- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
En iyisi spor filan yapman iş saatleri dışında sonra yorulur düşünmezsin, şimdi sıkılmıyor ama zamanla sıkılıyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende teraziyim al benden de o kadar
abi bu nedir böyle ya
yalnız deli şüpheliyim ama bunu eşime belli etmem
hayatımdaki başka şeylere olaylara vs şüphemi bilir
bazen çok sever bu huyumu bazen zarar vereceğini düşünür
onun bu tutumu da beni aptal etti
iyimi yapıom kötü mü anlamadım gitti
valla kötü bişi ama bazen işe yarıyor arkadaş napalım
Sevmek kıskanmak kontrol etmek tabiki hoş ama sürekli düşünmek karşı tarafa o hissi vermek kafasına zorla o düşünceyi sokmak yanlış körü körüne güvenip yapmaz deyip salmakta iyi değil tabi ama bir zaman sonra sıkılabilir bu takiplerden sorulardan onun için kontrollü olmakta fayda var karda yürüyüp izini belli etmemeye çalışın
Büyük konuşmuyorum canım, sadece aldatılmaktan korkmuyorum. Eğer bir şey yaparsa biteceğini, bir daha yüzüne bakmayacağımı biliyor. Bunu göze alabiliyorsa buyursun yapsın.
İlk ilişkiye başladığımızda oturduk konuştuk eşimle "ben eli yüzü düzgün bir adamım, sen güzel bir kızsın. Elimizi sallasak ellisi, ben seni aldatabilirim ve ruhun duymaz, sen de beni aldatabilirsin benim de ruhum duymaz. Sonuçta ikimiz de zeki insanlarız, yolunu buluruz. Ama ben dürüst ve sadık olmayı seçiyorum, senin de öyle düşündüğüne inanıyorum" dedi. Orda olay bitti benim için. İkimizde de kıskançlıktan eser yok, bunun da etkisi var sanırım. Gerçekten gerek duymuyorum kontrol etmeye ki etsem ve yapsa da çok zeki bir adamdır eşim ortada kanıt bırakmaz. Birşey bulamam yani.
Yapacağından, yapmayacağında değil de, biri bana aynı şüphe ile yaklaşsa çok pis bozulurum. Şifrelerimi iste de bozarım yalan yok. Evlendik diye insanın özeli olamaz mı? Belki maillerimde arkadaşımın bana anlattığı sırrı var; eşime göstermeyeceği resimleri var...
Büyük konuşmayayım, evli değilim, ama özel alana saygı önemli . Kontrol altında tutunca yapmayacak diye garantide hikaye zaten. Yapacak olan ankesörlü telefonla da yapar.
.
Evet ama ben bazen cılkını çıkarıyorum, belli etmeden yapmam lazım. Ama birşey görünce sorma gereksiniminde bulunuyorum e böyle olunca da kendi kendimi ele veriyorum :)
Ne kadar güzel baştan oturup konuşmussunuz. Ben de yapmayacağını biliyorum ama birgün hayal kırıklığı yaşamak en kötüsüde salak yerine konmaktan korkuyorum açıkcası.
7 yıllık sevgilim 2 yıllık kocamın telefonunu zaruri durumlar haricinde elime almış değilim. Şifrelerini bilmem, sormaya gerek duymam. Güven böyle olur cicim. Sürekli kontrol altında tutup " bişeyini yakalamadım, demekki güveniyorum" diye düşünmek güven duymak değildir. Kıskançlık bir tür ruh hastalığıdır. Ve güvensizlikten kaynaklanır. Ya kendine güvenmiyorsundur ya da karşındaki insana. İki kere iki dört eder bunun başka açıklaması yok. Kendini gözlemleyip çözümü yine kendin bulacaksın bu durumda. Biz ne desek boş.
Ben de senin gibiydim, çok güvenmemek lazımmış. O telefonu arada karıştırmak lazımmış.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Daha önce de yazdım, güven sarsacak bir tavır görsem, şüphelensem belki ben de karıştırırım. Ama ortada bir şey yokken yapmam, yapamam zaten böyle bişey.
Ne kadar güzel baştan oturup konuşmussunuz. Ben de yapmayacağını biliyorum ama birgün hayal kırıklığı yaşamak en kötüsüde salak yerine konmaktan korkuyorum açıkcası.
