• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne nazarmis deymedi gitti!

A_a_h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.327
778
43
Nereye ama nereye gitsem bu arkadaslarim olsun benim akrabalarim yada esimin akrabalari olsun surekli bi nazar deger yapma lafi duyuyorum.

Cocuk benim cocugum istedigimi yaparim sonucta. Resim falan paylasiyorum koyma sakin nazar ederler, gosterme kimseye nazar ederler.

Kizim yasina gore biraz tombul, bana gore sisko hani nazar edilecek bi durum goremiyorum. Azoncede bi resim paylasmistim esimin halasi ariyo panik bi sekilde merak ettim noldu aman hala fln diyorum sen aramazdin gibisine.

Bi bagiriyo bi bagiriyo..
Ayy o cocugun resmini cabuk sil nazar deycekler zaten hep hasta cocuk dedi. Ben sok tabi. Hayirdir hala hep hastada ben niye bilmiyorum dedim. Oyle hergun hasta olan bi cocukta degil her cocuk gibi soguk alginligi fln gibi seyler tabi oluyo cabuk atlatir.

Nerden buluyo insanlar bu curreti anlamiyorum. Kadinda yasli uzerine gitmedim bosver hala gozu degenin gozu ciksin dedim kapattim.

Insanlarmi cahil benmi aptalim anlamiyorum. Artik her gittigim yerde bu muhabbetin acilmasi canimi cok skiyo.

Nasil anlaticam bu insanlara ben inanmiyorum nazarmis suymus buymus diye?

Ben kendi çocuğuma bile iltifat edemiyorum, nazar değermiş. Artık “Ay sen güzel okursun. Çocuğu okuda bi nazar değmesin o zaman” diyorum. Hiiiçte taviz vermiyorum. Anasıyım onun ben, en çok ben düşünürüm. Onlara ne be.

Insanlarmi cahil benmi aptalim anlamiyorum

Cahil canım, cahil.
Sorsan hatta bunların hepsinin yıldızı da düşüktür:KK70:
Kimse bir şey demeden o sürekli "Nazar değer" diyenlerle karşılaştığınızda "Nazar değecek o nasıl bakış aayyyy, nazarın geçecek bakma" deyip cebinden nal kadar nazar boncuğu çıkarıp yüzlerine doğru vampire sarımsak tutar gibi tut. Bi kem küm etsinler -Benim nazarım geçmez- diye, -Sizi özel kılan nedir?- diye sorar eğlenirsiniz.
Kız çok eğlenceli bir şey yaa, bana da deseler ya :KK70:
Bi anneannem derdi seninki değmezse kimseninki değmez dedimdi kadın küstüydü :KK70: :KK70:

Nereye ama nereye gitsem bu arkadaslarim olsun benim akrabalarim yada esimin akrabalari olsun surekli bi nazar deger yapma lafi duyuyorum.

Cocuk benim cocugum istedigimi yaparim sonucta. Resim falan paylasiyorum koyma sakin nazar ederler, gosterme kimseye nazar ederler.

Kizim yasina gore biraz tombul, bana gore sisko hani nazar edilecek bi durum goremiyorum. Azoncede bi resim paylasmistim esimin halasi ariyo panik bi sekilde merak ettim noldu aman hala fln diyorum sen aramazdin gibisine.

Bi bagiriyo bi bagiriyo..
Ayy o cocugun resmini cabuk sil nazar deycekler zaten hep hasta cocuk dedi. Ben sok tabi. Hayirdir hala hep hastada ben niye bilmiyorum dedim. Oyle hergun hasta olan bi cocukta degil her cocuk gibi soguk alginligi fln gibi seyler tabi oluyo cabuk atlatir.

Nerden buluyo insanlar bu curreti anlamiyorum. Kadinda yasli uzerine gitmedim bosver hala gozu degenin gozu ciksin dedim kapattim.

Insanlarmi cahil benmi aptalim anlamiyorum. Artik her gittigim yerde bu muhabbetin acilmasi canimi cok skiyo.

Nasil anlaticam bu insanlara ben inanmiyorum nazarmis suymus buymus diye?
Nazara inanıyorsan değer.
Çocuk sizin bu insanlara noluyor acep.
İnsanlar evet çok cahil hem de çook.

asıl esirgersem nazar değer herkes bu kadar sakladığı şey ne olabilir ki diye düşünüp kıymete bindirir de gözleri kalır deyin. üstüne bir de siz kendi bebeğinizi saklarsınız bu benimki deyip susturun. valla can sıkıcı bi durum tahmin edebiliyorum kolay gelsin insanların çenesini çekmekte.

Üstte biri daha demiş bence de paylaşımları sülaleye kapatın gitsin sizin hayatınız kime ne ki

Sakın inanmıyorum demeyin
Kazara çocuğun burnu aksa “ben demiştim nazar” diye söylenmelerini dinlersiniz birde.
Benim basımda XL ı var sürekli örneklerle nazarı anlatan kv bebegım doğduğunda heryerine ekmek sıkıştırmıstı nazardan ekmek korucakmış :işsiz:

ayy bu akrabaların instagram yorumlarından ne çektik be:ruh: bendeki de başka versiyon . her koyduğum resme garip yorumlar yaparak resmin bütün büyüsünü bozmayı başarıyor:kahve:

Bak birşey daha geldi aklıma :D
Bebeğim doğduğunda görmeye geldi iki arkadasım o gecede biraz huysuzlandı kızım. Kayınvalide diyor ki bundan sonra görmeye gelenler yatak odasında görüp çıksınlarmıs salona götürme çocuğu hep nazar olmuş
Yatakodası takımı korucak kızımı nazardan diyemıyorsun işte :deli:

Hızımı alamıyorum :KK70:
Birde huysuzlanan çocuğa nazar duaları okuyup esneyip gözlerinden yaşlar akıtıp nazarın ona geçtiğini ima edenler var ki tam komedi :KK14:
Üf sormayın ya o annem işte . Geçen gün kocamı evimi özledim diye zırlıyorum annemde karşıma geçmiş kızıma nazar değdi diye okuyordu:mad:

Back
X