ne olacagiz biz boyle...

Hastalığını inkar ediyor ilgisini başka yere yönlendiriyor olabilir mi?

Tamam herşeyiyle ilgileniyorsunuz maşallah ama zaten olması gerekenler bunlar.Yani ben bunu yaptım şunu yaptım demek bana çok ters geliyor afedersiniz..

Eşimin kanser şüphesi olsa bilmiyorum da hiçbişeyi sorun etmem sanırım Allah korusun beterinden..

Siz de biraz tahammülsüzsünüz gibi geldi bana anlatım tarzınızdan..Görev gibi yapmışsınız herşeyi.

Bırakın sınavınız kötü geçsin bırakın kayınvalideniz gelsin isterse feriştahı gelsin,Allah eşinize şifa versin inşallah.

Son mesajlarınızı okumamıştım ama eğer aranızda birşey olmadığına kanaat getirdiyseniz sizi sevmediğini ve sizin onu sevmediğinizi bitirmek yolları ayırmak ikiniz için de daha hayırlısı sanırım

Hastalığını inkar ediyor ilgisini başka yere yönlendiriyor olabilir mi?

Tamam herşeyiyle ilgileniyorsunuz maşallah ama zaten olması gerekenler bunlar.Yani ben bunu yaptım şunu yaptım demek bana çok ters geliyor afedersiniz..

Eşimin kanser şüphesi olsa bilmiyorum da hiçbişeyi sorun etmem sanırım Allah korusun beterinden..

Siz de biraz tahammülsüzsünüz gibi geldi bana anlatım tarzınızdan..Görev gibi yapmışsınız herşeyi.

Bırakın sınavınız kötü geçsin bırakın kayınvalideniz gelsin isterse feriştahı gelsin,Allah eşinize şifa versin inşallah.

amin.

hayir keyfi gayet yerinde telefonla yanlislikla aramis beni kahkaha atiyorlardi..

gorevle ilgisi yok kendisi hic umursamiyor onun sagligini ondancok ben dusunuyorum... kendi gitmedi zorla aldim goturdum o zor sureci tek basima. zaten kendim de hastayim diyorum. gormediniz zannedersem o kısımları.

kanser suphesi yuzde 5 suan zaten kanda kanser ajanlarina bakildi ertesi gun temiz cikti bunlari da yazmistim.. tuberkulozzdan supheleniliyor..

kayinvalideyle ilgilenecek psikoloji ve fizyolojiyede degilim. ayrica suan tedavi sureci belli degil..

sinav vs onlar seneler öncesi mevzu idi. o sinav sebebiyle issiz kaldim ve depresyona girdim. esimin ve ailesinin de zerre umrunda deildim..

burda hersey tam net ifade edilemiyor sanirim yazi dili biyere kadar musade veriyor.

neyse. teşekkürler yorumlar icin.

Son düzenleme:
mesaj atmis neden telefonu acmiyosun diye

ben de isine bak... diye cevap verdim.

1 saat sonra da gulusmeni duydum imasi vermek icin

"kkakakaa kikikiki hahahaa hihihih" yazdim.

cok cocukca belki ama vallahi sinirden ankstiyetem migrenim ne varsa tuttu ve midem cok feci bulaniyor suan...

dun gece de yine eve gelir gelmez aradı deniz ablasi.. telefonu kiritarak aciyor... bana en son ne zaman oyle acti telefonu bilmiyorum... bir efendimm diyisi varki goresiniz..

sonra yuzum dustu.. aradan vakit gecti. neydi dedim seni arayanin adi.. recep dedi.. recep dönmüş galiba dedim.. kadina dönmüş? deniz miydi deryaymiydi neydi arayanin adi..

ne o kiskaniyormusun dedi.. yoo ne kiskanacagim dedim

inan kiskanmiyorum. ortada bisey yok biliyorum cunku. bakmaz yani deniz hanim buna.

sadece sinirime dokunuyor...

basıp gidecegim aslinda ama ah su panik... ah su ataklar... beni o kdr zorluyorki.. zorlamasa basip gideceğim.

