- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
- 248
- Konu Sahibi Hayatimsiniz121385
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklara hediye alabilirsin canım moraller düzelsin diyeArkadaşlar benim arkadaşımın kocası hapise girdi tabi gidip arkadaşımi gördüm falan ama bu sefer evine gidiyorum böyle konularda ne götürülür hiç bilmiyorum eli boş da gitmek istemiyorum iki küçük çocukları da var lütfen fikrinizi söyleyin sizce ne götüreyim?
Durumun varsa, onlarda muhtaçsa erzak götür tabii..Yumurta, tavuk, süt, çay, yağ , peynir, bakliyat, makarna, meyve gibi....Arkadaşlar benim arkadaşımın kocası hapise girdi tabi gidip arkadaşımi gördüm falan ama bu sefer evine gidiyorum böyle konularda ne götürülür hiç bilmiyorum eli boş da gitmek istemiyorum iki küçük çocukları da var lütfen fikrinizi söyleyin sizce ne götüreyim?
Çocuklar için meyve süt filan götürebilirsin.Cevap yazdığınız için çok teşekkürler durumum çok iyi değil yani kira konusunu tamamen geçin ben kendim kirada yim tek eşim çalışıyor iki çocuk yani o konu olmaz ama çocuklar için bide market alış verişi bence iyi fikir sağolun