Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

="blueflower, post: 39520741, member: 142741"]Eğer regl olman gereken zamandan 3 gün geçmişse evde yapılan testlerde bile varsa çıkma ihtimali yüksek canım.
Inşallh yaaaaaa Allahım inşallah hiç böyle gecikmezdi hiçte olcak gbi değil gögüslerim falan cok değişti[/QUOTE]

Bende yaşadım bu durumları ve psikolojik olarak hamile gibi hissettim çok istediğim için bilinç altımı yaşadım resmen. Iki hafta adet gecikmesi yaşıyordum veya en az iki üç gün. Ama sonunda doktor kis olmuş yumurtan çatlamamış deyince hamile olmadığıma emin olunca geliyordu kırmızılar. Ve rahim hamile olmaya Açılıyor diye adet gecikmeleri yaşanıyor. Ben 4 ay sonra hamile kaldım ama hep düzensiz oldu adetim. Sizinde rahîminiz ön hazırlık yapıyor bebek için
Siz yinede sonucu buraya yazın. Isterseniz idrar testi yapın içiniz rahat olsun.

Inşallh yaaaaaa Allahıbekliyorumm hiç böyle gecikmezdi hiçte olcak gbi değil gögüslerim falan cok değişti

Bende yaşadım bu durumları ve psikolojik olarak hamile gibi hissettim çok istediğim için bilinç altımı yaşadım resmen. Iki hafta adet gecikmesi yaşıyordum veya en az iki üç gün. Ama sonunda doktor kis olmuş yumurtan çatlamamış deyince hamile olmadığıma emin olunca geliyordu kırmızılar. Ve rahim hamile olmaya Açılıyor diye adet gecikmeleri yaşanıyor. Ben 4 ay sonra hamile kaldım ama hep düzensiz oldu adetim. Sizinde rahîminiz ön hazırlık yapıyor bebek için
Siz yinede sonucu buraya yazın. Isterseniz idrar testi yapın içiniz rahat olsun.[/QUOTE]
Canım ben istemiyorum okadar cok hatta çalışıyorum ben adetim olcak diye bekliyodum

canım ben adetime 7 gün önce 0,5 çıkınca adetim olcak diye bekliyodum hatta sigarayıda bırakmamıştım hamile değilim dye ama adet olmadım sasırdım sok oldum

Tesekkur ederim guzel dilekleriniz için.
bebeğim 22 aylıkken emmeyi bıraktığından beri deniyoruz.
korunma sürecinde esim korunuyordu ben ilaç kullanmadım.
mayıstan sonra tedavi yollarına basvuracağız.
Dilerim isteyen herkez tekrar yaşasın evlat mutluluğunu.

eşin korununca neden uzun sürüyormuşki canım hamile kalman?benimde eşim korunuyordu.spermleri nasıl etkiliyorki erkeğin korunması

Kızlar 4 gün geciktim biraz önce yaptım bu cıktı cok ağladım üzüldüm eşim teselli etti belirtilerde var neden böyle test araba bembeyazda değil

Eklentiler

• IMG_20150220_212134.webp
    12 KB · Görüntüleme: 227
Kızlar 4 gün geciktim biraz önce yaptım bu cıktı cok ağladım üzüldüm eşim teselli etti belirtilerde var neden böyle test araba bembeyazda değil
Canım test bozuk gibi görünüyor, madem 4 gün geçmiş kan tahlili yaptırsana.

1 Buçuk sene önce evlendim, artık bebeğimiz olsun istedik dua ettik Rabbim ilk ay verdi çok şükür. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah Allah isteyen herkese versin.

Allahim o kadar çok canım yanıyor ki artık bir bebeğim olsun istiyorum. Adetime üç gün var ama gene olmayacak biliyorum. Deli gibi dönüyorum evin içinde vakit geçmiyor düşünmeden duramiyor um çok canım yanıyor çok. Allahim sen yardım et dayanamıyorum artık sinirlerim çok bozuldu durmadan ağlıyor um. Dua edin ne olur

Baştan korunmak belki de sıkıntı olan bizimle aynı zamanda evlenip korunmayanlar şimdi çocuk sahibi korunmak Allahın gücüne gidiyor galiba

8 aydır olmuyor canım.şimdi adet dönemindeyim.9uncu aya gircez işte
Daha çok yeni canm Dr gitsen 1 sene olmamış diyip yolluyor benim 16 ay yaş 30 4.senem evlilikte nasip Rabbim nezaman nasip ederse bende çok agliyrm sonra günahami giryrm diyrm hele benden sonra bebek düşünüp doğurganlari duyunca içim acıyor ama elden bişey gelmiyor

Eylül 2014'de evlendik ve şu an 14+5 haftalık gebeyim.. Hamile olduğumu da regl gecikince öğrendim doğal olarak, üstelik de eşimin memleketinde yurt dışındaydık ve ben orada bana bebek ne zaman diye soran akrabalarına; " daha erken her şey düzene girsin bakalım o zaman " diyordum, bunu söyledikten 4-5 gün sonra gebe olduğumu öğrendim. Yaşadığım şoku anlatamam. Ama şükürler olsun şimdi çok heyecanlıyım
Rabbim bir an önce bebek isteyen bütün herkese nasip etsin bu duyguyu. Dualarımız kabul olsun inşallah. Amiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…