- 10 Mayıs 2014
- 3.410
- 7.018
- 358
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Gelmiyoruz deme şekliniz yeterince ikna edici olmayabilir. Net bir dille bizim işimiz var gelmeyeceğiz deseniz yine de tekrar tekrar aramazlar sanıyorum.çok şükür birisi beni anladı :) sürekli telefonlarım çalıyor benim ve eşimin illaki gelin diye. gelmiyoruz deyince kötü oluyoruz.
çok şükür birisi beni anladı :) sürekli telefonlarım çalıyor benim ve eşimin illaki gelin diye. gelmiyoruz deyince kötü oluyoruz.
Ben sizi enayi değil aksine uyanık gördümArkadaşlar Merhaba
Benim bir eltim var olmaz olasıca
Eltim evini satılığa çıkardı yeni bir ev almak için. Ev arayışındayken kaynım ve kaynanam sürekli bizi arıyorlardı gelin sizde eve bakın fikir verin diye sanki kendi zevkleri yokmuş gibi,:)
Biz gitmek istemedikçe sürekli rahatsız ediyorlardı. Birkaç kez gittik. En son bir eve gittiğimizde evi çok beğendiler. Karar vermek için gelin bize gidelim orda konuşalım dedi kaynım. Bende ev sizin zevk sizin abi dedım almak istiyorsanız diye. Kaç km öteye yürümek zor geldi. İşten çıkıp birde peşlerinde koştururken.kaynım ve kaynanam çok yalvardılar gidelim diye. Eşim ve ben istemedik gitmek.
Eltim dönüp siz bilirsiniz gelmek istemiyorsanız dedi. Ne yalvartıyorsunuz insanlara kendinizi dedi. Bende sana ne oluyor senmi yalvarıyorsun diye tepki verdim. Buraya kadar geldik eve gelmek istemiyorum dedim. Kim sana yalvarıyor gel benimle ev bak diye dedi. Bende bütün ipler koptu haliye. Doğru söylüyorsun eşeklik bende çalışıp geliyorum birde sana ev bakıyorum dedim. Terbiyesiz dedim döndüm arkamı evime gittim. Bir aya yakındır görüşmüyordum ben eltimle. Bugun ev temiziği yapılacakmış. Yemek felan yapmasınlar diye bir anda gaza gelip 1 tepsi börek yolladım evlerine ama çok pişman oldum.benim numaramı silen bir insana. Benim yaptığım bir çok seye nankörlük yapan bir insana niye yaptım dedim kendi kendıme.kendımi çok enayi gibi görüyorum.
Aynı durumdayız. Sarılmak için bir neden daha.Benim de eltim yok olmayacak da. Tek görümcem var. ne kadar kaossuz bir evliliğim var benim
Benim de eltim yok olmayacak da. Tek görümcem var. ne kadar kaossuz bir evliliğim var benim
Yanlış anlamayın size özel değil genel olarak evliliklerinin en başından itibaren kayınvalide ve eltiyle problem yaşayan herkese sormak istiyorum, siz elti kayınvalide içerikli konular açmışsınız genelde, alınan feraceden, eltinizin sizi taklit ettiğine kadar bir sürü sorun yaşamışsınız, neden anlaşamadığınız insanlara mesafe koymak yerine börek yapıp evini temizlemeyi teklif ediyorsunuz?gelmek istemiyorum desem. şuanda arkadaşların söylediği gibi kıskanç durumuna düşmüş olucaktım. ben neden insanların ev almasını kıskanayım. ben çalıstıgım halde daha bu konular yokken ona beraber evini temizleriz dediğimde gerek yok elim var kolum dedi bana.
