- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.305
- 528
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Ya bi de altı üstü beğendikleri de bilindiğine göre aa güzelmiş filan diyeceksin yaniVallahi bence siz kapris yapıyorsunuz. İnsanlara bağ bağışlamıyorsunuz alt tarafı ev bakmaya gidiyorsunuz. Sizin fikrinizi önem veriyorlar ki yanlarında istiyorlar. Ben olsam zaten sizin fikrinizi önemsemezdim.1 km yürüdüm, börek yolladım. Yaptığınız iyilikler size zor gelecekse yapmayın.
Konuşmadığım eltim bana börek gönderse güvenip de yemem, içine tükürdü belki.Gerçekten baştan aşağı saçma
Ev bakmak istemiyorsanız gitmeyin gerçekten
Gidip sanki zorla tutuluyormuşsunuz gibi sert sözler söylemeye veya gelmem de gelmem diye tutturmaya gerek yok
Bi işi ya tam yapın ya yapmayın
Yarım yapılanı komik oluyor
Benim eltim de gelip sizin gibi davransa kıskanıyor herhalde keyif kaçırmaya gelmiş derim
Börek niye gönderdiniz orasını hiç anlamadım
Saflık desen değil kötü niye desem değil
Gerçekten ne niyetle gönderdiniz anlamadım
Konuşmadığım eltim ne bulursa onu yesin temizlik yaparken
Birazcık çok azıcıkYa bi de altı üstü beğendikleri de bilindiğine göre aa güzelmiş filan diyeceksin yani
Beklenti bu
Düşünmeye bile gerek yok
Onun yerine sizin eviniz sizin zevkiniz gibi dik bi cevap vermeyi tercih etmiş
Gerçekten ben de olsam sana değer verip soran da suç zaten kim çağırmıştı bu arkadaşı diye bi sorgularım
Yufka yüreğimden börek yaptım yiyin demiş konu sahibi... Anlami buAllah aşkına börek göndermek nedir , lütfen şunu anlayın eş ailesine yaranamazsınız sadece kullanılırsınz, size hakaret eden adamlara verilecek tepki bu mu yani
bu işin sonunda iki elti sağlı sollu buluşurlar bize bırakmazlar o işiSen sağdan tut ben soldan belki olur
hahaha saçmalamayın :) hepimizin evleri var aldıgıda bodrum kat yaniSanki ev alınmasını kıskanmış gibisiniz
Tamam ben emin oldum gerçekten kıskanmamışsınızhahaha saçmalamayın :) hepimizin evleri var aldıgıda bodrum kat yani
Ama niye küçümsediniz ki şimdi. Güçleri ona yetmiş onu almışlar. Ben gülünecek bir şey göremedimhahaha saçmalamayın :) hepimizin evleri var aldıgıda bodrum kat yani
yüzlerine karşıda böyle küçümsüyor musunuz insanlarıhahaha saçmalamayın :) hepimizin evleri var aldıgıda bodrum kat yani
Ayyy çok güldüm, gerçekten öyle demek istemiş böyle yaparakYufka yüreğimden börek yaptım yiyin demiş konu sahibi... Anlami bu
Heee asagiliyorsunuz bir de evi.hahaha saçmalamayın :) hepimizin evleri var aldıgıda bodrum kat yani
"siz ancak bodrum katından daire alırsınız ben üst katlardan size el sallarım. Bu da börek alın yiyin" demiş benceAyyy çok güldüm, gerçekten öyle demek istemiş böyle yaparak
Hahshaa aynen cok safmışşıniz. Masumiyetiniz, safliginiz ve insanlara karsi iyi niyetiniz cok etkiledihahaha saçmalamayın :) hepimizin evleri var aldıgıda bodrum kat yani
kıskançlığın dozu tahmin edildiği kadar azıcık değil belli kiHeee asagiliyorsunuz bir de evi.
küçümsemek değil evleri çok güzeldi sadece asansör yok diye çok güzel olan evlerini sattılar. satılan eve çok üzüldüm açıkcası.Ama niye küçümsediniz ki şimdi. Güçleri ona yetmiş onu almışlar. Ben gülünecek bir şey göremedim
Hayır çok saf ve iyi niyetli biri. siz yanlış anladınızHeee asagiliyorsunuz bir de evi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?