Ne kadar zamanda gecer?

Bir anlik karar degil tam tersine sonu olmayan bir yol oldugu için biraz da mecburiyetten. Ayrilan taraf benim. Severken ayrilmak dedikleri tabir.
Umit falan istemiyorum bir an once acisi gecsin istiyoruum
Zaten hayatınızın koşturmasına daldığınızda kendi kendine bitecek, onu düşündüğünüz anlar azalacak günden güne, sonra bir bakacaksınız koca günü hiç aklınıza gelmeden geçirmişsiniz...

Ben böyle iç ağrıması, ciğer sökülmesi yaşadığım ayrılıklarımda kendime bi süre verirdim (mesela 3 gün) ve bir bitiş günü belirlerdim. Atıyorum "Pazartesiye kadar" dediysem, o süre içinde bütün acılı ayrılık şarkılarını dinleyip, bütün sakladığım notları sinema biletlerini fotoğrafları filan önüme döküp, uzaklara bakar bakar istediğim gibi ağlar ve acının içinde kendimi kaybedip sürünür, onunla uyur onunla uyanır ve sistemimden atardım.

Pazartesi sabahı misler gibi bi duş yapar, "hadi geçmiş olsun" der ve makyajımı yapar evden çıkardım.
Deneyebilirsiniz?

Kizceler karsilikli sevip sevildiginiz bir iliskinin ayrilik ayricisi ne kadar zamanda gecer sizce? (bilhassa ortada yaralayici bir sebep olmadigini farz edin, yani birbirinize ofkeli degilsiniz) +5 yillik iliski
Genelde iliski suresinin yarisi derler ama zaman hizli akiyor. Bence max 6 ay. Yeni birileriyle tanismaya 6 aydan itibaren baslardim. Eskisiyle de 0 iletisim. Yarayi desmeye gerek yok ileriye bakmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…