ne kadar zamanda hamiş kalabildiniz..?

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
benim merak ettiğim ne kadar uğraştan sonra hamile kalabildiniz? senelerinizi mi? alanlardansınız yoksa bir kerede bile hamile kalanlardanmı?daha hamile olmamışlara ne önerirsiniz?:44:

Son düzenleme:
tam 1 yıl sonra canım.gittiğim her doktor hiçbirşey yok dedi.sebepsiz kısırlık deniyormuş bu duruma.tam 1 yılın sonunda çok şükür hamile kaldım

Bir günde canım :nazar: korunmayı bıraktıktan sonra ilk denememiz yumurtlama günüme denk geldi ve oldu.Benim özel bir yöntemim yoktu yani.Eşim korunuyordu, ben herhangi bir ilaç kullanmadım hiç belki bu yüzden olmuştur hemen :34:

Bir günde canım :nazar: korunmayı bıraktıktan sonra ilk denememiz yumurtlama günüme denk geldi ve oldu.Benim özel bir yöntemim yoktu yani.Eşim korunuyordu, ben herhangi bir ilaç kullanmadım hiç belki bu yüzden olmuştur hemen :34:

keşke bende hemen kalabilsem ama nerde :(büyük bi ihtimal aşılama olack bana

benimde korunmayı bıraktıktan sonra hemen oldu.bekleme stresine hiç girmedim yani.ama hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.o yüzden beklemedik galiba

bende senin gibi çok ugraşanlardanım ama bundada vardır bi hayrı ama benim 2ci olmuyor ilk hemen şıp diye olmuştuuuu ama ben hap kullandım ondanmı bilmem

benim merak ettiğim ne kadar uğraştan sonra hamile kalabildiniz? senelerinizi mi? alanlardansınız yoksa bir kerede bile hamile kalanlardanmı?daha hamile olmamışlara ne önerirsiniz?:44:

canım hayırlı zamanda işallah isteyin olur ben korunmadığımız halde14 ay sonra hamile kaldım doktora gittik yumurtalık ve sperm sayımı yaptırdık hepsi normal çıktı eşime doktor ne kadar kafana takarsan olmaz bu işler strese gelmez dedi oluruna bırak sorun yoksa şimdi 3 yaşında oğlum var

1 sene bekledim, sonra direk ilaç kullandım yumurtalarım için ve sonra öğrendim ki yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş, buna rağmen çok şükür o ay hamile kaldım.
En kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin Rabbim inş.

İstedikten 8 ay sonra hamile kalabildim.... adetim 3 gün geçmiş hiç farkında değilim... ne de olsa bu ayda olmaz diye düşündüm heralde... çok şükür, Rabbime sonsuz şükürler olsun... İsteyen herkesin orta katı kirada olsun inşallahhhhhh Aminnnn

evlendiğimden beri hiç korunmadım.temmuz 2009da evlendim.ekimde rahim ağzı iltihabım olduğunu öğrendim.evlenmeden öncede yumurtalık iltihabı olmuştum tekrarlarmış o.Şubat 2010da soğan kürü yaptım hamile kaldım.(7.ayımda).a:76:ma martta düşük yaptım.iltihabımda tekrar etti bu arada üstüne üstlük temmuz 2010da kistim olduğunu öğrendim.1ay doğum kontrol hapı kullandım.ekim 2010 doktora gittiğimde düşükten dolayı yumurtlamamda bir sorun olduğu söylendi.kasımda başka bir doktora gittim çatlamada sorun var.çatlama ilacı kullanmalıyız ama iltihabın var önce onu kurutalım dedi.ilaç verdi 29 aralık son adetimi oldum doktora gittim çatlama ilacı için izinliydi.zaten o son adetim oldu.şu an 22 haftalık hamileyim.iki bebeğimin arası 10 ay.
kısacası Allahın dediği olur.zaman ve mekanı o belirler.ve kafaya takmamak gerekir.ben nasıl olsa tedavi olacağım deyip hiç umursamadığım biir zamanda ve tek ilişkiyle kaldım.

merhaba , evlendigimizden itibaren 9 ay korunduk ben hap kullandim. hapi biraktiktan 3 bucuk ay sonra hamile kaldim:) su an 19 haftalik hamileyim..
Allah hak eden herkese nasip etsin insallah..bugunde cinsiyeti ögrenecegiz :)

Ben 11 ay sonra hamile kaldım..Dr a gitmekten çok korkuyordum ama artık umutlarım tükenmişti..Bu defa kesin doktora gideceğim dediğim ay hamile kaldım..İnanamadım...Keşke daha önce gitseymişim dedim sonra..

evlendikten sonra 10 ay korunk ama ben değil eşim korundu..olursa olur deyip bıraktık aylar ayları kovalamış 9. aya geldiğimizde kafama dank etti bebek yok ortada diye..tam 12. ayda oldu..doktorun tedaviye başlamalıyız dediği aydı üstelik :)))
Rabbim kimseleri evlatsız bırakmasın

Back
X