Ne kavgam bitti ne sevdam

Böyle konuları okuyunca benim aklıma eski Türk filmleri geliyor :) Hani böyle bir kız ya da erkek birini bir kez görür pencereden falan da hemencecik aşık olup yataklara düşer sonra doktor gelir kara sevdaya tutulmuşsunuz der falan

vallahi ben de birkaç sene önce şu yazdığım konuyu okusam aynı sizin gibi derdim. saçma olduğunun farkında olup yazdım hepsini sizlerden de cesaret alıp iyice aklımdan silebilmek için aslında

vallahi ben de birkaç sene önce şu yazdığım konuyu okusam aynı sizin gibi derdim. saçma olduğunun farkında olup yazdım hepsini sizlerden de cesaret alıp iyice aklımdan silebilmek için aslında
Yok saçma değil bunlar sizin hisleriniz sonuçta ama erkekler bizim gibi duygusal değil maalesef. Belki de onun için sıradan, zamanını geçirdiği mesajlaştığı biriydiniz. İnternetten tanışmak da pek sağlıklı gelmiyor bana.

Adam evli çıksa şaşırmazdım.. iki Haftada konuşmamı olur yaaa Babası mı kızıyormuş telefonla konuşmasına.. siz kariyer demişsiniz o evlilik bırakın o evlensin sizde kariyer yapın.. Sonra Bi tartışmada maddi özgürlük sorguluyor herkes burda Haklı olarak.. Seven isteyen Sizi özleyip sesinizi duymak isteyen adam her şekilde arar afedersiniz tuv...te bile..

Hangi güzel anlar anladığım kadarıyla bir görüşme ve diğerleri hep sanal? Ailesinin baskısıyla olan evlilikten hayır gelmez boşver

ben anlamadım şimdi, bu kadar zaman zarfında bir yada iki kere mi görüştünüz? ve bu nerdeyse gerçek hayatta hiç bi şey paylaşılmayan biriyle ne gibi bir evlilik düşünüyordunuz? yada nasıl bi gelecek? yanlış anlamayın ama bi insanı tanımak bu kadar basit ve kolay olmuyor.. ha seviyorum ediyorum ölüyorum, o şuan çektiğiniz boşluktan kaynaklı, düzgün biri ile hayatı yaşamaya başlayınca o da geçer inanın

Aşık olan erkek bu şekilde olmaz ya, ilgi pek yok, üste düşme yok, kestirip atma var... boşverinki yeni nasipler karşınıza çıkabilsin. Böyle sadece oyalanırsnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…