Ne olacak bőyle ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Peki o zaman. Bu süre zarfında sinirleneceği durumlarda önden elinden alsanız en azından tekrar birşey yaşamasın çocuk. Lolipopu da açamayacağını anladığınızda alabilirdiniz. Biliyorum paketi fırlatacağını dediğiniz için söylüyorum. O paketler bazı markalarda açılmıyor geçen bizde çok uğraşmıştık. Makasla açabilmiştik. Elinden alıp babayı ortamdan uzaklaştırın en azından. Kendisine de söyleyin sinirlenmeye başladığında uzaklaşsın sizden.

Psikolojik şiddet küçümsenecek bir şey değil ki
Çocuklar taklit eder. Bu adamla büyüyen biri sizc nasıl olur?
Rol modele bak lütfen.
Kesinlikle değil tabiki sonuna kadar katılıyorum.Fakat doktoru bekliyorduk kendisininde gönlü olmuştu. ilaç kullanırsa düzelir dedik ama bugün olan oldu .

Kesinlikle değil tabiki sonuna kadar katılıyorum.Fakat doktoru bekliyorduk kendisininde gönlü olmuştu. ilaç kullanırsa düzelir dedik ama bugün olan oldu .
Ya ilaçla düzelme diye bir şey yok onu bir kafadan atın
İlaç yardımcı olur eğer cidden altta yatan bir hastalık yoksa psikiyatrikse
Terapi artı ilaçlar kontrol etmeyi öğrenir.
İlaç alacak ohh mis olacak
Ki bu süreç yıllar alır

Ahh ahh okadar çok şeye mudahele ediyorumki artık bu seferde diyorki sen niye sürekli aramıza giriyosun...Hatta bazen diyorumki sen hiç karışma ben hallederim sen gerginlesme yeter diyorum ve buda beni inanılmaz yoruyor hem psikolojikmen hem çocuğun babasından uzaklaşmasını istemiyorum babanında çocuktan tabiki. Birde çocukla iyi anlaşabilmeyi öfkelenmeden biseyler yapabilmeyi öğrensin istiyorum. Ama olmuyor.

Evet haklisiniz.

Psikolojik siddet de en az fiziksel siddet kadar yıkıcı, can acıtıcı. Sebep oldugu psikolojik hasarı onarmak epey zaman alıyor. Cocuklar uzerindeki etkisini onarmak daha zor. Cunku 0-3 yaştaki aile icindeki durum cocugun bilinc altina isliyor ve gelecegini de etkiliyor.

Yahu insan babasına 5 ay baktı diye lolipopa sinirlenir mi? Yapmayın etmeyin. Kırmayayım etmeyeyim diyorum ama sizdeki bu sakinlikte beni benden aldı.

Evet haklisiniz.
Ki psikiyatrik bir sorun yok ve karakter yapısı böyleyse daha da sorun.
Boşansanız da o bu çocukların babası boşanarak da yardımcı olabilirsiniz ama aynı evin içi tehlikeli

Ve ben dürüst bir şey diyeyim ben sizi sosyal hizmetlere şikayet ederdim
Gözümün önünde bir aile olsanız ve bu adamın öfke nöbetlerini duysam görsem vs komşum olsanız atıyorum

İçim gitti yaptığı şeyi duyunca canım. çocuklar hassas noktamız hepmizin.
Sorma kuzum sorma.Nasil çığlığı bastım evde çocuğumu kac saat bırakmadım kucağımdan.Sen hastasın delisin deli dedim..Benim çocuğum çok hareketli bir çocuk gerçekten zor bir çocuk hemde ve şuan yaş sendromuna bağlı sınır ataklarıda yaşıyoruz.. ve buna rağmen ben asla sesimi bil3 kolay kolay yükseltmezken o bunu yapabildi...

Yahu insan babasına 5 ay baktı diye lolipopa sinirlenir mi? Yapmayın etmeyin. Kırmayayım etmeyeyim diyorum ama sizdeki bu sakinlikte beni benden aldı.
Gerçekten sakin değilim. Sadece yorumlara istinaden acabamı dediğim durumlar olduğunu belirtmek istiyorum..Yoksa çocuğum söz konusu sakin olabilirmiyim sizce.

Ya da illa boşanmam diyorsanız evleri ayırın tedavi olana kadar başka evde yaşasın olmuyorsa da boşanın.
Aklıma başka çözüm gelmiyor ailenizden biri sizin yanınıza gelsin o başka ev bulsun kendisine

Geçmiş olsun

Siz demeyin lütfen gerçekten içim yanıyor bu cümle ile..Bunu yapan babası en azından babasını şikayet ederdim deyiniz.
Gerçekten içinde olmadığınız için hassas noktaları yakalayamadiginizi düşünüyorum.

