Evet ayrıldık bugün tamamen..Ben anlamadım ayrıldınız mı şimdi siz?
Evet ayrıldık bugün tamamen..
Senin kız başına ne işin var orada çok istiyorsa o geleydi
Yarın öbür gün gelir arar seni bence yüz verme ANLAŞILAN dengesiz birisi
Adam sana ayrılalım dedi, bir de ayağına mı gittin. keşke yapmasaydın. Bırak ne hal varsa görsün.
Telefonda söylese ne olacak yüzüne söylese ne olacakO ayrılalım dediğinde bende sen ergenmisin bu ilişkinin telefondamı biteceğini sanıyorsun bide yüzüme söylede tamamen bitsin dedim ama o sırada çok sinirlendim ve gaza gelmiştim. Ve sürekli onun yanında söylüyordum Allah sana doğru yolu gösterirde farkına varırsın dedim ne yapıcağım inanın hiç bilmiyorum ..
Telefonda söylese ne olacak yüzüne söylese ne olacak
poposunu kaldırmışsın güzelim adamın
ayrıca ayrılma sebebını anlamış degılım
takma sallla gitsin. belliki kişiliği oturmamış bırı...Doğrusu bende anlamış değilim, 1 saat öncesinde seni çok seviyorum diyordu güzel konuşuyorduk 1 saat sonra telefonda senden soğudum , hep aynı şeyler hep aynı bıktım,ve ayrılmak istiyorum dedi oysaki benden soğutucak hiçbirşey yapmamıştım çokda destek oluyordum hala şoktayım psikolojim bozuldu inanın
aynen dedımya anlayamadım nasıl ayrıldıklarını...ya kusura bakma da bu nasıl ayrılık hikayesi?
sen şimdi adamla konuşmaya gittin, sarılarak konuştunuz, sonra otobüse binerken şakalaştınız ve o aramadı. son kısma kadar bana pek ayrılık gibi gelmedi.
bir sorunu falan olmasın. tribal enfeksiyona yakalanmış gibi daha çok. çok dengeli bir ruh halinde gelmedi bana.
ya kusura bakma da bu nasıl ayrılık hikayesi?
sen şimdi adamla konuşmaya gittin, sarılarak konuştunuz, sonra otobüse binerken şakalaştınız ve o aramadı. son kısma kadar bana pek ayrılık gibi gelmedi.
bir sorunu falan olmasın. tribal enfeksiyona yakalanmış gibi daha çok. çok dengeli bir ruh halinde gelmedi bana.
takma sallla gitsin. belliki kişiliği oturmamış bırı...
gıcık olurum yanar döner ınsanalrdan
O ayrılalım dediğinde bende sen ergenmisin bu ilişkinin telefondamı biteceğini sanıyorsun bide yüzüme söylede tamamen bitsin dedim ama o sırada çok sinirlendim ve gaza gelmiştim. Ve sürekli onun yanında söylüyordum Allah sana doğru yolu gösterirde farkına varırsın dedim ne yapıcağım inanın hiç bilmiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?