ne olacagiz biz boyle...

_Destiny_

İyi bakın kendinize...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
486
210
123
esim aniden hastalandi ve ameliyat oldu. kendini hic düşünmüyor hep ben düşünüyorum ne olacagiz biz boyle

Son düzenleme:
'Lakin kanser suphesi tasiyan adamsin.. yeni ise baslamissin hayvam gibi calisiyorsun. tatilin yok bayramda bile calisiyorsun.. tedavin ne olcak bellli degil.'

bence bu yazdığınızı düşünün..

Sanitim boyle buyuk bi rahatsizligi varsa en azjndan ailenin fertlerinden birinin bilgisinin olmasini isterdim sonra kabak genelde biz bayanlarin basina patlar.
Umarim guzel ve iyi bir sonuc alirsiniz.
Kayin valideye gelincede kendi programimi benle program yapma tenelzurunde bulunmayan biri icin bozmazdim. Evin hanimi sensin sana nihe gelim musaitmisiniz diye sormuyo

'Lakin kanser suphesi tasiyan adamsin.. yeni ise baslamissin hayvam gibi calisiyorsun. tatilin yok bayramda bile calisiyorsun.. tedavin ne olcak bellli degil.'

bence bu yazdığınızı düşünün..
evet bunu dusunuyorum...

gece gunduz bunu dusunuyorum o dusunmuyor ben dusunuyorum..

3 hafta once ameliyat oldu kendisini yormamasi lazim.. o kendini dusunmuyor ben onu dusunuyorum..

Allaha sukur kanda kanser taramasi temiz çıktı. sadece emin olmak icin biyopsi yapilacak ve tuberkuloz arastirilacak.

ama onun bu tetkikini bile zorla yaptiracagim.

bana doktor ne dedi biliyormusun?

sonuc almasina gidemedim isten izin alip da.. doktor ile telde kan sonuclarini konusurken adam bana dediki "keske siz de gelseydiniz.. ben simdi yapilcak seyleri anlaticam ama esiniz durumu ciddiye almiyor" dedi..

bu bana doktor soyledi dusun...

fikrim yok haklısın..
madem kimseye haber edilmedi en azından sonuçları beklemelisiniz ondan sonra gelsin kv..
aynen ben de bunu dusunerek soyledim.

isine gelmeyince yorgunum muhabbetine sardi..

kusura bakma seni dusunuyorum
konuyu da sen actin yorgun olmadığın bi zaman da da konusabiliriz dedim.

evet bunu dusunuyorum...

gece gunduz bunu dusunuyorum o dusunmuyor ben dusunuyorum..

3 hafta once ameliyat oldu kendisini yormamasi lazim.. o kendini dusunmuyor ben onu dusunuyorum..

Allaha sukur kanda kanser taramasi temiz çıktı. sadece emin olmak icin biyopsi yapilacak ve tuberkuloz arastirilacak.

ama onun bu tetkikini bile zorla yaptiracagim.

bana doktor ne dedi biliyormusun?

sonuc almasina gidemedim isten izin alip da.. doktor ile telde kan sonuclarini konusurken adam bana dediki "keske siz de gelseydiniz.. ben simdi yapilcak seyleri anlaticam ama esiniz durumu ciddiye almiyor" dedi..

bu bana doktor soyledi dusun...

belki de kaçıyor bu durumdan..
gamsız diye hemen suçlamayın
insanlar dertlerini başka yaşar.
bırakın kaçsın, bunu kafaya takarsa daha kötü olur çünkü

Sanitim boyle buyuk bi rahatsizligi varsa en azjndan ailenin fertlerinden birinin bilgisinin olmasini isterdim sonra kabak genelde biz bayanlarin basina patlar.
Umarim guzel ve iyi bir sonuc alirsiniz.
Kayin valideye gelincede kendi programimi benle program yapma tenelzurunde bulunmayan biri icin bozmazdim. Evin hanimi sensin sana nihe gelim musaitmisiniz diye sormuyo

o da ayri mevzu...

ben suan esimin testlerini.. esimin bu olayi ailesinden gizlemesini.. herseyi ama herşeyi dusunuyorum nasil olur napariz ne ederiz..

belki de kaçıyor bu durumdan..
gamsız diye hemen suçlamayın
insanlar dertlerini başka yaşar.
bırakın kaçsın, bunu kafaya takarsa daha kötü olur çünkü
suclamiyorum

10 senedir onu tanidim artik..