O bodrum kat yarin gokdelen olunca da baklava açın
Zira damlaya damlaya göl, aka aka sel olur
Bu ev güzelmiş dediğim hiçbir evi almadılar malesef. bunu beğenmedim bodrum kat abi üst kat alma akar alt kat alma kokar dedim. ısrarla bunu beğendiler. bodrum kat derkende aslında bunu ima etmek istedim. bu arada kötü yorum yapanlara şunu söylemek istiyorum. bu ev almaya olayından bir kaç gün önce kaynımla eşim köye gittiler.eltim ben kaynanam aynı evde 2 gün kaldık. eşim sürekli beni arıyor mesaj atıyor. eltim kaynımı aradı.sen beni neden aramıyorsun senin çolugun cocugun yokmu diye bizim yanımızda adama bagırdı.eve baktıgımız günde tartışmışlardı. aramam aramam beni böyle kabulleneceksin diye. kaynımda bana illa gel diye yalvarıncaa onun zoruna giden buydu aslında. karısına değilde bana sorması. karısını aramayıp beni araması yalvarması. benim kimseyi kıskandıgım felan yok. kıskanan kendını bariz belli etti. börek göndermemdeki amaçta yüz yüze bakıyoruz. dünya bir günlük değil küsmenin manası yok büyüklük bende kalsındı amaç. kımseyi küçümsemek felan değilÇoğu kişi size hak vermemiş ama ben verdim. Ve ben ısrardan hic hoşlanmam.işinizin gücünüzün arasında gitmişsiniz ayrıca.
Sanki evet bu ev guzel deseniz alacaklar da...
Bence onlardaki amaç nispet, yoksa bu denli bir ısrarın başka bir anlamı olamaz!
çünkü safYanlış anlamayın size özel değil genel olarak evliliklerinin en başından itibaren kayınvalide ve eltiyle problem yaşayan herkese sormak istiyorum, siz elti kayınvalide içerikli konular açmışsınız genelde, alınan feraceden, eltinizin sizi taklit ettiğine kadar bir sürü sorun yaşamışsınız, neden anlaşamadığınız insanlara mesafe koymak yerine börek yapıp evini temizlemeyi teklif ediyorsunuz?
Yanlış anlamayın size özel değil genel olarak evliliklerinin en başından itibaren kayınvalide ve eltiyle problem yaşayan herkese sormak istiyorum, siz elti kayınvalide içerikli konular açmışsınız genelde, alınan feraceden, eltinizin sizi taklit ettiğine kadar bir sürü sorun yaşamışsınız, neden anlaşamadığınız insanlara mesafe koymak yerine börek yapıp evini temizlemeyi teklif ediyorsunuz?
mesafe derken ben bu mesafeyi koruyamıyorum. benim annem benimle ilgili biri değil. benim çevremde iş dısında arkadaslarım yok. eve gittiğimde 4 duvar arasında yalnızlıktan ağlıyorum. birileriyle oturup konusmak istiyorum. insanlardan uzaklasmak istemiyorum. hep belki iyi oluruz diye ugrastım. 5 senelik evliyim çocugum yok. tedavileer vs kafama takıp uzulmek istemiyorum. etrafımda bir eltim kaynanam var. iyi olayım açık kapımız kalsın istiyorum. ama anlaşamayıncada olmuyorYanlış anlamayın size özel değil genel olarak evliliklerinin en başından itibaren kayınvalide ve eltiyle problem yaşayan herkese sormak istiyorum, siz elti kayınvalide içerikli konular açmışsınız genelde, alınan feraceden, eltinizin sizi taklit ettiğine kadar bir sürü sorun yaşamışsınız, neden anlaşamadığınız insanlara mesafe koymak yerine börek yapıp evini temizlemeyi teklif ediyorsunuz?
