- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Kızlar merhaba,
Bu sefer ki derdim benim..
Kızlar çok takıntılıyım bu şekilde ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Özellikle sevgilim konusunda çok takıntılıyım. Bütün ilişkilerim de böyleydim ama..
Konuşulan bir konuyu veya olan bir olayı kafama takıyorum ve kafamın içinde kurguluyorum sanki. Kafası rahat, herşeyle mutlu olan insanlara da çok özeniyorum. Ve çok şüpheciyim, sanki her an bir şey olacakmış gibi hissediyorum.
Sevgilimi çok denetliyorum ve buna engel olamıyorum. Sürekli telefonuna bakma veya bilgisayarını kurcalama gereksiniminde bulunuyorum. Birşey çıkacağından değil ama birşeyler dürtüyor beni sürekli. Buna artık engel olmak istiyorum. Sevgilim öyle değil, buluştuğumuzda yanımdayken alır telefonumu o da çok nadir. Aman bakayım neler yapmışsın falan diye hiç düşünmez.
Güvenmiyorsun demeyin güveniyorum ona. Hani arkadaş ortamında falan konuşurken lafı açıldığında içim çok rahat bir şekilde "o yapmaz" diyebiliyorum ama nedense bunu diyebilmeme rağmen sürekli birşeylerini kurcalama isteği içerisindeyim. Psikolog veya psikiyatri önerenler olabilir ama onun içinde ayırabileceğim bir bütçem yok. Sanırım işim ve sevgilim dışında ilgilendiğim pek bir alan yok onun içinde kafayı bozmuş durumdayım.
Hatta sevgilim bazen beni deniyor sırf bu huyumdan dolayı. Bir keresinde arkadaşına "skype gelsene bişey konuşcam,bizimki görmesin:)" yazmış ve bunu silmemiş.. Bekledim hotmail şifresi ben de vardı. Baktım hiç muhabbet etmiyorlar ama çatladım meraktan. Acaba birşey mi karıştırıyor diye kendi kendimi yedim resmen ve dayanamadım hesap sorar gibi sordum bunu benden ne gizliyorsun diye. Meğerse beni denemiş, hani bakalım bekleyecekmiyim yoksa hesap mı soracağım diye. Hatta bana "belki sana süpriz bişeyler hazırlıyorum, birşey karıştırsam onu orda tutarmıyım iyice paranoyaklaştın" demişti.
Durumum bu kızlar içimi nasıl ferahlatmam lazım bana öneride bulunun lütfen..
canım biraz sakin olmaya çalış ve çok kurcalama sevgiline de baskı yapma fazla belki ilerde bi sorun olur. Erkekler baskıyı pek sevmiyor herhalde o yüzden kafanı başka şeylerle meşgul et arkadaşlarınla vakit geçir ne bileyim ama bu kadarı çok iyi dğil şüpheciliğin:))))) bu arada burcun ne :)))
Ayy yaa ben seni çok iyi anlayabiliyorum. Aynı durum bende de var çünkü.
Allah'a şükür bende güvenirim nişanlıma ama aklımın hep bi kenarında erkek milletine dair yaşanmış kötü örnekler olduğu için, bi yanım tedbiri elden bırakma aman der.
Ki biz kızların en büyük hatası da o, belli etmemeliyiz. Çünkü eşşeğin aklına o karpuz kabuğunu sokan da biz oluyoruz, sonra en ufak konuda paranoyak damgasını yiyen de... Napsak nasıl davransak valla bende bilemedim. Kadın-erkek ilişkileri gerçekten ömür boyu zor :)
Terazi burcuyum canım. O da benım aksime çok rahat. Olmasa bile öyle görünüyor.
Ayni beni anlatmissin bende boyleydim en ufak bi cumleden anlamlar cikarir kafamda yazar yazar dururdum nedeni ise mesgalem yok tatil evdeyim o calisiyo sonra oturdum sakin kafayla dusundum dedim kendi kendime sadece boyle yaparak kendine stres ve sknti yasatiyosun yapma mesgale buldum kotu dusunceleri kafamdan attim dua okudum bol bol ve soyle dedim etkisinide gordum ben iliskimi hakkiyla bana dusen gorevi yapiyorum eger o yanlis bisey yaparsa yapiyosa allahim karsima cikar hakkimi ona helal etme sana sigindim allahim diyorum ve suan ole bi durumum yok cok sukur cunku dusununce olmuyo zaman gecmiyo karsindaki gunahsizsa bile gunahini aliyosun zarar veriyosn iliskine ben bunu denedim sende bi dene insallah kurtulursun bu takintindan yoksa gercekten kotu oyle hayat gecmiyo ne yazikki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evlenince geçer hastalığın..
yapacak olsa ruhum bile duymaz diyerek rahatlatabilirsin kendini
hmm tahmn edebiliyorum durumunu senin kafan baya yoğundur bence her konuda:)) o da senn dedgn gibi olabilir belki belli etmiyordur hani erkek ya:d peki onun burcu ne:))
benim yerimde olsan kafayı yersin
adam 3-4 ayda bir geliyor. 14-15 saatlik uzagıdımda
ki seninki dibinde. aynı işyerindesiniz. el isnaf yane
Evet tatlım aynı ofisteyiz. Haftanın en az 2-3 günü birlikte geliyoruz ofise ama yanımızda arkadaşlarda olduğu için gayet arkadaş ortamı oluyo :)
Ofiste de çay alırken yan yana olabiliyoruz onda da sadece yüzümüzü görüyoruz.. Ama dışarda işi varsa içimdeki kuvvet beni onun bilgisayarına itiyor
Senin işin de zormuş canım ya. Bizde ayda bir buluşuruz dışarda ama en azından yüzünü görüyorum, Allah kolaylık versin sana da:)
7 yıllık sevgilim 2 yıllık kocamın telefonunu zaruri durumlar haricinde elime almış değilim. Şifrelerini bilmem, sormaya gerek duymam. Güven böyle olur cicim. Sürekli kontrol altında tutup " bişeyini yakalamadım, demekki güveniyorum" diye düşünmek güven duymak değildir. Kıskançlık bir tür ruh hastalığıdır. Ve güvensizlikten kaynaklanır. Ya kendine güvenmiyorsundur ya da karşındaki insana. İki kere iki dört eder bunun başka açıklaması yok. Kendini gözlemleyip çözümü yine kendin bulacaksın bu durumda. Biz ne desek boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?