- Konu Sahibi kardelennim
Selam arkadaslar lafi uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum cünki sizin yorumlarinizin her birinin ayri bir yardimi var bana.14 yasinda bir kizim var ve kizim cok büyük bir hatanin esiginden döndü cok sür allahima hatasina gelince gece biz uyurken disari cikmis ve erkek arkadasiyla görüsmüs ama daha bir kac gün olmus tanisali cocukla ve bazi seyler yasamis bu durumu kuzenine anlatmis kizim kuzenide beni arayip teyze böyle böyle olmus sana anlatmam gerek dedi tabi ben sok kizima sordum sucunu kabullenerek herseyi anlatti ve ben yine sok yinede ona bu hatayi konduramamistim taki kendi anlatana kadar ertesi sabah ilk isim doktora götürmek oldu allahima sükür korktugum basima gelmemisdi doktora gitmeden önce cok düsünerek esime anlatmak zorunda kaldim esim kizimin babasi degil ikinci esim o an hic birsey söylemedi sabah doktordan geldikten sonra eee ne yapmayi düsünüyorsun dedi dedim ben bu kizla bas edemiycem babasini arayip onunla kalmasini söylicem ama sanmam babasi kabul etmez dedim cünkü esi istemiyor bunu defalarca söylediler cocuklarla görüsmüyorlar bile simdiki esimde dediki eger babasi almazsa ozaman ne genclik evine yollayacaksin dedi ya bu evden o gidecek yada ben dedi bende dedim babasi almazsa genclik evine yollayama ha oraya yollamisim ha sokaga atmisim hic bir fark yok dedim sen olsan atabilirmisin dedim ses etmedi ozaman daha kötü olur dedim.Kizimi cagirdi yanina sana hic birsey demiyorum kizmiyorumda dedi ama bundan sonra adinla cagirmiycam seni dedi mesela su mu istiyorum O....pu bana bi su ver benim beynimden kaynar sular bosaldi o an esim ickide iciyordu ne yapacagi belli olmaz dedim ses etmedim neyse sonra yanima geldi kararin ne dedi dedim atamam cocugumu sokaga ozaman dedi kusura bakma yarindan itibaren ev ariyorum kendime dedi ben artik cekekmem dedi ve gitti yatti bende salonda yattim normalde her sabah onu ise ben götürürüm ve aksamda ben aöirim ama bugün beni uyandirmadan gitmis ne düsünecegimi sasirdim ama kizimida veremem genclik evine ne olur yorumlariniza ihtiyacim var.