Çok iyi anlıyorum seni, önceki msjında da baştan oturup konuştuğunuzu yazmışsın, evet bu konuşmaları biz de yapmıştık, ben de zerre şüphelenmedim. Gerek duymadım, hiç yanlışı olmamıştı. Ama birşsy olunca, ya bu kadar da güvenilir mi ınsana diyorsun, salak gibi hissediyorsun. Hiçkimseye çok güvenmemek lazımmış, bunu birgün söyleyeceksin deseler, senin dediklerini derdim. Ama hayat işte...
Kızlar merhaba,
Bu sefer ki derdim benim..
Kızlar çok takıntılıyım bu şekilde ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Özellikle sevgilim konusunda çok takıntılıyım. Bütün ilişkilerim de böyleydim ama..
Konuşulan bir konuyu veya olan bir olayı kafama takıyorum ve kafamın içinde kurguluyorum sanki. Kafası rahat, herşeyle mutlu olan insanlara da çok özeniyorum. Ve çok şüpheciyim, sanki her an bir şey olacakmış gibi hissediyorum.
Sevgilimi çok denetliyorum ve buna engel olamıyorum. Sürekli telefonuna bakma veya bilgisayarını kurcalama gereksiniminde bulunuyorum. Birşey çıkacağından değil ama birşeyler dürtüyor beni sürekli. Buna artık engel olmak istiyorum. Sevgilim öyle değil, buluştuğumuzda yanımdayken alır telefonumu o da çok nadir. Aman bakayım neler yapmışsın falan diye hiç düşünmez.
Güvenmiyorsun demeyin güveniyorum ona. Hani arkadaş ortamında falan konuşurken lafı açıldığında içim çok rahat bir şekilde "o yapmaz" diyebiliyorum ama nedense bunu diyebilmeme rağmen sürekli birşeylerini kurcalama isteği içerisindeyim. Psikolog veya psikiyatri önerenler olabilir ama onun içinde ayırabileceğim bir bütçem yok. Sanırım işim ve sevgilim dışında ilgilendiğim pek bir alan yok onun içinde kafayı bozmuş durumdayım.
Hatta sevgilim bazen beni deniyor sırf bu huyumdan dolayı. Bir keresinde arkadaşına "skype gelsene bişey konuşcam,bizimki görmesin:)" yazmış ve bunu silmemiş.. Bekledim hotmail şifresi ben de vardı. Baktım hiç muhabbet etmiyorlar ama çatladım meraktan. Acaba birşey mi karıştırıyor diye kendi kendimi yedim resmen ve dayanamadım hesap sorar gibi sordum bunu benden ne gizliyorsun diye. Meğerse beni denemiş, hani bakalım bekleyecekmiyim yoksa hesap mı soracağım diye. Hatta bana "belki sana süpriz bişeyler hazırlıyorum, birşey karıştırsam onu orda tutarmıyım iyice paranoyaklaştın" demişti.
Durumum bu kızlar içimi nasıl ferahlatmam lazım bana öneride bulunun lütfen..
Haklısın, yaşayan bilir ben tam anlamıyla anlayamam şu an. Ama iki seçenek var önümde diye düşünüyorum. Ya güvenicem ya güvenmicem. Bunun ortası yok. Az güveniyorum, çok güveniyorum diye bir olgu yok bence. En ufak bir kontrol etme vakası güvensizliktir. Ben güvenmeyi seçiyorum, ama bu demek değil ki asla benim başıma gelmez diye düşünüyorum. İnsanız her şey olabilir, ama bu benim kontrol etmekle sağlayacağım bir sadakat olmamalı. Karşı çıktığım nokta bu sadece. Kontrol sadakati yanında getirmiyor.
Öyle düşğnme canım. Eğer yaparsa öyle birşey bu senin salaklığından değil onun karaktersizliğinden olur. İlişkisinde mutlu, dürüst bir erkek asla kendini o pozisyona sokmaz. O yüzden biraz daha rahat olmaya çalış. Yoksa sorunlu bir ilişkin olur.
kesinlikle kendi iyiliğiniz için uğraşacak başka şeyler bulun, ilginizi başka yöne kaydırın. kafanızı meşgul edin vs vs vs :)
Canım sen %100 güvenme ama kendini de bunaltma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?