
O yüzden iradeye hakim olarak el altında tutmakta fayda var.
Ama biriyle tanışırsın, yeniden seversin diğeri biter gider. Hayırlısı olsun.

Biz onunla hic sevgili olmadik ki, hoslandigimi anlayinca acildim ama zamanlamam yanlisti.. Yaninda olmak istedigimi belli ettim karsilik vermedi, saygi duydum ama 2 ay gecti hala sesi solugu yok. Hani cidden ne halde bi bilsem, istemese kesinlikle ileri geri konusurdu biliyorum 'git kizim isine, yoluna, bosuna benimle vakit kaybetme' derdi bundan eminim. Ama susmasi beni uzuyor, ne haldedir diye dusunuyorum, illa beni sevsin vs demiyorum, yani sonucta bu hayatta karsiliksiz seven tek ve ilk kisi ben degilim sonucta fakat nasil oldugundan haberdar etse ne sevinirdim.. Neyse kader kismet her sey bakalim belki bir gun yazar bunalimdan cikinca..

seni kucumsemedim, haddime de deyil. Gencken duygular daha yogun yasanir genelde, bunu soylemek istemistim.
Hic bir erkek yada kadin icin hayatini mahvetmeye deymez canim, uzulerek kendine zarar verme, yapabilecegin seyleri yapmazsan (derslerin gibi sonra cok pisman olursun, cunku geriye getiremezsin). Once kendini dusun.

Guzel sarki tuylerim urperdi... Daldan dala misali yapamam ki sevgime ve kendime saygim var..

Haklisiniz, zaten buraya bunu sormamin bi baska nedeni farkli yas ve tecrubelerden gelecek cevaplar, vizyonumu genisletmek amacli ama bilirsiniz kalp farkli bir sey, dedigim gibi hayt her seye ragmen devam ediyor..

Ben ilk zamanlar yaninda olmak istedigimi belli ettim hic orali olmadi, saygi duydum zaten gucsuz gozukmekten hoslanmayan biriydi, kendi haline biraktim falan ama 2 ay oldu artik bi ses ciksin istiyorum haliyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…