Ne Kadarda Safımm

Ya bi de altı üstü beğendikleri de bilindiğine göre aa güzelmiş filan diyeceksin yani
Beklenti bu
Düşünmeye bile gerek yok
Onun yerine sizin eviniz sizin zevkiniz gibi dik bi cevap vermeyi tercih etmiş

Gerçekten ben de olsam sana değer verip soran da suç zaten kim çağırmıştı bu arkadaşı diye bi sorgularım

Konuşmadığım eltim bana börek gönderse güvenip de yemem, içine tükürdü belki.

İnsanlara bu kadar ısrar etmek yanlış tabiki de
Ne yalvartıyorsunuz insanları cümlesinde yükselecek bir şey yok
Baş cümlede siz bilirsiniz demiş e o zaman iyi günler deseydiniz
Neden ahaha yükseldiniz ki ben direkt tamam o zaman bye yapardım yani

eve tepsi börek göndermek de sandığınız kadar kötü değil özür dileme gibi de olmamış ben ne güzel yardım etmek istemiş derdim hepsi bu

ha ama herkes ben değil tepkiler çok garip ve saçma

Birazcık çok azıcık kıskanmış olabilir

Allah aşkına börek göndermek nedir , lütfen şunu anlayın eş ailesine yaranamazsınız sadece kullanılırsınz, size hakaret eden adamlara verilecek tepki bu mu yani
Yufka yüreğimden börek yaptım yiyin demiş konu sahibi... Anlami bu

Ev alırken sadece zevke göre seçim yapılmaz. Birçok önemli husus var. Evin cephesi, konumu, bulunduğu kat, izolasyonu, depreme dayanıklı olup olmadığı, ısıtma sistemi vs.

Kayınbiraderiniz tecrübeli birinin yardımına ihtiyaç duymuş olmalı. Keşke biraz anlayış gösterseydiniz.

ben böreği görünce derdim ki ne alaka gitmiş börek göndermiş.
önce ters ters konuşuyor sonra küs kalıyor birde üstüne bir ay sonra hiçbir şey yok gibi börek gönderiyor. çok manasız.
ama tabiki olmuş olan. biraz sinirlerinize hakim olup onu sevmediğinizi bu kadar gözüne sokmasanız işler daha da kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…