beni ameliyatimin ertesi gunu birakip ise gitmis insandir..

benim icin kılını kipirdatmaz..

o nedenle panik atak ve kaygi sorunu yasiyorum.. is evime yakın. oyle olmasa kalkip ise de gidemem..

evdeyim evden disari cikamiyorum. cunku yine hastalanicam ve ortada kalicam korkusu var.. cunku onun yaninda hastalaninca beni doktora goturmedi. bu defalarca oldu...

ben pek biseye tinlanmiyorum sanirim. herkes kendini dusunuyor gibime geliyor.

iyide gelsin annesi baksın işte siz niye her şeyi omuzlarınıza alıyorsunuz ki.. onlar ağlayacağına birazda siz ağlayın ilgilensinler oğullarıyla..

iyide gelsin annesi baksın işte siz niye her şeyi omuzlarınıza alıyorsunuz ki.. onlar ağlayacağına birazda siz ağlayın ilgilensinler oğullarıyla..
okumadiniz yada arada gozden kacti sanirim

annesi uzulmesin kafasina cok takiyor diye kimseye bahsetmedi ne ameliyattan ne de bu surecten.

okumadiniz yada arada gozden kacti sanirim

annesi uzulmesin kafasina cok takiyor diye kimseye bahsetmedi ne ameliyattan ne de bu surecten.

okudum orayı bende onun üzerine yazdım zaten kraldan çok kralcı olmaya gerek yok.. kocaman adam kendi hesabını yapabiliyor olması lazım.. sizin bunca iyi niyetinize böyle davranıyorsa ben olsam gelsin derim çekirdeğimi alır tiyatroyu izlerim.. o sizi ve kendini sizin onu düşündüğünüz kadar düşünmüyor zaten kv yede gıcıksam gelsin derim demek istiyorum.. gelsin ve üzülsün....

okudum orayı bende onun üzerine yazdım zaten kraldan çok kralcı olmaya gerek yok.. kocaman adam kendi hesabını yapabiliyor olması lazım.. sizin bunca iyi niyetinize böyle davranıyorsa ben olsam gelsin derim çekirdeğimi alır tiyatroyu izlerim.. o sizi ve kendini sizin onu düşündüğünüz kadar düşünmüyor zaten kv yede gıcıksam gelsin derim demek istiyorum.. gelsin ve üzülsün....
kendi hesabini yapabilseydi basina bu is gelmezdi.

8 saat sanci cekti o sabah. reflu sandilar.. cunku reflum var diye dolanirdi senelerdir.

30kere doktora gidelim dedim. hatta kisin bi gece tıkandım diye kalkti. meger o gece tas safra kanalini tikamis da sonra geri inmis.. doktora anlatimca soyledi.

en son taslar iltihap yapmis son safhaya gelmis. o gece agrisi cok asiri olunca.. yine gitmiyodu zorla aldım goturdum..

agri esigi yuksek evet. doktor sevmiyor evet. ama biraz da soz dinlemesi gerek.

radyolog ultrason cekerken dediki :

aci esigin cok yuksek..
taslarin dizi dizi.. hicmi doktora gitmedin?

gelmedi hocam ben cok soyledim dedim.

doktor ne dese begenirsin:

OGLUM KARI SÖZÜ DINLE

bakin ben bunlari uydurmuyorum. doktorun biri derki kari sozu dinle.. oburu derki esinbeni mevzuyu ciddiye almiyor sen gel..

yani ben daha ne diyim

ben de hastayim iyi degilimki..

panik atagim var. midem hasta
daha bi sürü sey...

açıkçası kayinvalideyle ilgilenecek durimda da degilim..

ne yapicam ne edicem kalakaldim boyle...

söyleyeceğinizi söylemişsiniz. eşiniz önce eyleme geçip sonra düşünen biri anladığım... merak etmeyin oda çağırmaycaktır.. en fazla bir kez daha ifade edin gelmesin kalbi var filan diye.. bırakın sizinde elinizden bir şey gelmez, malesef oda annesi..

icime soruyorum gelmesini pek istemiyorum. cunku kendisinden sogudum...

annecim annecim diye etrafinda kosan ben.. ben??? sogudum.. cok feci..

ugradigim haksizliklar sonucu oldu bu..

cok zor bi donemden geiciyorum ve kendiimi güçsüz hissediyorum.

dusunurken bile gerildim.. anksiyetem tuttu...

Son düzenleme:
Back
X