Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bunu dusunuyorum...'Lakin kanser suphesi tasiyan adamsin.. yeni ise baslamissin hayvam gibi calisiyorsun. tatilin yok bayramda bile calisiyorsun.. tedavin ne olcak bellli degil.'
bence bu yazdığınızı düşünün..
aynen ben de bunu dusunerek soyledim.fikrim yok haklısın..
madem kimseye haber edilmedi en azından sonuçları beklemelisiniz ondan sonra gelsin kv..
evet bunu dusunuyorum...
gece gunduz bunu dusunuyorum o dusunmuyor ben dusunuyorum..
3 hafta once ameliyat oldu kendisini yormamasi lazim.. o kendini dusunmuyor ben onu dusunuyorum..
Allaha sukur kanda kanser taramasi temiz çıktı. sadece emin olmak icin biyopsi yapilacak ve tuberkuloz arastirilacak.
ama onun bu tetkikini bile zorla yaptiracagim.
bana doktor ne dedi biliyormusun?
sonuc almasina gidemedim isten izin alip da.. doktor ile telde kan sonuclarini konusurken adam bana dediki "keske siz de gelseydiniz.. ben simdi yapilcak seyleri anlaticam ama esiniz durumu ciddiye almiyor" dedi..
bu bana doktor soyledi dusun...
Sanitim boyle buyuk bi rahatsizligi varsa en azjndan ailenin fertlerinden birinin bilgisinin olmasini isterdim sonra kabak genelde biz bayanlarin basina patlar.
Umarim guzel ve iyi bir sonuc alirsiniz.
Kayin valideye gelincede kendi programimi benle program yapma tenelzurunde bulunmayan biri icin bozmazdim. Evin hanimi sensin sana nihe gelim musaitmisiniz diye sormuyo
suclamiyorumbelki de kaçıyor bu durumdan..
gamsız diye hemen suçlamayın
insanlar dertlerini başka yaşar.
bırakın kaçsın, bunu kafaya takarsa daha kötü olur çünkü
okumadiniz yada arada gozden kacti sanirimiyide gelsin annesi baksın işte siz niye her şeyi omuzlarınıza alıyorsunuz ki.. onlar ağlayacağına birazda siz ağlayın ilgilensinler oğullarıyla..
okumadiniz yada arada gozden kacti sanirim
annesi uzulmesin kafasina cok takiyor diye kimseye bahsetmedi ne ameliyattan ne de bu surecten.
kendi hesabini yapabilseydi basina bu is gelmezdi.okudum orayı bende onun üzerine yazdım zaten kraldan çok kralcı olmaya gerek yok.. kocaman adam kendi hesabını yapabiliyor olması lazım.. sizin bunca iyi niyetinize böyle davranıyorsa ben olsam gelsin derim çekirdeğimi alır tiyatroyu izlerim.. o sizi ve kendini sizin onu düşündüğünüz kadar düşünmüyor zaten kv yede gıcıksam gelsin derim demek istiyorum.. gelsin ve üzülsün....
insallah sagolungeçmiş olsun inş kanser değildir eşiniz