Mesafeli olmak illa küs olmak değildir ki aslında.Bu ev güzelmiş dediğim hiçbir evi almadılar malesef. bunu beğenmedim bodrum kat abi üst kat alma akar alt kat alma kokar dedim. ısrarla bunu beğendiler. bodrum kat derkende aslında bunu ima etmek istedim. bu arada kötü yorum yapanlara şunu söylemek istiyorum. bu ev almaya olayından bir kaç gün önce kaynımla eşim köye gittiler.eltim ben kaynanam aynı evde 2 gün kaldık. eşim sürekli beni arıyor mesaj atıyor. eltim kaynımı aradı.sen beni neden aramıyorsun senin çolugun cocugun yokmu diye bizim yanımızda adama bagırdı.eve baktıgımız günde tartışmışlardı. aramam aramam beni böyle kabulleneceksin diye. kaynımda bana illa gel diye yalvarıncaa onun zoruna giden buydu aslında. karısına değilde bana sorması. karısını aramayıp beni araması yalvarması. benim kimseyi kıskandıgım felan yok. kıskanan kendını bariz belli etti. börek göndermemdeki amaçta yüz yüze bakıyoruz. dünya bir günlük değil küsmenin manası yok büyüklük bende kalsındı amaç. kımseyi küçümsemek felan değil
yollamışsınız iyi yapmışsınız geri yollamamış oda almış yemiş. ölmüşlerinizin canına değsin ne diyerim bundan sonra .Arkadaşlar Merhaba
Benim bir eltim var olmaz olasıca
Eltim evini satılığa çıkardı yeni bir ev almak için. Ev arayışındayken kaynım ve kaynanam sürekli bizi arıyorlardı gelin sizde eve bakın fikir verin diye sanki kendi zevkleri yokmuş gibi,:)
Biz gitmek istemedikçe sürekli rahatsız ediyorlardı. Birkaç kez gittik. En son bir eve gittiğimizde evi çok beğendiler. Karar vermek için gelin bize gidelim orda konuşalım dedi kaynım. Bende ev sizin zevk sizin abi dedım almak istiyorsanız diye. Kaç km öteye yürümek zor geldi. İşten çıkıp birde peşlerinde koştururken.kaynım ve kaynanam çok yalvardılar gidelim diye. Eşim ve ben istemedik gitmek.
Eltim dönüp siz bilirsiniz gelmek istemiyorsanız dedi. Ne yalvartıyorsunuz insanlara kendinizi dedi. Bende sana ne oluyor senmi yalvarıyorsun diye tepki verdim. Buraya kadar geldik eve gelmek istemiyorum dedim. Kim sana yalvarıyor gel benimle ev bak diye dedi. Bende bütün ipler koptu haliye. Doğru söylüyorsun eşeklik bende çalışıp geliyorum birde sana ev bakıyorum dedim. Terbiyesiz dedim döndüm arkamı evime gittim. Bir aya yakındır görüşmüyordum ben eltimle. Bugun ev temiziği yapılacakmış. Yemek felan yapmasınlar diye bir anda gaza gelip 1 tepsi börek yolladım evlerine ama çok pişman oldum.benim numaramı silen bir insana. Benim yaptığım bir çok seye nankörlük yapan bir insana niye yaptım dedim kendi kendıme.kendımi çok enayi gibi görüyorum.
Kıskançlığı belli olmasın diye. Bir de ne aldılar ne ettiler görmesi lazım.Yanlış anlamayın size özel değil genel olarak evliliklerinin en başından itibaren kayınvalide ve eltiyle problem yaşayan herkese sormak istiyorum, siz elti kayınvalide içerikli konular açmışsınız genelde, alınan feraceden, eltinizin sizi taklit ettiğine kadar bir sürü sorun yaşamışsınız, neden anlaşamadığınız insanlara mesafe koymak yerine börek yapıp evini temizlemeyi teklif ediyorsunuz?
Yanlış anlamayın size özel değil genel olarak evliliklerinin en başından itibaren kayınvalide ve eltiyle problem yaşayan herkese sormak istiyorum, siz elti kayınvalide içerikli konular açmışsınız genelde, alınan feraceden, eltinizin sizi taklit ettiğine kadar bir sürü sorun yaşamışsınız, neden anlaşamadığınız insanlara mesafe koymak yerine börek yapıp evini temizlemeyi teklif ediyorsunuz?
Yarım tam yapmaktan kastım gidiliyorsa dik konuşup, inatlaşmamak aslındaBence birileri biyerlere gelmiyor diye bu kadar israr etmekte, gelmeyince sinirlenmekte bana aşiri garip geliyor. Bu Turkiyeye has bir sey herhalde.
İnsanlari bir salmak lazim. Bir bilemedin iki defa teklif edersin sonrasi kendine birakirsin. Ben konu sahibini suçlu gormuyorum, 5 yaşinda cocuk gibi tutturan kayni ve kaynanasi hatali. Onlarin yalvarmasinin suçlusu da konu sahibi gibi eltiden laf işitmiş.
Oraya geldin buraya da gel. Ev bakmaya geldi diye evine gelmem demeye hakki yok mu? Bu yarim işi yarim yapmak degil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?