- 23 Ocak 2012
- 486
- 210
- 123
ne yalan soyleyim nokta atisi yapmissin...Anneciği hasta olduğunu duyarsa çok üzülürmüş, kalbi varmış üzmek istemiyormuş gamsız eşiniz( burdan bakınca gayet gamlı) ama siz hastasınız doktora götürmüyor, ameliyatlı halinizle sizi bırakıp gidiyor gamsız eşiniz( bu taraftan bakınca da gamsız) siz annesini istemiyorsunuz diye trip yapıyor ( burda da gamlı, düşünceli, hayırlı evlat) ama sizi adam yerine koyupta sormuyor bile annesinin geleceğini( bu durumdada sizin tabirinizle gamsız ama duruma bakarsak senin fikrinin önemi yok modunda)yani eşiniz gamsız falan değil işine geldiği gibi davranıyor. Sizce bu evlilik olmus mu? Buradan bakılınca olmamış gibi. Sizi önemsemiyor, değer vermiyor ötesi yok.
dogru konusmak gerekirse de icim gelmesini istemiyor (baska zaman evet ama suan degil uygun zamanda degiliz cunku)... ama agzimdan gelmesin diye bir soz azla cikmadi..
tabibuyursun gelsin dedim.
1dk sonra aklima egitim tarihim geldi.
3 sn sonra da haftaya olacak biyopsi geldi.
konu da soyle acildi:
annem gelmek istiyor telefonda agladi cok ozlemis.
bu evlilik olmadi son 1 senedir cok ciddi farkindayim.
hasta diye asiri vicdan yapiyorum uzuluyorum.
belkide testisi alinacak. belkide kısır. belki kanser belki tuberkuloz.
velhasili ciddi bir saglik durumu var ortada.
ben bu evlilige bitirmek icin baslamadim ne buyuk hayallerle basladim ama bok gibi biseye döndü afedersiniz.
mutlumuyum hayir. hep.eksigim. degisecek mi hayir. kendi agziyla soyluyor beni boyle kabul et diye. peki neden surduruyorum... asikmiyim hayir. sadece aliskanlik. acima. merhamet.
birakilmaz bu durumda biri...
iste oyle ne bileyim..