Ne nankör bu insanoğlu

Kahvekokulukadin

Kahvekokulukadin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2017
410
1.062
28
Birisine değer veriyorsun kötü gününde yanında oluyorsun, kötü günündeyken seni çok seviyorum herşeyimsin vs. Iyi gununde hemen tekmeyi basıp onu umursamayana gidiyor. Bunu arkadaşım yapmadı öz ve öz kuzenim yaptı bana. Bilmiyorum...
Hiçkimse beni yitirmekten incitmekten korkmadı. Biraz kendimi çekeyim dedim suratsız kendini beğenmiş oldu adım çok soğukmuşum diye yaklaşmadı insanlar samimi sıcak oluncada bir şey değişmedi. Insanlara verdiğim değerin onda birini bana vermiyor ne yapmalıyım?

Millet değer versin diye taktik mi yapacaksınız?
Olduğunuz gibi sevilmiyorsanız yalnız kalmak en güzeli, Allah'a mahsusluk bir durumdan değil, sizi böyle kabul edeni bulana kadar olandan bahsediyorum.
Bir de karşılık beklemeyin.

İnsanların ne düşündüğünü umursamam bir güzelliği güzel olduğu için kendim için yaparım
Kimsedende birşey beklemem
O yüzden nankörlük nedir pek bilmiyorum

Kan bağının bağlayıcı olduğuna inanmayın ve başkalarını boğmamak adına kendinizi kafese kapatın.

Ordan bakınca köpek gibi mi duruyorum da kendimi kafese kapatıyorum?

Kuş kafesini kastetmiştim aslında, kuş olduğunuz için değil insanları boğduğunuz için. Ayrıca "köpek gibi" derken, köpeği aşağılayan üslubunuzu doğru bulmadım. Ben bir haycan severim. Benim için insanlar haycanlardan sonra gelir. nokta.

Hayvanları aşağılamadım, köpek kafese kapatılır bunun örneğide maalesef ki barınaklarda mevcut, bunu kastetmek istemiştim.

Hayvanları aşağılamadım, köpek kafese kapatılır bunun örneğide maalesef ki barınaklarda mevcut, bunu kastetmek istemiştim.

Vazgeçtim, gidin kuzeninize bağımlı aşık halleriyle hönkürün. Senin en yakın arkadaşın benim deyin. Hem kan bağımız da var deyin. Biz ayrılamayız deyin. İçinizden ne geçiyorsa onu söyleyin.

Sevgili kk
Dün cidden kötü bir gün geçirdim ve her iki konumada bana tavsiyelerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Bayağı bir tarttım yaptıklarımı, bana yapılarları. Sayenizde kendime başka bir pencereden bakmayı öğrendim. Umarım bundan sonra hayatımda her şey bambaşka olacak.

Haklısınız, yaptığımın farkındayım çok boğdum kuzenimi kız haklı tabi Yorumlarınız için de ayrıca teşekkürler

bazi insanlar dert dinlemek istemezler...basarili oldugunuz zaman ararlar merak edip sorular sorarlar ..ama kotu durumdayken dinlemeyi pek sevmezler...zaten dinledigine de emin olamazsiniz ..bazen birseyler anlatirken karsidaki kisinin çok sukur diyen surat ifadesini goruyorum...niye anlatiyorumki diyorum...hakedene hakettigini soyluyeceksiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…