- 18 Haziran 2015
- 4.414
- 44.246
- 708
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
yiyinde mideniz kıymalı börek görsün demişde olabilir"siz ancak bodrum katından daire alırsınız ben üst katlardan size el sallarım. Bu da börek alın yiyin" demiş bence
Ben şuan kıskandığınıza ikna oldum aldığı da bodrum katsahahaha saçmalamayın :) hepimizin evleri var aldıgıda bodrum kat yani
sizin anlık duygularınız içinizdekini yansıtıyor sonra yanlış anlaşıldım kanalından devam ediyorsunuz gibi geldi banaküçümsemek değil evleri çok güzeldi sadece asansör yok diye çok güzel olan evlerini sattılar. satılan eve çok üzüldüm açıkcası.
Espri yapmışsanız demek ki bir siz gülmüşsünüz bunahahaha saçmalamayın :) hepimizin evleri var aldıgıda bodrum kat yani
gelmek istemiyorum desem. şuanda arkadaşların söylediği gibi kıskanç durumuna düşmüş olucaktım. ben neden insanların ev almasını kıskanayım. ben çalıstıgım halde daha bu konular yokken ona beraber evini temizleriz dediğimde gerek yok elim var kolum dedi bana.Bir de terbiyesiz diye hakaret eden de sizsiniz önce yükselende sizsiniz saflık derken saf olmayla konunun alakası yok...
Sizin kesin net tavır koyamamanızdan olmuş olay
baştan bıçak gibi kesseydiniz
Terbiyesiz lafı olayı başka yere taşımış
bir de ısrarımız sonucunda gelip sonradan gelmek istemiyorum diye sızlanmanız da beni bıktırırdı
ha ben ısrar etmezdim de kimse küçük değil, anne baba biz gelmiyoruz istemiyoruz bye bu kadar basit bir tel konuşması bu
O bodrum kat yarin gokdelen olunca da baklava açınhahaha saçmalamayın :) hepimizin evleri var aldıgıda bodrum kat yani
Gerçekten baştan aşağı saçma
Ev bakmak istemiyorsanız gitmeyin gerçekten
Gidip sanki zorla tutuluyormuşsunuz gibi sert sözler söylemeye veya gelmem de gelmem diye tutturmaya gerek yok
Bi işi ya tam yapın ya yapmayın
Yarım yapılanı komik oluyor
Benim eltim de gelip sizin gibi davransa kıskanıyor herhalde keyif kaçırmaya gelmiş derim
Börek niye gönderdiniz orasını hiç anlamadım
Saflık desen değil kötü niye desem değil
Gerçekten ne niyetle gönderdiniz anlamadım
Konuşmadığım eltim ne bulursa onu yesin temizlik yaparken
elti villa alsa Ali Rıza Bey gibi felç vururEspri yapmışsanız demek ki bir siz gülmüşsünüz buna
Bodrum kat aldı
Bu cümlede gülünecek ne var? Demek villa alsa eltiniz cevap veremeyeceksiniz e tabi
Bodrum kat da olsa aldılar diye bu kadar çıldırmış, villa alsalar sen düşün.Espri yapmışsanız demek ki bir siz gülmüşsünüz buna
Bodrum kat aldı
Bu cümlede gülünecek ne var? Demek villa alsa eltiniz cevap veremeyeceksiniz e tabi
Neden insanlar gelmek istemeyebilir herhalde yaşadığınız yerdeki insanlar saçma insanlargelmek istemiyorum desem. şuanda arkadaşların söylediği gibi kıskanç durumuna düşmüş olucaktım. ben neden insanların ev almasını kıskanayım. ben çalıstıgım halde daha bu konular yokken ona beraber evini temizleriz dediğimde gerek yok elim var kolum dedi bana.
çok şükür birisi beni anladı :) sürekli telefonlarım çalıyor benim ve eşimin illaki gelin diye. gelmiyoruz deyince kötü oluyoruz.Bence birileri biyerlere gelmiyor diye bu kadar israr etmekte, gelmeyince sinirlenmekte bana aşiri garip geliyor. Bu Turkiyeye has bir sey herhalde.
İnsanlari bir salmak lazim. İ 1 bilemedin 2 defa teklif edersin sonrasi kendine birakirsin. Ben konu sahibininduçlu gormuyorum 5 yaşinda cocuk gibi tutturan kayni ve kaynanasi hatali. Onlarin yalvarmasinin suçlusu da konu sahibi gibi eltiden laf işitmiş.
Oraya geldin buraya da gel. Ev bakmaya geldi diye evine gelmem demeye hakki yok mu? Bu yarim işi yarim yapmak degil ki.
haha iç bu açıdan düşünmedim"siz ancak bodrum katından daire alırsınız ben üst katlardan size el sallarım. Bu da börek alın yiyin" demiş
Kötü olmamak için gidip laf sokmanız iyi olmuş.çok şükür birisi beni anladı :) sürekli telefonlarım çalıyor benim ve eşimin illaki gelin diye. gelmiyoruz deyince kötü oluyoruz.
Benim de eltim yok olmayacak da. Tek görümcem var. ne kadar kaossuz bir evliliğim var benimhaha iç bu açıdan düşünmedimah bu elti savaşları, bir eltim bile yok, içim sızladı
Ya bu saf olduğunu iddia edenler bari eski konularını göstermesin de inanalım be.
Bodrum diye küçümsediğine bakmayın kızlar konu sahibinin kayınbabası oturmaları için ev vermiş yüksek girişmiş, kendi almak istemiş bahçe katıymış.
Size eski daire verdiler, onlara destek atıyorlar onun kıskanması mı, yoksa kendileri ev alabiliyorlar onun kıskanması mı?
Böreği de kol böreği yollamışsındır diye düşünüyorum ama tahmin bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?