- 8 Eylül 2017
- 410
- 1.062
- 28
- Konu Sahibi Kahvekokulukadin
-
Millet değer versin diye taktik mi yapacaksınız?Birisine değer veriyorsun kötü gününde yanında oluyorsun, kötü günündeyken seni çok seviyorum herşeyimsin vs. Iyi gununde hemen tekmeyi basıp onu umursamayana gidiyor. Bunu arkadaşım yapmadı öz ve öz kuzenim yaptı bana. Bilmiyorum...
Hiçkimse beni yitirmekten incitmekten korkmadı. Biraz kendimi çekeyim dedim suratsız kendini beğenmiş oldu adım çok soğukmuşum diye yaklaşmadı insanlar samimi sıcak oluncada bir şey değişmedi. Insanlara verdiğim değerin onda birini bana vermiyor ne yapmalıyım?
Ama bakıyorum bazı insanlara benim gibi değiller.. kötu gunlerinde bile yanindalarHep öyle
İyi gün geçince gelirler
Gorusmek istemedim onunla o gelmeden gittim bundan sonra sadece merhaba merhabaDün gelince naptınız kuzeninle?
Ama bakıyorum bazı insanlara benim gibi değiller.. kötu gunlerinde bile yanindalar
Ordan bakınca köpek gibi mi duruyorum da kendimi kafese kapatıyorum?Kan bağının bağlayıcı olduğuna inanmayın ve başkalarını boğmamak adına kendinizi kafese kapatın.
Ordan bakınca köpek gibi mi duruyorum da kendimi kafese kapatıyorum?
Hayvanları aşağılamadım, köpek kafese kapatılır bunun örneğide maalesef ki barınaklarda mevcut, bunu kastetmek istemiştim.Kuş kafesini kastetmiştim aslında, kuş olduğunuz için değil insanları boğduğunuz için. Ayrıca "köpek gibi" derken, köpeği aşağılayan üslubunuzu doğru bulmadım. Ben bir haycan severim. Benim için insanlar haycanlardan sonra gelir. nokta.
Hayvanları aşağılamadım, köpek kafese kapatılır bunun örneğide maalesef ki barınaklarda mevcut, bunu kastetmek istemiştim.
Haklısınız, yaptığımın farkındayım çok boğdum kuzenimi kız haklı tabiVazgeçtim, gidin kuzeninize bağımlı aşık halleriyle hönkürün. Senin en yakın arkadaşın benim deyin. Hem kan bağımız da var deyin. Biz ayrılamayız deyin. İçinizden ne geçiyorsa onu söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?