- 27 Temmuz 2023
- 245
- 576
- 18
- Konu Sahibi Berlin Hanim
-
Doğru aslında biraz yapı meselesiKişiye göre değişir. Bir arkadaşım var gamsızın teki. Başka birisi senelerdir lafını yapıyor usandık.
6 ay denir.Kizceler karsilikli sevip sevildiginiz bir iliskinin ayrilik ayricisi ne kadar zamanda gecer sizce? (bilhassa ortada yaralayici bir sebep olmadigini farz edin, yani birbirinize ofkeli degilsiniz) +5 yillik iliski
Hiç belli olmuyor ya..Kizceler karsilikli sevip sevildiginiz bir iliskinin ayrilik ayricisi ne kadar zamanda gecer sizce? (bilhassa ortada yaralayici bir sebep olmadigini farz edin, yani birbirinize ofkeli degilsiniz) +5 yillik iliski
Sizin bu kadar umursamaz ve flortozken 3 aysa cenaze islemlerimi baslatiyorum ben o zaman+5 yıllık sevgilim olmadı ama max 3 ay veririm herhalde.yani en üzüldüğüm sevgilimden sonra 3 ay filan sürmüştü uzulmem çünkü, ondan 3 ay.
Bi de ben flört etmeyi seven biriydim benim için oyun gibiydi, başlarım takılmaya geçer.
Ne max 1-2 hafta mi? Ne kadar cool kizlarsiniz ya japon baligimin ölümünü kabullenmem bir bucuk ayimi almisti (ki kendisi 75848373. balığımdı)Tamamen yapı meselesi benim için max 1-2 hafta olurdu sanırım.
Tatile yurtdışına vs giderdim kendimi ayarlayıp
Yeni ortamlar yeni arkadaşlar iyi gelir
Ne üzülmesi yahu? Kız kardeşim ayrıldığı günün ertesi sabahı heyecanla uyanıyor, yeni ve değişik birinin hayatına girme ihtimali sebebiyle.Kizceler karsilikli sevip sevildiginiz bir iliskinin ayrilik ayricisi ne kadar zamanda gecer sizce? (bilhassa ortada yaralayici bir sebep olmadigini farz edin, yani birbirinize ofkeli degilsiniz) +5 yillik iliski
şu kadar ay bu kadar yıl diye değilde, kabullenerek unutmaya başlayacaksınız. Kabullene kabullene, içinizde yavaşça solacak, eriyecek ama hep bir mum izi kalacak. Az bir zaman değil 5 yıl. Öylece hemen geçecek, unutacaksınız diye bir kuralda yok. Akışa bırakın düzelecek göreceksinizKizceler karsilikli sevip sevildiginiz bir iliskinin ayrilik ayricisi ne kadar zamanda gecer sizce? (bilhassa ortada yaralayici bir sebep olmadigini farz edin, yani birbirinize ofkeli degilsiniz) +5 yillik iliski
Yok 3 ay aglamayla geçmedi.Sizin bu kadar umursamaz ve flortozken 3 aysa cenaze islemlerimi baslatiyorum ben o zaman
Bu kadari da fazla degil miNe üzülmesi yahu? Kız kardeşim ayrıldığı günün ertesi sabahı heyecanla uyanıyor, yeni ve değişik birinin hayatına girme ihtimali sebebiyle.Hiç vakit kaybetmeden yeni sulara yelken açıyor.
Valla coolluktan değilNe max 1-2 hafta mi? Ne kadar cool kizlarsiniz ya japon baligimin ölümünü kabullenmem bir bucuk ayimi almisti (ki kendisi 75848373. balığımdı)
Kime göre neye göre? Ona kalırsa ayrılınca intihar edenler de var ve bence bunun bir kriteri de olmaz. Çok fazla değişken var. O yüzden kim ne yazsa anlamsız olacak sizin için.Bu kadari da fazla degil mi
Konunun başlığından tahmin ettim, ama konuya girince daha bir içim cız ettiKizceler karsilikli sevip sevildiginiz bir iliskinin ayrilik ayricisi ne kadar zamanda gecer sizce? (bilhassa ortada yaralayici bir sebep olmadigini farz edin, yani birbirinize ofkeli degilsiniz) +5 yillik iliski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?