arkadaslar ilk önce su konuya aciklik vereyim bu isim bir arkadasima ait yani kardelennim ismi oda bunu kullaniyor ben esimle evliyim o arkadasimin konusu galiba bende yeni okudm sayenizde burda bazi konulari isim almadan bakamiyordum ve ona bana isim yapmasini istedim oda benimkini kullan dedi o yüzden onun ismiyle yaziyorum.
yazdiklarinizi okudugum icin cevap veremedim bide tel de konusdum polisle bazi arkadaslar kizmislar kizini bekaret kontrolüne götürdüm diye ama mecburdum götürmeye cünkü polise basvurmusdum polisde doktor raporu isredi en ufak bir iz bizim icin cok önemli diye hatta kizimin o günkü giydigi elbiselerini yikamamistik onlari bile verdim polise sikayet etmek zorundaydim cünkü benim kizim gibi baskalarinida kandirmasinlar her ne kadar kendi istegiyle giderse gitsin burada suc cünkü 14 yasinda daha kizim,esim denen adami kanunen esim öyle demeliyim tabiki o benim icin bitmistir heleki sizlerin yazilarini okuduktan sonra tamamen hak yemedigime inandim ve simdi isten gelmesini bekliyorum geldigi anda ya ben ya o gidecek baska yolu yok...