Nasıl kendini sakin tutuyorsun peki?
Herkes geç kalmışım gibi hissettiriyor.
Anlamıyorlar ki ben içten içe zaten daralıyorum.
Napiim kız, sağa sola mi saldirayim :))
Şimdi yine işim var, işimi-ortamimi sevmesem de bazı artıları var, maaşımdan memnunum.
İyi tarafından bakıyorum.
İş cikislarini gönlüme göre degerlendiriyorum,
Takvimleri kalpliyorum, zaman çabuk geciyior.
Nisan- 23 nisanda kampa gideyim,
Mayis- 1mayista Nevşehir'de gideyim,
19 Mayıs'ta kamp yapayım
Haziran- ramazan tatilinde batı karanenize gideyim
Temmuz- 15 temmuzda yakına kampa gideyim, Ağustos- kurban bayramında memlekete gidip yanındaki şehirlerde kamp yapayım.
Eylülde 3 gün yıllık izni kullanayım,
Ekim- kasımı bekleyeyim
Kasim - yıllık iznimin 5 gününü kullanıp yuttdiisna gideyim
Aralık-ocak-subat-mart k.çimin üzerine oturup yeni sezonu bekleyeyim
Paramin 3te birini ayirip gelecek sene gerçekleştirmek istediğim hayalim için biriktiriyorum...
Böylece sevmediğim işte calismak beni o kadar da üzmüyor...
Hadi bu sene isim var. Geçen sene tam 1 sene işsiz kaldım. Birkaç aylık dönemsel işlerde calistim, bazen günlük partttime olarak çalıştım falan... Yine de çok umutsuz değildim çünkü elbet bir gün is bulunuyor ve o gün bütün işsiz gecirdigin zamanları unutuyorsun. Bunu Bilecek kadar deneyim sahibiyim önceki yıllardan :))
O hepten işsiz zamanlarda da yine az çok kendime yetecek param vardi- parttime işlerden. Yine bu vesileyle beni bedavaya yurtdışına gönderecek Erasmus plusa falan katılmıştım. Yine öyle böyle bir şekilde degerlendirmistim işsiz zamanlarımi.
Geçeceğini bilerek... Hazır bosum diye kendime vakit ayırarak...
Bence sen de onu yap. Şu an annenlerin yanımdasın sanırım.bak,yıllardır nasıl zorlu bir okuma sürecin oldu, bu kısacık zamanı biraz kendine verecegin tatil gibi düşün.
Başvurularını yap- günde gerektiği kadar vaktini buna ayır...ama kalan zamanında da bunu düşünmek yerine seni mutlu edecek şeyler yap. Mesela akedemik kitaplar hariç roman tarzı kitaplara basla, kendine challange yap imbd en yüksek puanlı yüz filmi izle, uygulama indir ve her gün squat yap plank yap, 30 günde bacak açma egzersizi yap...bilgisayara Sims yükle, yarın yokmuş gibi ev diz
ya da ne bileyim,neyi zamansızlıktan yapamadiysan onları yap işte