Bu baba figürüyle birlikte yaşamaya maruz bırakılan çocuk ileride size de kızacak bilginiz olsun.

Benim babam sizin kocanız gibi bir tık altı evet ama aynı öfke kontrolsüzlüğü içinde yaşadım
Keza sosyal hizmetlerin mantığını sanırım bşlmiyorsunuz direkt aile bu çocuğa bakamıyor koruyamıyor oluyor
Annesi olarak koruyamadınız

Ve hala da yaşıyorum yani şimdi annem bu adamdan çocuk sahibi olmayı tercih etti onun seçimi diye neden bu yaşa kadar ben bu sorunları yaşadım ve yaşıyorum
İlerde görüşmek istememe ihtimali de ağıe basıyor mesela iyi biri ama benim başka hayatım var.

Gerçekten sakin değilim. Sadece yorumlara istinaden acabamı dediğim durumlar olduğunu belirtmek istiyorum..Yoksa çocuğum söz konusu sakin olabilirmiyim sizce.
Anlıyorum çok üzgünsünüz. Elinizden gelenleri uygulamadan evliliğe bu şekilde devam etmezsiniz umarım. Yani aklı başında bir insansanız çocuğunuzu korumakla görevlisiniz. Zamanla geçecek bir durum mudur bilemem ama belki bir dönüm noktası olur eşiniz için.

Ceyceyim kesinlikle öyle düşünüyorum bende.Bir an önce gereken yapılmalı zaten ya tedavi ya bosanma.Doktorada Zorbela gönlünü ettim.Yarinda ailemle konuşacağım zaten.
umarım başarırsın.ilaç kullanması lazım artı terapi.psikiyatriye gitmeli.öfke kontrolünün olması da bir hastalık diğer hastalıklar gibi.ben de bu sorun var diye kabullense yüzde ellisi çözülmüş olacak sorunların.adım atması lazım.atarsa ne ala tedavisini olur düzelir atmazsa da senden günah gider yoluna bakarsın.

Sizdeki sinir atakları yaş sendromuna bağlı değil bence. Evdeki durum. Babasını taklit etmesi. Benimde oğlum 27 aylık bu ara babası hehe dese oda aynısını diyor çünkü. Ne yapsa aynısını yapıyor.

Diyeceğim tek şey benim çocuğuma lolipop atacak ,yüzüne gelecek bi de kanatacak aynı lolipopu alir münasip bir yerine sokardım. (Hayatimda ilk defa böyle bir yorum yapıyorum ama dayanamadım kusura bakmayın lütfen).

Şahsen ben eşinizin tedavi olacağını düzeltmek istediğini falan düşünmüyorum, gerçekten olmak isteseydi şimdiye kadar kendisi koşa koşa giderdi. Siz istediğiniz için bir iki gider sonra bırakır büyük ihtimal. Yine de yanılmayı umut ediyorum. Yalnız tek suç babada değil bence sonuçta bu adamı bile çocuk sahibi olan bu süreçte böyle davranılmasını kabul eden de sizsiniz. İnşallah bu olay sizin için de dönüm noktası olur. Güzel günleriniz olsun.

Mesela çarşıda bir işiniz olunca böyle bir adama çocuklarınızı emanet edip nasıl gidiyorsunuz ?
Nedense ben yokken çok iyi anlaşıyorlar
Bana nazlanıyormuş çocuk simarik buyutuyormusum öyle diyor.
Ay ya çocuğun gözü çıksaydı?
Bir dahaki öfke nöbetinde ya kalıcı hasar oluşursa?
Hiç korkmuyor musunuz bundan?
Korkmama gerek yok yarın gerekeni yapacağım zaten
Gerçekten ilginç bir soru.
Benim ebevenyligimi çok ağır eleştiriyor ve yargiliyorsunuz..Insanların yaşam şartlarını bilmeden görmeden bukadarini yapmayın derim
Sakince cvp vermeye çalışıyorum ediyorum ama yok .Ama kimse büyük konuştuğunu yaşamadan ölmezmiş bunu biliyorum.
Aynen canım malesef.
Kesinlikle hayır.
Ben zaten gerekeni yapacagimi söylemiştim. Derdimi anlatamıyorum galiba.
Kendisi gidecek.Yarin bosanma davası açıyoruz
Onu kabul etmiyordu..artık kabul etti imzalayackmis bakalim yarın adliyeye gidiyoruz.
Sagolun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…