- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
bilgisayarmı
maşallahın var valla
arkasında ajan falanda tak. geceleri allah bilir ne haltlar yiyordur.hiç düşündünmü geceleri sen
düşünmedin. pireler ucuşuyor sende o saatler
7 yıllık sevgilim 2 yıllık kocamın telefonunu zaruri durumlar haricinde elime almış değilim. Şifrelerini bilmem, sormaya gerek duymam. Güven böyle olur cicim. Sürekli kontrol altında tutup " bişeyini yakalamadım, demekki güveniyorum" diye düşünmek güven duymak değildir. Kıskançlık bir tür ruh hastalığıdır. Ve güvensizlikten kaynaklanır. Ya kendine güvenmiyorsundur ya da karşındaki insana. İki kere iki dört eder bunun başka açıklaması yok. Kendini gözlemleyip çözümü yine kendin bulacaksın bu durumda. Biz ne desek boş.
Elimde olsa onu da yaparım valla
Terazi burcuyum canım. O da benım aksime çok rahat. Olmasa bile öyle görünüyor.
terazi burçları çok şüpheci zaten :)
Deniyorum ama o zaman da ya yapıyorsa da gerçekten ruhum duymuyorsa diyorum
aman ha büyük konuşmayın, annemde sizin gibi konuşuyordu babam aldattı annemi, annem için daha yıkım oldu, çünkü gerçekten güveniyordu annem, zor toparladık annemi, çaktırmadan arada bir kontrol iyidir, gerçekten yapmaz dedğimiz insanların yapması çok ağır oluyor,
Hem takıntılı hem şüpheci :)
Valla böylelerine şaşırıyorum. Bunu nasıl yapıyorsunuz. Ben sevildiğimi de biliyorum, bana karşı birşey yapmayacağını da biliyorum ama diyorum ya illaki bir bakmam lazım. Çok mu meraklıyım bilmiyorum.
Neye bakmış, kimle konuşmuş hiç mi merak etmıyorsunuz.
aman ha büyük konuşmayın, annemde sizin gibi konuşuyordu babam aldattı annemi, annem için daha yıkım oldu, çünkü gerçekten güveniyordu annem, zor toparladık annemi, çaktırmadan arada bir kontrol iyidir, gerçekten yapmaz dedğimiz insanların yapması çok ağır oluyor,
bende teraziyim al benden de o kadarTerazi burcuyum canım. O da benım aksime çok rahat. Olmasa bile öyle görünüyor.
Yapacağından, yapmayacağında değil de, biri bana aynı şüphe ile yaklaşsa çok pis bozulurum. Şifrelerimi iste de bozarım yalan yok. Evlendik diye insanın özeli olamaz mı? Belki maillerimde arkadaşımın bana anlattığı sırrı var; eşime göstermeyeceği resimleri var...
Büyük konuşmayayım, evli değilim, ama özel alana saygı önemli . Kontrol altında tutunca yapmayacak diye garantide hikaye zaten. Yapacak olan ankesörlü telefonla da yapar.
.
yok ben şunu demek istedim bir insana körü körüne güvenmek iyi değil. yapacak insan tabiki ne olursa olsun yapar. amabir insan çok güveniyorsa ve aldatıldıysa daha ağır oluyor üzüntü, o yüzden kimseye çok güvenmemek gerekir, insan oğluyuz sonuçta onu demek istedim. kontrol derken hastalık derecesinde değil,çaktırmadan hissettirmeden, oda herzaman değil tabi, eğer yaptığı ortaya çıkarsada yolu görür zaten
Evet canım, insan kendine bile %100 güveniyorum, ben asla yapmam dememeli zaten, bırak el oğluna güvenmeyi
Alllah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.
.
Kızlar merhaba,
Bu sefer ki derdim benim..
Kızlar çok takıntılıyım bu şekilde ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Özellikle sevgilim konusunda çok takıntılıyım. Bütün ilişkilerim de böyleydim ama..
Konuşulan bir konuyu veya olan bir olayı kafama takıyorum ve kafamın içinde kurguluyorum sanki. Kafası rahat, herşeyle mutlu olan insanlara da çok özeniyorum. Ve çok şüpheciyim, sanki her an bir şey olacakmış gibi hissediyorum.
Sevgilimi çok denetliyorum ve buna engel olamıyorum. Sürekli telefonuna bakma veya bilgisayarını kurcalama gereksiniminde bulunuyorum. Birşey çıkacağından değil ama birşeyler dürtüyor beni sürekli. Buna artık engel olmak istiyorum. Sevgilim öyle değil, buluştuğumuzda yanımdayken alır telefonumu o da çok nadir. Aman bakayım neler yapmışsın falan diye hiç düşünmez.
Güvenmiyorsun demeyin güveniyorum ona. Hani arkadaş ortamında falan konuşurken lafı açıldığında içim çok rahat bir şekilde "o yapmaz" diyebiliyorum ama nedense bunu diyebilmeme rağmen sürekli birşeylerini kurcalama isteği içerisindeyim. Psikolog veya psikiyatri önerenler olabilir ama onun içinde ayırabileceğim bir bütçem yok. Sanırım işim ve sevgilim dışında ilgilendiğim pek bir alan yok onun içinde kafayı bozmuş durumdayım.
Hatta sevgilim bazen beni deniyor sırf bu huyumdan dolayı. Bir keresinde arkadaşına "skype gelsene bişey konuşcam,bizimki görmesin:)" yazmış ve bunu silmemiş.. Bekledim hotmail şifresi ben de vardı. Baktım hiç muhabbet etmiyorlar ama çatladım meraktan. Acaba birşey mi karıştırıyor diye kendi kendimi yedim resmen ve dayanamadım hesap sorar gibi sordum bunu benden ne gizliyorsun diye. Meğerse beni denemiş, hani bakalım bekleyecekmiyim yoksa hesap mı soracağım diye. Hatta bana "belki sana süpriz bişeyler hazırlıyorum, birşey karıştırsam onu orda tutarmıyım iyice paranoyaklaştın" demişti.
Durumum bu kızlar içimi nasıl ferahlatmam lazım bana öneride bulunun lütfen..
evlenipde cocugun gelecegiyle oynama bence
bi türk genci daha türk hatununa feda olmasın
hahah çok tatlısın ya koptumyapmıyordur merak etme, zaten yaparsa da kendine yapar o da biliyordur bunu. şu an ki mutluluğunu, huzurunu tehlikeye atacak kadar aptalsa durmasın zaten kendini yıpratma o sinirler evlendikten sonra çoook lazım olacak sana
Çok sevip değer vermemizden kaynaklanıyor bu. Bence üstüne düşmemeye bak, kendini bi süre sık ne telefonunu ne bilgisayarını kontrol et o da bu duruma şaşıracak emin ol. Böyle yaparak sadece kendimizi yıpratıyoruz aynı takıntı bende de vardüşünmeyerek güvenerek yenmiştim bunu umarım sende yapabilirsin bişeyler :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?