Ne olacak benim bu halim..

aman ha büyük konuşmayın, annemde sizin gibi konuşuyordu babam aldattı annemi, annem için daha yıkım oldu, çünkü gerçekten güveniyordu annem, zor toparladık annemi, çaktırmadan arada bir kontrol iyidir, gerçekten yapmaz dedğimiz insanların yapması çok ağır oluyor,

Deniyorum ama o zaman da ya yapıyorsa da gerçekten ruhum duymuyorsa diyorum

hahah çok tatlısın ya koptum yapmıyordur merak etme, zaten yaparsa da kendine yapar o da biliyordur bunu. şu an ki mutluluğunu, huzurunu tehlikeye atacak kadar aptalsa durmasın zaten kendini yıpratma o sinirler evlendikten sonra çoook lazım olacak sana

Büyük konuşmuyorum canım, sadece aldatılmaktan korkmuyorum. Eğer bir şey yaparsa biteceğini, bir daha yüzüne bakmayacağımı biliyor. Bunu göze alabiliyorsa buyursun yapsın.

İlk ilişkiye başladığımızda oturduk konuştuk eşimle "ben eli yüzü düzgün bir adamım, sen güzel bir kızsın. Elimizi sallasak ellisi, ben seni aldatabilirim ve ruhun duymaz, sen de beni aldatabilirsin benim de ruhum duymaz. Sonuçta ikimiz de zeki insanlarız, yolunu buluruz. Ama ben dürüst ve sadık olmayı seçiyorum, senin de öyle düşündüğüne inanıyorum" dedi. Orda olay bitti benim için. İkimizde de kıskançlıktan eser yok, bunun da etkisi var sanırım. Gerçekten gerek duymuyorum kontrol etmeye ki etsem ve yapsa da çok zeki bir adamdır eşim ortada kanıt bırakmaz. Birşey bulamam yani.

O onun özeli ama kiminle konuştuğuna ben karışamam ki. Görmek de istemem. Onun benim konuştuklarımı, yazdıklarımı da görmesini istemem. Evliliğin bir hayat olduğunu değil birlikte hayat olduğunu düşünüyoruz. O yüzden birbirimizin özeline saygı duymayı tercih ediyoruz. Ha şüpheleneceğim bir durum olsa kontrol edebilirim. Ama arkadaşlarıyla konuştuğu şeyler kadın ya da erkek olsun beni ilgilendirmez.

Yapacağından, yapmayacağında değil de, biri bana aynı şüphe ile yaklaşsa çok pis bozulurum. Şifrelerimi iste de bozarım yalan yok. Evlendik diye insanın özeli olamaz mı? Belki maillerimde arkadaşımın bana anlattığı sırrı var; eşime göstermeyeceği resimleri var...

Büyük konuşmayayım, evli değilim, ama özel alana saygı önemli . Kontrol altında tutunca yapmayacak diye garantide hikaye zaten. Yapacak olan ankesörlü telefonla da yapar.

.

Terazi burcuyum canım. O da benım aksime çok rahat. Olmasa bile öyle görünüyor.
bende teraziyim al benden de o kadar
abi bu nedir böyle ya
yalnız deli şüpheliyim ama bunu eşime belli etmem
hayatımdaki başka şeylere olaylara vs şüphemi bilir
bazen çok sever bu huyumu bazen zarar vereceğini düşünür
onun bu tutumu da beni aptal etti
iyimi yapıom kötü mü anlamadım gitti

valla kötü bişi ama bazen işe yarıyor arkadaş napalım

yok ben şunu demek istedim bir insana körü körüne güvenmek iyi değil. yapacak insan tabiki ne olursa olsun yapar. amabir insan çok güveniyorsa ve aldatıldıysa daha ağır oluyor üzüntü, o yüzden kimseye çok güvenmemek gerekir, insan oğluyuz sonuçta onu demek istedim. kontrol derken hastalık derecesinde değil,çaktırmadan hissettirmeden, oda herzaman değil tabi, eğer yaptığı ortaya çıkarsada yolu görür zaten

En iyisi spor filan yapman iş saatleri dışında sonra yorulur düşünmezsin, şimdi sıkılmıyor ama zamanla sıkılıyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım, insan kendine bile %100 güveniyorum, ben asla yapmam dememeli zaten, bırak el oğluna güvenmeyi

Alllah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.

.

Çok sevip değer vermemizden kaynaklanıyor bu. Bence üstüne düşmemeye bak, kendini bi süre sık ne telefonunu ne bilgisayarını kontrol et o da bu duruma şaşıracak emin ol. Böyle yaparak sadece kendimizi yıpratıyoruz aynı takıntı bende de var düşünmeyerek güvenerek yenmiştim bunu umarım sende yapabilirsin bişeyler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevmek kıskanmak kontrol etmek tabiki hoş ama sürekli düşünmek karşı tarafa o hissi vermek kafasına zorla o düşünceyi sokmak yanlış körü körüne güvenip yapmaz deyip salmakta iyi değil tabi ama bir zaman sonra sıkılabilir bu takiplerden sorulardan onun için kontrollü olmakta fayda var karda yürüyüp izini belli etmemeye çalışın

Ya bu halimden rahatsızım ama gülüyorum artık kendime :) Bazen o da hastasın sen diyo zaten
Evlenince daha mı kötü olur ki

İnşallah ben de yenerim bunu. kendim bile rahatsızım zavallım bir de onu düşünüyorumda kim bilir nasıl uyuz oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…