Inşallh yaaaaaa Allahım inşallah hiç böyle gecikmezdi hiçte olcak gbi değil gögüslerim falan cok değişti[/QUOTE]="blueflower, post: 39520741, member: 142741"]Eğer regl olman gereken zamandan 3 gün geçmişse evde yapılan testlerde bile varsa çıkma ihtimali yüksek canım.
Inşallh yaaaaaa Allahıbekliyorumm hiç böyle gecikmezdi hiçte olcak gbi değil gögüslerim falan cok değişti
Herşey kader Kısmet dilerim sende en yakın zmanda ikinci bebeğinin müjdesini alırsın.
Bu arada ilk çocuk kaç Yaşında ve kaç yıl korundunuz. Bazen uzun süre ilaç kullanmak ikinci kez Gebeliği zorlaştırabiliyor. Bende bu yüzden ikinciyi istiyorum bebeğim 14 aylık. Bir ay oldu istiyoruz . Rabbim hayırlısını versin.
eşin korununca neden uzun sürüyormuşki canım hamile kalman?benimde eşim korunuyordu.spermleri nasıl etkiliyorki erkeğin korunmasıSlm arkadaslar bende 1 yildir deneyip ikinci cocuga hamile kalamayanlardanim 5yasinda bi oglum var ins olur ama esim korunduğundan uzun sürüyor mus hamile kalmam 26 yaşındayım hayırlı sağlıklı olsun ama gönlüm cok kiz istiyor
Canım test bozuk gibi görünüyor, madem 4 gün geçmiş kan tahlili yaptırsana.Kızlar 4 gün geciktim biraz önce yaptım bu cıktı cok ağladım üzüldüm eşim teselli etti belirtilerde var neden böyle test araba bembeyazda değil
Kızlar 4 gün geciktim biraz önce yaptım bu cıktı cok ağladım üzüldüm eşim teselli etti belirtilerde var neden böyle test araba bembeyazda değil
yok canım adetim geldi yapmadım kuzenimde yap ben 2 aylıkken adet gördüm dedi ama yapmadım yinede sinirim bozuluyor yapmıcammerhaba nasılsınız? tekrar test yaptınız mı haftasonu?
Allahim o kadar çok canım yanıyor ki artık bir bebeğim olsun istiyorum. Adetime üç gün var ama gene olmayacak biliyorum. Deli gibi dönüyorum evin içinde vakit geçmiyor düşünmeden duramiyor um çok canım yanıyor çok. Allahim sen yardım et dayanamıyorum artık sinirlerim çok bozuldu durmadan ağlıyor um. Dua edin ne olur
18 aylık evliyim ilk 9 ay korunduk sonrası malum iştePeki ne kadarlık evlisiniz çok oldu mu
11. ayda artık umudumu kaybetmişken geldi mucize haber..allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah..
Daha çok yeni canm Dr gitsen 1 sene olmamış diyip yolluyor benim 16 ay yaş 30 4.senem evlilikte nasip Rabbim nezaman nasip ederse bende çok agliyrm sonra günahami giryrm diyrm hele benden sonra bebek düşünüp doğurganlari duyunca içim acıyor ama elden bişey gelmiyor8 aydır olmuyor canım.şimdi adet dönemindeyim.9uncu aya gircez işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?