Cilt Bakımı Ürünleri Ne kullanmam gerek ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kyfliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
94
0
arkdşlar bnm o kdr pürüzsüz bi cildim varki nazar değmesin :nazar: bir tane bile sivilce çıkmamıştır ergenlikte bile yani.ama şu sıralar sivilcede değil böle pütürlü pütürlü bişiler çıkıo sıkıorum dayanamayıp irine yakın tarzda ama öle bişide değil artı siyah noktalarım çoğalmaya başladı nasıl bi bakım yapmam lazım yardımcı olur musunuz :uhm: sanki böle cildimin altında bi yağ tabakası varmış da ben onu temizlemiomuşum da birikiomuş gibi düşünüorum rahatsızlık derecesinde hayaller kurmaya başladım bol sivilceli ve siyah noktalı bir yüz mesela ıyykk :1no2: hani marka vs bişiler önerin noluuurrrr
 
tatlım hani çocuklarda isilik gibi bişy olur ya; yani pütür pütür ama sivilce filan değil. eger öyleyse (benim de alnımda vardı ) ben sana " liquid neutrogena "yı (yüz jeli -hassas ciltler için) tavsiye ederim bana cok faydası oldu bu konuda şuan 1tane bile yok.sevgiler :)
 
Tatlım aynı sorun arkadasımda vardı. kolundaki puturluk için doktora gittmiş. hormonu sanırım lth mı ne yuksek cıkmıs ( hiç emin degilim hangi homon)

her neyse bnmde kolumdaki lekeler için

Planet spanın bi urununu soyledi kullanmamı. ama hangisi bilmiyorum. senin için ogrenebilirm.
 
Canım önceden bu sorun yoksa, doktora görünmelisin, karaciğerle ilgili bir sorun olabilir, kafadan ürün kullanma asla!
 
merhaba tatlım... dermoday salyangoz tonik var bende de aynı sorun vardır inanılmaz derecede etkili bişey dermodayurunleri.com sitesinden almıştım 1 haftada yüzüm bebek gibi oldu :KK66: sana da tavsiye ederim.
 
cnm mutlaka doktora git
yani naskasına yarayan sey sana da yarayacak diye bir kaide yok
hem belki baska bir sorun vardır.. iyi bir doktora git ve test yaptır..
ayrıca dogal urunlerden asla vazgecme..
dogallıgından emin oldugun cildine uygun urunler kullan mutlaka..
gecmisolsun...
 
arkadaşların da dediği gibi bence de önce bir cilt uzmanına görün, ilk başta muhtemelen yediklerini sorgulayacaktır ama dersen ki ben çok hızlı kurtulmak istiyorum yine bir arkadaş dermoday den bahsetmiş, salyangoz krem ve toniğini deneyebilirsin ki nette taksitle satış yapan yerler var
 
X