Ne olacak bu evliliğin sonu?

Ben tek bende var sanıyordum
Sanki benim kayınvalidemi anlattınız bende araya seviye koydum bundan çok rahatsız ama alışacak oraya gidince yardım ederdim eskiden şimdi misafir gibi oturup geliyorum kimse kusura bakmasın
Ben tek bende var sanıyordum
Ben hayatımda görmedim boylesini
Tahminlerimin çok ötesinde.

Mümkünatı varsa eğer ayrılın zira bunlar değişmez ha yoksa eğer psikolog yardımı alın ..öyle ilaçlar veriyorlarki valla dünya umurunuzda olmuyor ..yüzünüze küfretseler gülüp geçiyorsunuz..tavsiye ederim valla

İlgisiz ve sevgisiz adam için niye katlandınız 6 yıl? Karşı tarafı değiştiremeyeceğiniz ortada. He deyip geçseniz, evde huzurumuz bozulmasın diye kavga konusu yapmasanız olmaz mı?

Mesela benim kayınvalidem “seni bizim cemaatin yurduna götüreceğim” derdi. Ben de başlarda konuştum, bunu desteklemediğimi söyledim. Sonra baktım 50 yaşından sonra kimseyi değiştiremem. Tamam deyip geçtim. Ne zaman diye sorunca gülüyordum artık işim var dedim.

Bu sadece bir örnek. 2 aylık yaz tatilinde onun evinde kalmamızı isterdi. Karşılıklı iki çekyatta yatacakmışız 2 ay Tamam haftaya geliriz deyip geçtim

Evet çok haklısın Neden hep kadın taktik bulsun
Ni de taktikle uğraş
Adam odunun kalas cinsinden ona taktik bulacam diye uğraşacam çocukla mı ev işiyle mi onun ailesiyle mi kendi iş yerimle öi uğraşayım kaça bölüneyim ! De mi ama ya
Vuracaksın gidecek tekmeyi böyle kalaslara
Ne anlar sevgiden bunlar be ! konu sahini bu adamdan bi cacık olmaz malesef

Durumumuz benzer. Kv mi o kadar sevmiyorum ki onunlayken eşimden soğuyorum. Mesafeli olsam mesele cokıyor. Benim annesiyle böyle olacagımı bilse evlenmezmiş benle eşim. Keske annenle flört etseydik madem dedim. Madem bu kadar önemliydi de mi.
Aramıyorum. Arada görüşüyorum sen rahat ben rahat. Yani rahat değil de işte oldugu kadar

Ağaç kovuğundan çıkmadıkları için evlilikte politik davranmak zorundayız. Yoksa çöpsüz üzüm anasız babasız birini de sevmeyi tercih edebilirdik. Elbette kimse delim var demiyor ama içten içe de delisi olduğunu biliyor. Çocuklar olduktan sonra boşanmakta çözüm değil bu tip insanlarla. Bu sefer sizin gözetiminiz altında olmaksızın o delilerle muhatap olma imkanı sunuyoruz. Çatmayacaksın, çattıysan da umursamayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…