valla arkadaşım
maddi durumun varsa terapiye başlar mısın
yani o terapi ile eşyalarını alıp bir kerede evden çıkabilecek ve eşine direk boşanmayı söyleyebilecek kadar
ya da o terapi sonucunda sevgin ağır basıyorsa ona göre yol almayı belirleyecek kadar
bak ilişkinde bir yandan eşin merhametsiz duyarsız, başka insanlara daha ilgili, kv prensesler gibi yaşamak istiyor

yani şimdi küfür edeceğim kv ne şey yesin diıe, dolapta şu şu var tabaklar şurada istediğiniz saatte yersiniz deyip kapıyı çek çık gerekırse erken cık hava guzel sabah serınlıgınde hava alırsın, eşine de bugun hastayım yemek yapmıcam bize eve yemek soyle felan de, anası varken ikiletmez bence
artık eşini de bu kadar düşünme diğer konunda mesajlaşmalarını gördüğünü söylemişsin

bak inan destekle hayatını yeniden kurabilirsin aradan yıllar geçince hastalığın ilerleyip iyice kötü bir evliliğe sahip olabilirsin
test sonuclarına kadar sende terapine devam et lütfen

valla arkadaşım
maddi durumun varsa terapiye başlar mısın
yani o terapi ile eşyalarını alıp bir kerede evden çıkabilecek ve eşine direk boşanmayı söyleyebilecek kadar
ya da o terapi sonucunda sevgin ağır basıyorsa ona göre yol almayı belirleyecek kadar
bak ilişkinde bir yandan eşin merhametsiz duyarsız, başka insanlara daha ilgili, kv prensesler gibi yaşamak istiyor

yani şimdi küfür edeceğim kv ne şey yesin diıe, dolapta şu şu var tabaklar şurada istediğiniz saatte yersiniz deyip kapıyı çek çık gerekırse erken cık hava guzel sabah serınlıgınde hava alırsın, eşine de bugun hastayım yemek yapmıcam bize eve yemek soyle felan de, anası varken ikiletmez bence
artık eşini de bu kadar düşünme diğer konunda mesajlaşmalarını gördüğünü söylemişsin

bak inan destekle hayatını yeniden kurabilirsin aradan yıllar geçince hastalığın ilerleyip iyice kötü bir evliliğe sahip olabilirsin
test sonuclarına kadar sende terapine devam et lütfen

evet yeniden baslayacagim bayram sonrasi. cok teşekkür ederim.

su sonuclar bir ciksin Allahin izniyle...

Ben geriliminize hak veriyorum ve sizi anlıyorum. Uzun süredir bir evliliğin içinde yalnız olmanız ve kişisel rahatsızlıklarınız kaygılarınızı artıyor olabilir.

Ama bırakın perdeleriniz yıkanmasın, bırakın kayınvalideniz makarna yesin gerekirse. Bunlar şu sonuçta umurunuzda olmaması gereken şeyler. Sizin kadar onun da evladının yanında olması gerekli.

Ayrıca eşi kanser hastalığını atlatmış biri olarak, kan testleri size sadece bir varsayım verir. Kan değerlerinin artmasına ya da hiç farklılık göstermemesine çok farklı bir durumda sebep verebilir. Radyoloji (pet bt) bile kesin sonuç vermez. Ilgili doku, organ veya kemikte şüpheli gri hücreli malign tümöre rastlanmıştır der mesela. Kesin şudur demez. Bu sonucu patoloji kesinleştirir ancak. Eşinizde de böbrek problemi olduğu ve testis kanserinin metastaz noktalarından en önemlisi içerisinde olduğu için böyle bir olasılıktan söz edilmiş sanırım. Olabilecek en kötü ihtimali düşünerek yazıyorum size.
Eşinizin hastalıklar konusundaki gamsızlığı bilerek ya da bilmeyerek genel tutumu mu bilmiyorum ancak kanseri bu tutumdaki, o hiç yokmuş gibi umursamazca yaşayabilen insanların yenme oranı çok daha fazla.

Siz de bir hasta yakını olarak söz konusu grip bile olsa o yokmuş gibi yaşayarak destek olun ona.

Bir de üzgünüm ama genel cerrahla yaptığınız konuşmada evliliğiniz ile ilgili yaptığı yorumlar ve böyle şüphesi olan bir hastanın yakınına yapılmış olmasını ben doğru bulmadım. Belki arınmış ve rahatlamış olabilirsiniz destek gördüğünüz için. Bunu yapmak yerine size psikiyatri servisinde referans verebileceği birini tavsiye etmesi daha uygun olurdu.

