Ne kadara dikilir kızlar maliyeti fazla mı olur ? yardımm..

ya bağışlayın beni,konunun başlığını okuyunca aklıma direk kızlık zarı geldi... :)
alakası yok halbuki..
bu aralar kafam bulanık.. bu arada model çok güzel, mutluluklar...

He ya vallahi benim de aklıma ilk o geldi. Halbuki gayet masum, gül gibi bir gelinlik konusuymuş :44:

Ama çok fazla danteli olmadığından bencede 1.500-2.000 arasına diktirirsin ama canım diktirmeden önce çok iyi araştır, önceki diktikleri modellere bak, dikilirken de sık sık rahatsız et :)

Canım bu gelinlik 1.000 TL de tutar, 5.000 TL de tutar.
Bu tamamen senin gittiğin gelinlikçinin ne kadar lüks olduğuna bağlı.
Hangi şehirdesin?
Eğer İstanbuldaysan seni yönlendireyim ortalama fiyat olarak

ya bağışlayın beni,konunun başlığını okuyunca aklıma direk kızlık zarı geldi... :)
alakası yok halbuki..
bu aralar kafam bulanık.. bu arada model çok güzel, mutluluklar...

üstteki bayanında öyle gelmiş aklına ay başlığı okuyunca gerçekten de onu anımsatıyor :)

Son düzenleme:

tabiki mutlaka vardır benzer veya aynısı hani ola ki bulamadım diye sordum ya da hazırı da aynı fiyata denk gelir herhalde değil mi ?

Ay herkes öyle sanmış konuyu :)
Tabiki canım önce hazır modeller sonra dikim bu konularda ince eleyip sık dokumalı önemli sonuçta bol bol rahatsız ederim :)

Canım bu gelinlik 1.000 TL de tutar, 5.000 TL de tutar.
Bu tamamen senin gittiğin gelinlikçinin ne kadar lüks olduğuna bağlı.
Hangi şehirdesin?
Eğer İstanbuldaysan seni yönlendireyim ortalama fiyat olarak

yok canım istanbulda değilim teşekkürler yinede :)

bu dantelle 1500 maksimum 2 bin eder bu gelinlik. fransız danteli kullanırsan 3 bin civarı tutar. kibar bi model ben de beğendim bu arada

ön taraftaki güpürler çok kaba geldi bana daha zarif olabilir.ayrıca arkanında tam sırtınıza oturması lazım ki güzel dursun.iyi bir yerde dikilmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…