- Konu Sahibi benim_olan
benim merak ettiğim ne kadar uğraştan sonra hamile kalabildiniz? senelerinizi mi? alanlardansınız yoksa bir kerede bile hamile kalanlardanmı?daha hamile olmamışlara ne önerirsiniz?:44:
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir günde canımkorunmayı bıraktıktan sonra ilk denememiz yumurtlama günüme denk geldi ve oldu.Benim özel bir yöntemim yoktu yani.Eşim korunuyordu, ben herhangi bir ilaç kullanmadım hiç belki bu yüzden olmuştur hemen
![]()
Canım hayırlısı.Şuan gelmiyorsa onda da vardır bir hayır böyle düşün.Hayırlı gelsin.Vakti zamanı gelince gelecektir evinizin neşesi...keşke bende hemen kalabilsem ama nerdebüyük bi ihtimal aşılama olack bana
benim merak ettiğim ne kadar uğraştan sonra hamile kalabildiniz? senelerinizi mi? alanlardansınız yoksa bir kerede bile hamile kalanlardanmı?daha hamile olmamışlara ne önerirsiniz?:44:
Canım hayırlısı.Şuan gelmiyorsa onda da vardır bir hayır böyle düşün.Hayırlı gelsin.Vakti zamanı gelince gelecektir evinizin neşesi...