Son düzenleme:
ben sitem edince hemen hastaligiyla kendini acindirmaya calisiyor. dun aksam keza oyle oldu...

yine kalkti ise gitti sabah.gun boyu iletisim olmadı. az once sitem dolu yazdim biraz.

sabah ise giderken belim birden cok agridi gun icinde de cok fenaydi yazmis.

ben de haftaya hemen git biyopsini ver dedim.

yalniz onu yazdigi an direk gozlerim doldu icim cız ettiicime bisey oturdu boyle..

beni hastaligiyla mi kandırmaya calisiyor ben anlamiyorum..

Ben geriliminize hak veriyorum ve sizi anlıyorum. Uzun süredir bir evliliğin içinde yalnız olmanız ve kişisel rahatsızlıklarınız kaygılarınızı artıyor olabilir.

Ama bırakın perdeleriniz yıkanmasın, bırakın kayınvalideniz makarna yesin gerekirse. Bunlar şu sonuçta umurunuzda olmaması gereken şeyler. Sizin kadar onun da evladının yanında olması gerekli.

Ayrıca eşi kanser hastalığını atlatmış biri olarak, kan testleri size sadece bir varsayım verir. Kan değerlerinin artmasına ya da hiç farklılık göstermemesine çok farklı bir durumda sebep verebilir. Radyoloji (pet bt) bile kesin sonuç vermez. Ilgili doku, organ veya kemikte şüpheli gri hücreli malign tümöre rastlanmıştır der mesela. Kesin şudur demez. Bu sonucu patoloji kesinleştirir ancak. Eşinizde de böbrek problemi olduğu ve testis kanserinin metastaz noktalarından en önemlisi içerisinde olduğu için böyle bir olasılıktan söz edilmiş sanırım. Olabilecek en kötü ihtimali düşünerek yazıyorum size.
Eşinizin hastalıklar konusundaki gamsızlığı bilerek ya da bilmeyerek genel tutumu mu bilmiyorum ancak kanseri bu tutumdaki, o hiç yokmuş gibi umursamazca yaşayabilen insanların yenme oranı çok daha fazla.

Siz de bir hasta yakını olarak söz konusu grip bile olsa o yokmuş gibi yaşayarak destek olun ona.

Bir de üzgünüm ama genel cerrahla yaptığınız konuşmada evliliğiniz ile ilgili yaptığı yorumlar ve böyle şüphesi olan bir hastanın yakınına yapılmış olmasını ben doğru bulmadım. Belki arınmış ve rahatlamış olabilirsiniz destek gördüğünüz için. Bunu yapmak yerine size psikiyatri servisinde referans verebileceği birini tavsiye etmesi daha uygun olurdu.
gecmis olsun atlatti mi hangi kanser turuydu... cok uzuldum

gecmis olsun atlatti mi hangi kanser turuydu... cok uzuldum

Atlattı, şükürler olsun. Ilki ewing sarkoma (pnet) idi. Çocukluğu çağı kanser tumorlerinden biridir. Yetiskinlerde görülme sıklığı çok az fakat eşimi bulmuş bir şekilde. Ikincisi lenfoma. Binlerce kez şükürler olsun ki, ikisi de tedaviye çok başarılı cevap veren türler. 3 yıla yakın tedavinin her türlüsünü gördü.

Umarım sizin eşinizin de kötü bir şeyiniz yoktur.

Atlattı, şükürler olsun. Ilki ewing sarkoma (pnet) idi. Çocukluğu çağı kanser tumorlerinden biridir. Yetiskinlerde görülme sıklığı çok az fakat eşimi bulmuş bir şekilde. Ikincisi lenfoma. Binlerce kez şükürler olsun ki, ikisi de tedaviye çok başarılı cevap veren türler. 3 yıla yakın tedavinin her türlüsünü gördü.

Umarım sizin eşinizin de kötü bir şeyiniz yoktur.

cok gecmis olsun

bugun bel agrisi cok olmus soyledigine gore.. icime oturdu..

bayramdan sonra hemen biyopsini vereceksin dedim tamam dedi.

pet nedir

Bir tür tomografi. Kanser hastalıklarının tanısı ve tedavi sürecindeki izleminde yapılıyor genelde. Tümörün yeri, türü vb. şeyleri saptıyor. Biyopsi sonrasında da öncesinde de istenebiliyor.

Back
X